SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Arbetsplatskultur är ett framgångsrecept

I vikande konjunktur
Teknikkonsultbolaget växer stadigt trots vikande konjunktur och kan stoltsera med flertalet utmärkelser för sin arbetsplatskultur, vilket har visat sig vara ett framgångsrecept.

Det svenska teknikkonsultbolaget Plantvision har ökat tillväxttakten de senaste åren och har fortsatt växa detta år trots en vikande konjunktur. I genomsnitt har bolaget vuxit 17% under de senaste tre åren. Framgångarna tillskrivs medarbetarnas engagemang och hängivenhet tillsammans med ledningens fokus på arbetsplatskultur.

Plantvision har för sjunde året i rad utnämnts till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser i Great Place to Work. Utmärkelsen bygger på resultatet från enkäter där medarbetare anonymt har utvärderat sina arbetsgivare när det kommer till ledarskap, rättvisa, jämställdhet, tillit, respekt och gemenskap. Samtidigt har företaget nyligen, för tredje året i rad, även valts ut som ett av Sveriges 100 främsta Karriärföretag, en utmärkelse som varje år listar de 100 arbetsgivare i Sverige som erbjuder de främsta karriär- och utvecklingsmöjligheterna.

”Våra medarbetare är själva ryggraden i vår verksamhet, och deras hängivenhet och välmående är en nyckelfaktor bakom vår framgång,” säger Simon Thuresson, vd för Plantvision. ”Vi är övertygade om att en utvecklande arbetsmiljö, där medarbetare får ta plats och växa, är en grundläggande förutsättning för både engagemang och innovation.”

Den kompetens som finns på företaget, i kombination med ett fortsatt fokus på att vara en av de allra bästa arbetsgivarna, är grunden till att drömmen om att nå en omsättning på en halv miljard kronor kan bli verklighet redan om tre år. Idag omsätter bolaget över 300 miljoner kronor.

”Inom tre år ska vi bryta halv miljard-gränsen i omsättning,” säger Simon Thuresson, vd på Plantvision. ”Vi särskiljer oss på konsultmarknaden som en långsiktig och stabil partner med konsulter i världsklass. Vi strävar efter att rekrytera talanger som inte bara är tekniskt kunniga och tycker det är viktigt med en stark företagskultur, utan som även delar vår vision om en vänlig och hållbar arbetsplats där vi drivs av vårt genuina intresse för vad vi arbetar med.”

Plantvision, som har en gedigen bakgrund som tekniska konsulter för företag inom bl.a. Life Science- och tillverkningsindustrin, ser ett stort behov bland kunder att förhålla sig till befintliga och nya regleringar kring cybersäkerhet och dataintegritet. Moderna direktiv och regelverk, som NIS 2 (Directive on security of network and information systems), har ökat behovet av full kontroll och förmåga att leva upp till regulatoriska krav genom hela försörjningskedjan och över alla processer.

För mer information, vänligen kontakta:
Björn Dahlgren, Northern Link PR för Plantvision
bjorn@nlpr.se

Kontaktinformation

Northern Link PR i Sverige AB

Postadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Besöksadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Region
Stockholm
Stockholms län
Sverige
Organisationsnummer:
556834-7198
Grundat: Ej angivet
Anställda: Ej angivet
Välkommen till Northern Link PR.

Vi hjälper företag med nordiska ambitioner.
När det gäller PR och kommunikation, strävar Northern Link PR att vara det bästa valet för företag med svensk eller helt nordiska ambitioner.

Vi ser vikten av meddelanden, strategi och taktik som är nära i linje med dina affärsmål. Därför har vi etablerat kompetens inom en rad tjänster som kan utvecklas och anpassas beroende på din unika situation.

Välkommen att kontakta oss.

Kontakter

Henrik Aare
Kontaktperson
070-598 22 82

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-08
Heimstaden tar hjälp av AI-teknik tado° introducerar smart laddningslösning AlixLabs announces EU-wide APS TrademarkAlutrade fortsätter tradi­tionen med vinstdelning Automatisk biltvätt med smart teknik
2024-04-04
Officiell återförsäljare av RotoclearXometry Förbättrar med Xometry.ProSG Maskin firar 60 årHMS Networks och Red Lion Controls samarbetarÖver 54 miljarder cookies på dark web
2024-04-03
Samarbetet Clip-Lok SimPak och Wing Lift™Hallå där Jens KjellssonDen osynliga hjälten Välj rätt grävskopa AMIC Group förvärvar Tramo ETV och Unitrafo
2024-04-02
Att välja rätt skyddsnätArmor™ PowerFlex® Den viktiga spridarplattan!IRC har fått sin största order hittills Besök Iscar Sverige på mässan
2024-03-29
Vad du behöver veta när du köper ny kompressorLaserskärmaskinernas kritiska roll Maskinsvärdens roll för effektivt skogsarbeteNyhet för massflödes­mätare och regulatorer Kabeltrumvagnar underlättar kabelarbetet