SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

”Magic scenes” – ny smart funktion från Nanoleaf

För att ytterligare anpassa belysningen i sina produkter
Nanoleaf, ledande inom smart belysning, lanserade nyligen “Magic scenes”, en ny smart funktion för att ytterligare anpassa belysningen i sina produkter.

Med Magic Scenes kan användare enkelt få till vilket stämning som helst på bara några sekunder. Genom att ge en kontext som belysningen kan relatera till matas ett ord in i appen, som t.ex. “Spring” - då ändrar systemet direkt belysningen till något som faller inom ramen för vårstämning. Funktionen fungerar för mängder av olika kontexter, som speciella helgdagar och stämningar, t.ex, Kwanzaa, Hannukah eller “fireplace” men även kända filmer som Die Hard och Interstellar samt spel som t.ex Cyberpunk och Minecraft.

För de användare som inte har sett eller tryckt på knappen "Magic Scene" i Nanoleaf ännu, så fungerar det enligt följande.
• Efter att ha tryckt på "Magic scenes", skriv in ett ord som belysningen ska efterlikna och trycka sedan på "Let’s go”.
• Där efter ändras belysningen efter det ord som skrivits in och en scen kommer att spelas med den färgpalett som typiskt matchar det ord som matades in.
• Användare kan även se en förhandsvisning av färgpaletten i appen, innan den väljs.
• Namnge scenen, spara den och använd när stämningen slår till nästa gång.

Magiska scener i takt till musik
För mer avancerade Magic Scenes, som kan röra sig i takt till musik, kan användare skriva in temat för ett firande eller fest, som t.ex. “80’s", eller en allmän känsla de vill komma åt som “Vintage”. Spara scenen och redigera den sedan i inställningarna för att ändra rörelseschemat till "Rhythm"-funktionen. Genom att följa dessa steg får användare en anpassad Magic Rhythm-scen som kommer att röra sig i takt med musiken.

För mer information och inspiration kring Magic Scenes, se denna video eller besök www.nanoleaf.me

För mer information, vänligen kontakta:
Björn Dahlgren, PR för Nanoleaf via Northern Link PR
bjorn@nlpr.se
Kontaktinformation

Northern Link PR i Sverige AB

Postadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Besöksadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Region
Stockholm
Stockholms län
Sverige
Organisationsnummer:
556834-7198
Grundat: Ej angivet
Anställda: Ej angivet
Välkommen till Northern Link PR.

Vi hjälper företag med nordiska ambitioner.
När det gäller PR och kommunikation, strävar Northern Link PR att vara det bästa valet för företag med svensk eller helt nordiska ambitioner.

Vi ser vikten av meddelanden, strategi och taktik som är nära i linje med dina affärsmål. Därför har vi etablerat kompetens inom en rad tjänster som kan utvecklas och anpassas beroende på din unika situation.

Välkommen att kontakta oss.

Kontakter

Henrik Aare
Kontaktperson
070-598 22 82

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-05-27
Nordbygg planerar långsiktigt Samarbete vid byggnation i Boden.7 av 10 företag har otillräcklig kompetens
2024-05-24
Optiska mätsystem för modern industriFramstående svetsmetoder & maskiner Effektivitet och precision med vertikala svarvarMaximal flexibilitet för din säkerhetFörstärk arbetsplatsen med ruggade laptops
2024-05-23
Installationstestning som den borde varaNödstopp – Med belyst statusindikationProduktnyheter som måste upplevasAllt du behöver veta om hydraulhammareEtt viktigt verktyg för varje lyftbehov
2024-05-22
Skapa balkar och hela stommar i 3DNyanställda tjejer på SkrotSmart i TrollhättanMissa inte vår senaste nyhet!Hos DynaMate är mät­skalorna i trygga händerVakuumpumpars roll i moderna industrier
2024-05-21
Framtidens industrimaskiner Bli en luftens hjälteDamaskus Maskinskydd är involverad Scania öppnar för order Närproducerat i norr