SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Avanade tecknar ett stort ERP-kontrakt

Med den globala plasttillverkaren Trioworld
Den ledande Microsoft-lösningsleverantören, Avanade, har ingått ett avtal med den globala plasttillverkaren Trioworld om att utveckla en ny affärssystemslösning som ska att stärka och effektivisera Trioworlds tillväxtresa.

En av världens ledande tillverkare av plastförpackningslösningar, Trioworld, har tecknat ett tvåsiffrigt miljonavtal i SEK med tjänsteintegratören Avanade. Under de kommande tre åren kommer Avanade att utveckla och implementera ett nytt framtidssäkert IT-system som samordnar Trioworlds många arbetsprocesser – från lager och produktion till rapportering och dokumentation av hållbarhetssatsningar.

Trioworld har varit inne i en intensiv tillväxtperiod under de senaste åren, med flera förvärv av produktionsanläggningar och återvinningscentraler i Danmark, Frankrike, Nederländerna och Kanada. I samband med detta har Trioworld letat efter en ny ERP-plattform för att harmonisera företagets affärsprocesser, stärka den digitala resan och optimera produktutvecklingen över hela koncernen.

Det är första gången Avanade och Trioworld samarbetar, och Avanades General Manager i Norden, Antonio Marsico, ser fram emot det nya partnerskapet.

"Avtalet är ett viktigt steg för Avanade. Det visar att vår branschfokuserade strategi och djupa kunskap om tillverkningssektorn bär frukt. Det gör oss ännu mer relevanta för våra kunder och gör att vi bättre förstår Trioworlds affärsprioriteringar och behov kring deras nya affärssystem,” säger Antonio Marsico.

Lösningen är baserad på Microsoft D365 F&SCM-plattform och Avanades omfattande expertis inom Microsofts ekosystem var viktig när Trioworld valde leverantör.

"Redan från start letade vi efter en Microsoft-baserad lösning för att samordna vårt ERP-landskap och fortsätta använda våra befintliga processer. Avanades partnerskap med Microsoft och djupa kunskaper om industriella applikationer i Microsofts ekosystem var en avgörande fördel. Vi ser fram emot att arbeta med Avanade och att dra fördel av det nya systemet, säger Andrew Lord, CFO för Trioworld.

Banar väg för hållbarhetsredovisning
Förutom att hantera och koppla ihop Trioworlds många arbetsprocesser och skapa en standardiserad och framtidssäker lösning kommer den nya affärssystemlösningen även att stärka Trioworlds hållbarhetsrapportering – nu och i framtiden. Avanades General Manager i Norden, Antonio Marsico, ser också stor potential i partnerskapet.

"Hållbarhet, avfallsminskning och mer effektiv återvinning är ett fokus för oss och Trioworld. Just nu står plastindustrin inför flera regelverk och krav på ökad rapportering från enskilda länder och EU. Det nya systemet stödjer detta arbete ska bidra till att bana väg för hållbarhetsrapportering över branscher, säger Antonio Marsico.

Trioworld-avtalet träder i kraft hösten 2023. Avanade räknar med att utvecklingen av det nya affärssystemet inleds i början av 2024. Utrullningen kommer att ske i flera etapper under de kommande tre åren.

Mediakontakter
Suzanna Abarca
+46 72 511 90 08
suzanna.abarca@avanade.com

Jan Fredriksson
+46 70 716 00 68
jan@nlpr.se

Kontaktinformation

Northern Link PR i Sverige AB

Postadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Besöksadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Region
Stockholm
Stockholms län
Sverige
Organisationsnummer:
556834-7198
Grundat: Ej angivet
Anställda: Ej angivet
Välkommen till Northern Link PR.

Vi hjälper företag med nordiska ambitioner.
När det gäller PR och kommunikation, strävar Northern Link PR att vara det bästa valet för företag med svensk eller helt nordiska ambitioner.

Vi ser vikten av meddelanden, strategi och taktik som är nära i linje med dina affärsmål. Därför har vi etablerat kompetens inom en rad tjänster som kan utvecklas och anpassas beroende på din unika situation.

Välkommen att kontakta oss.

Kontakter

Henrik Aare
Kontaktperson
070-598 22 82

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2023-12-04
Biogasanläggningen i Karlskoga firar 10 år Utsläppsminskning med flera hundra tonInnovativ metod för framtidens avloppsreningImpact-bolagets succétjänst AI-expert till styrelsen för HusmanHagberg
2023-12-01
Kombinera styva och flexibla material Collision Sentry Multi-ZoneStålåret 2023: Världsliga ting?Stärker relationen mellan kund och tillverkareNSK arrangerade European Distributor Convention 2023
2023-11-30
Viktigt med reservdelar för vattenskärmaskinerDra tunga laster mer mobilt Höj precisionen med krysslaser Varför du måste ha rätt analysinstrument Optimera din verksamhet med svarv och fräsverktyg
2023-11-29
En extra tia per dag – ger enorma fördelarEffektiv formmätning för precision Nitdragarens funktion och användningsområde Rätt kläder när du svetsar Ont i armen under och efter arbetsdagen?
2023-11-28
Idealiska maskiner för stora arbetsstycken Plasmaskärbord är en revolution inom skärning Undvik skador från fukt och mögel Brandmanschetter för över­gången från metall till plast Vår verkstadsinredning samlat på ett ställe!