SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

3 anledningar till att Husqvarna besöker mässan i november

Möt Jakob Lagerwall, Global Product Specialist på Husqvarna Group som är en av de som kommer att besöka Elmia Subcontractor fysisk i november för att ta igen det som har förlorats i samband med pandemin.
1. Har du tänkt besöka Elmia Subcontractor 2021 och varför?

Ja, nu både vill och behöver man ta till vara på alla de chanser som finns att möta människor och företag igen utifrån alla begränsningar som funnits i vår vardag de senaste åren. Jag ser verkligen fram emot att få möta alla leverantörer och man behöver den kreativa miljön som finns på mässan. Elmia Subcontractor är ett koncentrat av material, idéer och människor.

Vi ligger nu rejält efter i att bygga nya relationer. Möten och samarbeten med andra människor är, enligt mig, helt avgörande för att skapa tjänster och produkter med innovationshöjd. Ensam är sällan stark!

Elmia Subcontractor i november blir en kickstart för att träffa nya kontakter och bygga nya nätverk. Och att ta igen det vi har förlorat. Här finns så mycket på ett ställe.
Att besöka leverantörer är vanligtvis tidskrävande, här kan man hinna träffa fler än hundra stycken leverantörer på bara någon timme.

2. Har du några speciella förväntningar på årets mässa?

Allt skall effektiviseras, in i minsta detalj, vilket gör att vi blir väldigt känsliga för oförutsedda förändringar. Pandemin är ett exempel på just det. Sen har vi den ständiga strävan mot, i ur miljösynpunkt, hållbara lösningar. Därför skulle jag vilja få inspiration och tips på hur vi kan arbeta mer agilt och hållbart.

3. Vad tycker ni om de åtgärder vi som arrangör har tagit för att göra mässbesöket så tryggt och säkert som möjligt?

Jag litar fullt ut på Elmia som arrangör och deras bedömning att skapa trygga och säkra möten enligt folkhälsomyndighetens rekommendationer. Företagen måste fortsätta att utvecklas genom personliga möten och samarbeten, det är där allt händer. Att besöka mässor är ett ypperligt tillfälle att knyta nya kontakter. Det är värt att väga den osäkerheten som nu råder i vårt samhälle inför det fysiska mötet mot vad ett besök på mässan ger i form av nödvändig utveckling av individen, företaget och vårt samhälle.

Registrera din biljett här

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Elmia AB
Box 6066, SE-550 06 Jönköping, Sweden
+46 36 15 20 00 / info@elmia.se
Kontaktinformation
Postadress
Box 6066
55006 Jönköping
Region
Jönköping
Jönköpings län
Sverige
Organisationsnummer:
556354-2413
Grundat: 1989
Anställda: 78
Elmia Subcontractor -Den ledande arenan för kunskap, innovation och framtidens tillverkningsindustri.

Elmia Subcontractor är industrins hjärta. Här träffas branschens experter för att göra affärer, skapa innovationer och utveckla industrin. Här möts kompetenser och expertis från närmare 1.200 utställare från runt 30 länder tillsammans med fler än 11 000 besökare.
Det är här som branschen får syre, energi och kraft framåt.

Genom att samla hela industrins kunskap på ett ställe är detta inte bara en arena där branschnyheter visas upp – utan där de kan skapas och framtidens industri formas. Här sker innovationer och affärer direkt på golvet. På plats. Med glädje. Och med morgondagens lösningar i fokus.

Välkommen 12-14 november 2024.

Kontakter

Fredrika Ottosson
-
Maria Vårenius
036-15 20 00

Filmer

Möt årets ambassadör för Elmia Subcontractor 2022 Jelmtech Produktutveckling

Möt årets ambassadör för Elmia Subcontractor 2022 Jelmtech Produktutveckling
Möt årets ambassadör för Elmia Subcontractor 2022 Lundbergs Pressgjuteri

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-23
Smarta produkter och tipsMercedes-Benz Lastbilar laddar med 1 000 kilowattPlan för hamnens systemvisningsprojekt!Speedheater lanserar FlexiarmenSolör Bioenergi deltar i EU-projekt
2024-04-22
Ny joystick gör jobbet enklareMekanisk delrenoveringLegendarisk maskin som går på vattenHLR-utbildning för före­tag inom industrivärlden NYHET! - Apparatskåp
2024-04-19
Swecon stödjer en hållbar racerbanaIndustrivågar är viktiga för modern produktionAI-förstärkt säkerhets­plattform visas av Cisco6 handfasta tips inför sjösättningenRamirent levererar till Vindpark Horshaga
2024-04-18
Revolutionerande kabelmärkningKorrekt test och mätning av kraftelektronikLär dig mer om magnetventilerFarlig växthusgas förbjuds i ställverk NYAB utför omfattande muddringsarbeten
2024-04-17
Skapa kompletta robotceller med 3D-CADWTS Machinery ingår partnerskapKomfort och ergonomi med Lännens grävlastare EdmoLift belönas med silver i EcovadisrankningElpriser i realtid när