Annons

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Dynatrace lanserar AutomationEngine

För intelligent molnautomation
Software-intelligence-företaget Dynatrace lanserar AutomationEngine med syfte att driva intelligent molnautomation. Den nya plattformstekniken har ett intuitivt gränssnitt och en uppsättning verktyg baserade på no-code och low-code. AutomationEngine utnyttjar Davis® kausal AI för att ge användare möjlighet till svarsdriven automatisering över alla BizDevSecOps-arbetsflöden. Några exempel inkluderar:

• Automatiserad problemlösning och progressiv leverans för att kontinuerligt utvärdera programvara mot specifika, mätbara servicenivåmål (SLOs).
• Automatisk routing av sårbarheter som upptäckts av Dynatrace® Application Security till rätt personer samtidigt som antalet false positives reduceras.
• Prognostisering av framtida molninfrastruktur och beräkningsresursbehov och automatiserad provisioning.

Dynatrace® AutomationEngine är designad för att hjälpa företag att hantera moln mer effektivt och snabba på innovation.

"Dynatrace gör det möjligt för oss att utnyttja all vår observerbarhets- och säkerhetsdata för att automatisera vårt molnekosystem på ett intelligent sätt", säger Alex Hibbitt, Engineering Director, SRE och Fulfillment på albelli-Photobox Group. "Plattformen utnyttjar kausal AI, som ger exakta svar och nya AutomationEngine tillämpar Dynatrace AIOps på vår data, och tack vare verktyg som baseras på no-code och low-code blir det enkelt att automatisera uppgifter som annars kräver input från experter. Förbättringarna gör det möjligt för oss att effektivisera samarbetet mellan team och minska risker."

"Komplexiteten och dynamiken hos moderna moln kräver intelligent automatisering för att säkerställa felfri leverans", säger Bernd Greifeneder, grundare och Chief Technology Officer på Dynatrace. "Att kombinera exakta, kausala AI-svar från observerbarhet, säkerhet och affärsdata med automation gör automatiseringen mer intelligent och skapar värde. Dynatrace AutomationEngine driver branschen mot en situation där molnen körs autonomt och mjukvaran fungerar perfekt.”

Dynatrace AutomationEngine blir allmänt tillgänglig inom 90 dagar. Om du vill veta mer, besök gärna Dynatrace-bloggen.

Jan B Fredriksson | Managing Director
jan@nlpr.se | +46 70 716 00 68
Northern Link PR
Banérgatan 12, 115 23 Stockholm
www.northernlinkpr.se
Kontaktinformation

Northern Link PR i Sverige AB

Postadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Besöksadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Region
Stockholm
Stockholms län
Sverige
Organisationsnummer:
556834-7198
Grundat: Ej angivet
Anställda: Ej angivet
Välkommen till Northern Link PR.

Vi hjälper företag med nordiska ambitioner.
När det gäller PR och kommunikation, strävar Northern Link PR att vara det bästa valet för företag med svensk eller helt nordiska ambitioner.

Vi ser vikten av meddelanden, strategi och taktik som är nära i linje med dina affärsmål. Därför har vi etablerat kompetens inom en rad tjänster som kan utvecklas och anpassas beroende på din unika situation.

Välkommen att kontakta oss.

Kontakter

Henrik Aare
Kontaktperson
070-598 22 82

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2023-05-23
Tunga el-lastbilar till eComExpoStort tryck på värmepumparInvestering på 408 miljoner sätter Hager på tillväxtkursUniwater bjuder in mediaVi utökar sortimentet
2023-05-22
Jämför lån online för att hitta det bästa erbjudandetSwift-Cut – Mycket maskin för pengarna!SSAB och BE Group sam­arbetar inom fossilfritt stålSamarbete för att nå hållbara lösningarMensapriset 2023 går till Fredrik Löfgren!
2023-05-19
Avsticknings- och spårsvarvningssortimentSwecon och Volvo på Sweden Rock FestivalUdda Volvo-lastbil med retrolook byter ägareWithSecure lanserar en ny uppsättning tjänsterCASE:s populära roadshow återkommer 2023
2023-05-17
Först ut i Skandinavien Årets plåtslagare gillar koppar och knepiga jobbCognizant lanserar Neuro® AINytt koncept ska förbättra tillgängligheten Clean Motion lanserar leasingerbjudande
2023-05-16
Material, metod och människa i centrum Truckpoolen - Gul & BlåStolta men inte nöjdaLösningar för mätning och övervakning i sågverketDe största industrierna i Sverige 2023