SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Verizon Business omvandlar Astellas Pharmas globala nätverksinfrastruktur

För att leverera förbättrade patientresultat och framtida tillväxt
Verizon Business har valts ut för att hantera Astellas Pharma Inc’s (Astellas) globala nätverksinfrastruktur. Nätverksomvandlingen kommer att göra det möjligt för Astellas att utnyttja avancerad teknologi för att hjälpa till att korta ner tiderna för läkemedelsutveckling, minska sjukvårdskostnaderna, samt driva nya intäktsmöjligheter för det japanska multinationella läkemedelsföretaget.

Astellas, ett globalt läkemedelsföretag med huvudkontor i Tokyo, Japan, är involverat i forskning, utveckling, tillverkning och marknadsföring av innovativa nya läkemedel under visionen “Stand on the forefront of healthcare change to turn innovative science into VALUE for patients". Företaget har 14 000 anställda över hela världen.

Företaget har identifierat digital transformation som en viktig drivkraft för dess affärstillväxt och började leta efter en global partner som kunde hjälpa dem att omvandla alla aspekter av dess globala tekniska infrastruktur, inklusive att bygga, utforma och färdigställa ett säkert nätverk för nästa generation. Astellas sökte framför allt efter en skalbar och förutsägbar plattform som sömlöst kunde hantera tiotusentals enheter och slutpunkter över Astellas mer än 70 globala platser i en virtualiserad multisourcing-miljö.

Verizons relation med Astellas sträcker sig över ett decennium tillbaka. 2016 distribuerade Astellas framgångsrikt Verizons Secure Cloud Interconnect (SCI)-lösning för att tillhandahålla en säker anslutning med hög bandbredd till dess Amazon Web Services (AWS) och Microsoft Azure molntjänster. Verizons nuvarande uppdrag inkluderar byggandet och driftsättandet av Astellas globala integrerade nätverk med en komplett uppsättning hanterade tjänster, inklusive Managed Wide Area Network, Local Area Network, Managed Security Services (MSS), Secure Gateway, Zero Trust Network Access och Unified Communications and Collaboration as a Service.

Shinya Suda, Senior Vice President, Information Systems, Astellas, säger: "Vi ser enorma mängder data och intelligens flöda genom vår verksamhet - från FoU till försäljning - över alla våra 70 platser runt om i världen. Vi vill garantera att vi har ett framtidssäkert nätverk för att kunna använda banbrytande teknologier som artificiell intelligens, maskininlärning och robotik. Detta för att kunna fatta datadrivna beslut för att leverera bättre värde för våra patienter. Vår nätverksomvandling kommer att underbygga nästa fas av vår tillväxt.”

"Nätverket är transformativt i sin förmåga att möjliggöra innovation och tillväxt. Astellas förändrar hur de använder de verktyg de förfogar över för att revolutionera sin verksamhet fullt ut. Detta är verkligen en vattendelare för läkemedelsindustrin nu när företag brottas med trycket att reducera tiden och kostnaderna för läkemedelsutveckling, samtidigt som det förbättrar patientvården och värdet. Vi är stolta över att ha varit en del av Astellas tillväxtresa i över ett decennium, säger Robert Le Busque, Regional Vice President, Verizon Business Group, Asia Pacific.

Dagens tillkännagivande baseras på företagets network-as-a-service-grundvalar, samt stödjer dess private-nätverk-, mobile edge compute- och affärslösningar för tillväxt.

För mer information, vänligen kontakta:
Henrik Aare, Northern Link PR
Tel. +46 70 598 22 82
Mail: henrik@nlpr.se
Kontaktinformation

Northern Link PR i Sverige AB

Postadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Besöksadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Region
Stockholm
Stockholms län
Sverige
Organisationsnummer:
556834-7198
Grundat: Ej angivet
Anställda: Ej angivet
Välkommen till Northern Link PR.

Vi hjälper företag med nordiska ambitioner.
När det gäller PR och kommunikation, strävar Northern Link PR att vara det bästa valet för företag med svensk eller helt nordiska ambitioner.

Vi ser vikten av meddelanden, strategi och taktik som är nära i linje med dina affärsmål. Därför har vi etablerat kompetens inom en rad tjänster som kan utvecklas och anpassas beroende på din unika situation.

Välkommen att kontakta oss.

Kontakter

Henrik Aare
Kontaktperson
070-598 22 82

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-17
Nordkoreanskt kopplad hotaktörSolita välkomnar Anders Hedfalk Dell integrerar Gaudi3 i PowerEdge-servrarBusinessBike blir Lease a Bike i Sverige
2024-04-16
Så här kan även du exportera till USATillverkning med hjälp av horisontal-svarvar Skydda fötterna på arbetsplatsen Exakt positionsbestämning Ett nytt användarvänligt fallskydd
2024-04-15
BE Group lanserar Salcos gröna konstruktionsstålUtökad satsning på batteriutvecklingInget mer kvicksilver i offentlig belysningCERTEX hissar världens högsta trävindkraftverkNy era av skärmaskiner
2024-04-12
Varför långsammare stubbfräsar är bättre Tuffa miljöer kräver tuffa märkningarVikten av rätt montering och kapsling av chipÅtervinn dina använda blybatterierNYHET - Blixtljus 1570884
2024-04-11
Boxon i förarsätet Ständig incidenthante­ring och dåligt samarbete Kvantgenombrott 5G-router med inbyggt SIM-kortTransportfirma leder MC-återförsäljare till Europa