SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Lambertsson förstärker för ökat fokus på arbetsmiljön

Lambertsson är ett företag som värderar säkerhet högt
Lambertsson förstärker organisationen med en KMA-samordnare. KMA står för kvalitet, miljö och arbetsmiljö – områden som nu får ytterligare ökad prioritet. Det är Pascal Lehmbeck Malmquist som ska stötta bolagets arbete med säkerhet på arbetsplatsen och andra arbetsmiljöfrågor.

Pascal Lehmbeck Malmquist har en bakgrund som jurist samt stor erfarenhet av arbetsmiljöfrågor och ledningssystem inom byggbranschen. Som KMA-samordnare på Lambertsson får han en viktig roll i företagets förbättringsarbete.

– Lambertsson är ett företag som värderar säkerhet högt. Personalen är duktig och engagerad och jag är glad över att få vara en del av laget. Jag jobbar nära en KMA-chef som har gjort ett fantastiskt jobb som jag vill förvalta, säger Pascal Lehmbeck Malmquist.

Viktiga egenskaper hos en KMA-samordnare är struktur, noggrannhet samt förmåga att samordna förbättringsarbetet. Det kan handla om förebyggande arbete som skyddsronder och riskbedömningar och att skapa förutsättningar så att det blir lätt för företaget och medarbetarna att göra rätt.

– Det förebyggande arbetet lockar mig och det ska bli roligt att jobba nära den dagliga verksamheten på ett långsiktigt sätt. Förutom arbetsmiljön så är klimatfrågan högt upp på agendan. Det sker mycket intressant inom materialval och byggmetoder som reducerar byggbranschens klimatpåverkan och det gäller för Lambertsson att ligga i framkant när det gäller maskiner, hjälpmedel och systemlösningar.

Pascal Lehmbeck Malmquist kommer även att stötta Glacell, ett dotterbolag till Lambertsson.
– Kärnverksamheten är solceller och energilagring och där ligger Glacell verkligen långt framme. Det har blivit ännu viktigare i samband med energikrisen.

Henric Broman, chef för verksamhetsutveckling på Lambertsson, är nöjd med rekryteringen.
– Lambertsson strävar alltid efter att vara en ansvarsfull arbetsgivare som säkerställer kvalitet, trygga arbetsplatser och miljöansvar. Därför känns det tryggt att förstärka organisationen med Pascal som är både kunnig och erfaren inom dessa områden.

För mer information: Per Hovbrandt, marknadschef, 073 - 384 88 50

Lambertsson är en av Skandinaviens största uthyrare och tjänsteleverantörer inom bygg- och industrilösningar. Lambertsson ingår i Peabkoncernen. 

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-24
Nyckeln till precision inom träbearbetning Fördelar med kvalitativa magnetfältsmätareIntervju med Agne SvenbergEtt årtionde av inno­vativa propanlösningarBOLIST inleder samarbete
2024-04-23
Reality Capture Från isen till affärslivetVisste du det här om magnetventiler?Panasonic anställer ny medarbetare i SverigeCognizant och Microsoft utökar AI-partnerskap
2024-04-22
Ny joystick gör jobbet enklareMekanisk delrenoveringLegendarisk maskin som går på vattenHLR-utbildning för före­tag inom industrivärlden NYHET! - Apparatskåp
2024-04-19
Swecon stödjer en hållbar racerbanaIndustrivågar är viktiga för modern produktionAI-förstärkt säkerhets­plattform visas av Cisco6 handfasta tips inför sjösättningenRamirent levererar till Vindpark Horshaga
2024-04-18
Revolutionerande kabelmärkningKorrekt test och mätning av kraftelektronikLär dig mer om magnetventilerFarlig växthusgas förbjuds i ställverk NYAB utför omfattande muddringsarbeten