SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Verizon Business och Wipro samarbetar

för att accelerera nätverkstransformation med Network-as-a-Service-erbjudande
Verizon Business, tillkännagav ett globalt Network-as-a-Service (NaaS)-partnerskap med Wipro Limited (NYSE: WIT, BSE: 507685, NSE: WIPRO), ett ledande konsultföretag inom tekniktjänster, som kommer att påskynda nätverksmoderniseringen och molntransformationsresan för företag.

Wipros Network-as-a-Service (NaaS)-lösning, som drivs av Verizon Business kommer att inkludera en rad förkonfigurerade och testade tjänstekedjor på en prenumerationsbaserad konsumtionsmodell, designad för att driva nätverkskonsumtionsinfrastruktur på begäran.
Det fleråriga partnerskapet kommer att göra det möjligt för Wipro att övergå kunder från äldre cykler för att distribuera hårdvara, applikationer och tjänster till en automatiserad, självläkande och mycket säker nätverkstjänstmiljö.

Massimo Peselli, Senior Vice President och Chief Revenue Officer, Global Enterprise and Public Sector för Verizon Business sa: "Många organisationer vill ta sig ur ändlösa teknikuppdateringscykler men de står inför de dubbla utmaningarna med traditionell hårdvara och fast infrastruktur. Vårt partnerskap med Wipro kommer att göra det möjligt för företag att framtidssäkra sitt nätverk på ett sätt som är mer flexibelt, smidigt och förutsägbart, centrerat kring deras specifika behov.”

En nyligen genomförd IDC-undersökning med över 400 beslutsfattande teknikinköpare från hela världen avslöjade att 69 % av de tillfrågade planerar en investering i nätverksomvandling under de kommande 12 månaderna. NaaS har i allt högre grad börjat utmana äldre kommersiella modeller som kräver stora initiala kapitalkostnader genom att tillhandahålla mer flexibla, prenumerationsbaserade tjänster som lättare kan modifieras när behoven förändras. Tekniken har accelererat implementeringen av nya digitala teknologier som AI/ML, 5G, IoT, avancerad robotik, blockchain, AR/VR och röstassistans.

Jo Debecker, Senior Vice President & Global Head, Cloud and Infrastructure Services, Wipro Limited kommenterade: "Vårt gemensamma NaaS-erbjudande sammanför två branschledare för att driva detta unika värdeerbjudande som kommer att hjälpa våra kunder att hålla jämna steg med förändrade krav från molnet och nätverket infrastruktur samtidigt som man uppnår operativ effektivitet och smidighet i stor skala."

Dagens avtal sammanför två nätverksledare. Verizon har utsetts till en ledare inom Gartner® Magic Quadrant Network Services, Global under de senaste 16 åren och hanterar mer än 4 300 nätverk globalt. Wipro är ledande inom Gartner® Magic Quadrant for Managed Network Services och hanterar över 500+ nätverks- och datacenteranläggningar över geografier och olika branscher.
Kontaktinformation

Northern Link PR i Sverige AB

Postadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Besöksadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Region
Stockholm
Stockholms län
Sverige
Organisationsnummer:
556834-7198
Grundat: Ej angivet
Anställda: Ej angivet
Välkommen till Northern Link PR.

Vi hjälper företag med nordiska ambitioner.
När det gäller PR och kommunikation, strävar Northern Link PR att vara det bästa valet för företag med svensk eller helt nordiska ambitioner.

Vi ser vikten av meddelanden, strategi och taktik som är nära i linje med dina affärsmål. Därför har vi etablerat kompetens inom en rad tjänster som kan utvecklas och anpassas beroende på din unika situation.

Välkommen att kontakta oss.

Kontakter

Henrik Aare
Kontaktperson
070-598 22 82

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-22
Ny joystick gör jobbet enklareMekanisk delrenoveringLegendarisk maskin som går på vattenHLR-utbildning för före­tag inom industrivärlden NYHET! - Apparatskåp
2024-04-19
Swecon stödjer en hållbar racerbanaIndustrivågar är viktiga för modern produktionAI-förstärkt säkerhets­plattform visas av Cisco6 handfasta tips inför sjösättningenRamirent levererar till Vindpark Horshaga
2024-04-18
Revolutionerande kabelmärkningKorrekt test och mätning av kraftelektronikLär dig mer om magnetventilerFarlig växthusgas förbjuds i ställverk NYAB utför omfattande muddringsarbeten
2024-04-17
Skapa kompletta robotceller med 3D-CADWTS Machinery ingår partnerskapKomfort och ergonomi med Lännens grävlastare EdmoLift belönas med silver i EcovadisrankningElpriser i realtid när
2024-04-16
Så här kan även du exportera till USATillverkning med hjälp av horisontal-svarvar Skydda fötterna på arbetsplatsen Exakt positionsbestämning Ett nytt användarvänligt fallskydd