Annons

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

WithSecure lanserar avancerat skydd

För Microsoft OneDrive
WithSecure Elements tillför skydd som gör det säkrare för medarbetare att dela information och samarbeta på Microsoft OneDrive för företag.

Att säkra molnbaserade samarbetslösningar är högsta prioritet för organisationer. För att möta detta behov har WithSecure™ (tidigare känt som F-Secure Business) utvecklat ett nytt skyddslager för sin molnbaserade säkerhetsplattform, WithSecure Elements.

WithSecure Elements kan användas av företag för att överföra säkerhetshantering
till en pålitlig leverantör av hanterade tjänster, eller för hantering internt. Lösningen erbjuder organisationer flexibilitet att, via olika moduler, välja och vraka bland de funktioner de behöver, inklusive slutpunktsskydd, slutpunktsdetektering och respons, samt sårbarhetshantering och samarbetsskydd.

Samarbetsskydd har blivit en stor prioritet för företag. En färsk WithSecure™-studie* visade att en av de fem vanligaste tekniska säkerhetsprioriteringarna bland organisationer är att garantera säkerheten för molnbaserade samarbetslösningar, såsom Microsoft 365 och Salesforce. Studien avslöjade också att det vanligaste säkerhetsresultatet som organisationer eftersträvar är att säkra distansarbetare – en trend som ytterligare understryker vikten av att trygga de molnbaserade samarbetsfunktioner som möjliggör distansarbete.

"Införandet av molnbaserade samarbetsverktyg är nu i full gång och blir snabbt en nödvändighet för många företag. Molnet är dock en väldigt annorlunda miljö, som många organisationer ännu inte har anpassat sig till,” säger Leszek Tasiemski, produktchef på WithSecure™. "Populariteten och bristen på säkerhet kring dessa lösningar gör dem till en attraktiv attackvektor för hotaktörer, vilket är ett stort problem för företag."

Undersökningens respondenter belyste denna känsla ytterligare. Ca 1 av 4 av dem uppgav att de upptäckt en riktad attack mot företagets molnmiljö under de 12 månaderna som föregick studien, medan ca 1 av 5 hade upptäckt mer än en attack. 15 % uppgav att de hade haft ett dataintrång, medan 6 % uppgav att de hade haft fler än ett.

Avancerat Microsoft OneDrive-skydd för företag är en ny funktion som WithSecures Elements-lösning för samarbetsskydd erbjuder. Den stärker det befintliga avancerade skyddet för molnbaserade Microsoft Exchange Online- och Microsoft SharePoint Online-tjänster. Filer som lagras på OneDrive analyseras automatiskt med hjälp av hotintelligens i realtid och innehållsanalys i flera steg. De skannas och analyseras kontinuerligt när de laddas upp till OneDrive, inklusive vid modifiering.

Filer som uppfattas som skadliga körs och analyseras grundligt i en säker, isolerad sandbox-miljö i molnet. Allt skadligt innehåll som upptäcks (som t ex virus, trojaner, ransomware och annan skadlig programvara) blockeras eller tas bort.

"WithSecure Elements kommer att fortsätta täcka allt fler samarbetsverktyg och plattformar, samt även utökas till att kunna analysera användarbeteenden, molndetektering och respons i realtid, samt för att få ökad förståelse av sambandet mellan identiteter, molntillgångar och enheter, i syfte att ge försvarsaktörer omedelbar och fullständig situationsmedvetenhet. Du kommer att kunna övervaka och organisera säkerheten för din egendom på en och samma skärm – oavsett om det handlar om moln, fysisk infrastruktur eller applikationer,” säger Tasiemski.

Det nya avancerade Microsoft OneDrive for Business-skyddet ingår automatiskt i alla WithSecure Elements Collaboration Protection-prenumerationer. Mer information finns på https://www.withsecure.com/en/expertise/resources/withsecure-launches-comprehensive-onedrive-protection.

Läs gärna mer om WithSecure Elements Collaboration Protection-lösningen och påbörja din egen kostnadsfria provperiod på bara några minuter på https://www.withsecure.com/en/solutions/software-and-services/elements-collaboration-protection.

WithSecure™
Inari Anttila, PR Manager
inari.anttila@withsecure.com
tel. +358438240090

Northern Link PR för WithSecure™
Björn Dahlgren
bjorn@nlpr.se
Kontaktinformation

Northern Link PR i Sverige AB

Postadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Besöksadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Region
Stockholm
Stockholms län
Sverige
Organisationsnummer:
556834-7198
Grundat: Ej angivet
Anställda: Ej angivet
Välkommen till Northern Link PR.

Vi hjälper företag med nordiska ambitioner.
När det gäller PR och kommunikation, strävar Northern Link PR att vara det bästa valet för företag med svensk eller helt nordiska ambitioner.

Vi ser vikten av meddelanden, strategi och taktik som är nära i linje med dina affärsmål. Därför har vi etablerat kompetens inom en rad tjänster som kan utvecklas och anpassas beroende på din unika situation.

Välkommen att kontakta oss.

Kontakter

Henrik Aare
Kontaktperson
070-598 22 82

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2023-01-24
Sätter en ny standard för branschenNu blir det enklare för industrin att mäta flödeNär rostfritt stål inte räckerNya sladdlösa sticksågar från Bosch ProfessionalNy VD tar plats hos fischer Norge
2023-01-23
Massflödesmätare och massflödeskontrollersDuroc Machine Tool kan sina fräsarKlassificering av laser för lasermärkningTruckutbildning i Stockholm Wexoe AB nyanställer
2023-01-20
Presenterar lösningar för en industri i förändringMinimera risker med low speed (lsa)-lösningarnaDetta formar cyberspace 2023Upptäck 5GigE-lösningarna från BaslerVärmare för IBC-behållare
2023-01-19
Lämnar rollen som CFO i AhlsellkoncernenLivet med ett smart låsStor internationell efterfrågan på maskinerProjekterar byggnad till nytt kraftvärmeverk i ÖrtoftaByggArvid gjorde det omöjliga möjligt
2023-01-18
Visste du att LOCTITE® erbjuder mer än bara lim? Inbjudan till Stora Ensos Q4 2022ABB investerar i ny automationsprogramvaraVäljer Zoom X som kommunikationslösning Claudio Christensen blir del av Ahlsells koncernledning