Annons

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Cognizant lanserar Neuro® AI

En företagsplattform för generativ AI
Cognizant lanserar Cognizant Neuro® AI. En företagsplattform utformad för att ge företag ett heltäckande sätt för att påskynda införandet av generativ AI-teknik på ett säkert, skalbart och ansvarsfullt sätt.

Plattformen utnyttjar Cognizants konsulting- och leveransmöjligheter för att hjälpa kunder att sömlöst ta till sig möjligheterna med generativ AI. Cognizant är bland de första att lansera en företagsomfattande generativ AI-plattform utformad för att hjälpa kunder att bättre förstå, använda och anpassa AI-modeller som driver affärsresultat.

"Det börjar bli tydligt att företag måste ta till sig AI utan dröjsmål för att förbli konkurrenskraftiga", säger Prasad Sankaran, EVP för Cognizants Software and Platform Engineering. "Detta är ett spännande tid, eftersom Cognizants Neuro AI-plattform syftar till att påskynda införandet av AI-applikationer i stor skala, öka ROI, minimera risker och få bättre affärslösningar, snabbare."

Cognizant Neuro AI-plattformen kommer att stödja företag på denna resa, från att identifiera företagsspecifika användningsfall, till datateknik och löpande förbättringar. Plattformen gör det möjligt för AI- och mjukvaruteam att bygga flexibla, återanvändbara och säkra lösningar och designa generativa användarupplevelser, bädda in AI-modeller för att skapa appar över flera plattformar och multimoln.

Lanseringen av Cognizant Neuro AI bygger på år av AI-forskning, utveckling och kommersiella AI-applikationer på Cognizant. Detta inkluderar djupinlärning, evolutionär AI och implementering av generativa AI-tekniker i branscher som biovetenskap, detaljhandel och hälsovård. Cognizants AI-team har möjliggjort AI inom områden som prisoptimering och prediktiv hälsovårdsanalys.

"Företag behöver skalbara, flexibla, end-to-end-verktyg för att påskynda införande av ansvarsfull AI", säger Anna Elango, EVP för Cognizants Core Technologies and Insights. "Genom att koppla samman mänsklig expertis med generativ AI, strävar vi efter att hjälpa våra kunder att katalysera välgrundade beslut och tackla komplexa affärsutmaningar för att driva kostnadseffektivitet och affärsintäkter."

Cognizant Neuro AI inkluderar återanvändbara generativa AI-modeller och agenter, utvecklingsverktyg och kontrollkomponenter inklusive API och åtkomsthantering, versionshantering och revision. Plattformen är utformad för att ge affärsfördelar som:

• Nya innovationsmöjligheter,
• Differentierade kund- och medarbetarupplevelser,
• Förmågan att ombilda och digitalisera affärsprocesser,
• Pålitlig styrning, synlighet, kontroll och efterlevnad,
• Snabbare tillgång till ett holistiskt bibliotek med utvalda lösningar,
• Förbättrad time-to-market

Cognizant Neuro AI bygger på Cognizants ansvarsfulla AI-principer, som främjar inklusivitet, tillförlitlighet och samhällsnytta, och erbjuder en praktisk och affärsfokuserad väg för företag att tryggt navigera i AI-landskapet i alla dess dimensioner.

Kontakta:
Jan Fredriksson
Northern Link PR för Cognizant
jan@nlpr.se
Kontaktinformation

Northern Link PR i Sverige AB

Postadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Besöksadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Region
Stockholm
Stockholms län
Sverige
Organisationsnummer:
556834-7198
Grundat: Ej angivet
Anställda: Ej angivet
Välkommen till Northern Link PR.

Vi hjälper företag med nordiska ambitioner.
När det gäller PR och kommunikation, strävar Northern Link PR att vara det bästa valet för företag med svensk eller helt nordiska ambitioner.

Vi ser vikten av meddelanden, strategi och taktik som är nära i linje med dina affärsmål. Därför har vi etablerat kompetens inom en rad tjänster som kan utvecklas och anpassas beroende på din unika situation.

Välkommen att kontakta oss.

Kontakter

Henrik Aare
Kontaktperson
070-598 22 82

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2023-05-24
Lanserar hemsida för att främja hållbar byggbranschSpecialist på områdesskydd öppnar nytt i HalmstadNya APEX-tjänster Stripe blir betalningspartner för Zara Pre-OwnedSavox Noise-COM 500 lanseras
2023-05-23
Kundutbildning i fjädertek­nik hos lettiskt kundföretagAros Kapital blir officiell partner till IFK GöteborgHar ni behov av specialmaskiner?Bildanalys & Vision byter namn till Computer VisionConsilium Safety Group och Roxtec i samarbete
2023-05-22
Jämför lån online för att hitta det bästa erbjudandetSwift-Cut – Mycket maskin för pengarna!SSAB och BE Group sam­arbetar inom fossilfritt stålSamarbete för att nå hållbara lösningarMensapriset 2023 går till Fredrik Löfgren!
2023-05-19
Avsticknings- och spårsvarvningssortimentSwecon och Volvo på Sweden Rock FestivalUdda Volvo-lastbil med retrolook byter ägareWithSecure lanserar en ny uppsättning tjänsterCASE:s populära roadshow återkommer 2023
2023-05-17
Först ut i Skandinavien Årets plåtslagare gillar koppar och knepiga jobbNytt koncept ska förbättra tillgängligheten Clean Motion lanserar leasingerbjudande SAP presenterar nya AI-funktioner på SAP Sapphire