SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Dynatrace utökar Grail till att driva business analytics

Med snabbhet och precision
Software Intelligence-företaget Dynatrace (NYSE: DT) utökar sin Grail™-lösning för att driva business analytics. Därigenom kan Dynatrace®-plattformen omedelbart fånga företagsdata från första- och tredjepartsapplikationer i stor skala, utan behov av tekniska resurser eller kodändringar. Lösningen hanterar affärsdata separat från observerbarhetsdata, samt lagrar, bearbetar och analyserar dessa data, samt bibehåller kontexten i de komplexa molnmiljöer där den har sitt ursprung.

Dynatrace utformade dessa förbättringar för att möjliggöra för affärs- och IT-arbetsgrupper att driva korrekt, pålitlig och kostnadseffektiv automatisering, samt utföra effektiva ad hoc-analyser inom ett brett spektrum av affärsprocesser. Exempelvis inkluderas processer relaterade till orderuppfyllelse och fakturabetalningar och arbetsflöden för kundintroduktion, samt analys av hur nya digitala tjänster påverkar intäkter. De nya funktionerna bygger på funktioner som Dynatrace lanserade i oktober 2022 kring utnyttjande av Grail för att driva loggaanalyser och hantering. Företaget räknar med att fortsätta utöka Grail för att driva ytterligare utveckling, säkerhet, IT och affärslösningar.

Organisationer är beroende av digitala tjänster för att driva intäkter, kundnöjdhet och skapa konkurrensfördelar. För att optimera dessa tjänster och användarupplevelser förlitar sig affärs- och IT-arbetsgrupper alltmer på insikter från olika affärsdata, inklusive användning av applikationer, conversion rates och lageravkastning. Ändå saknar traditionella business intelligence-verktyg (BI) den hastighet, skalbarhet, flexibilitet och precision som krävs för att leverera insikter om tjänster baserade på komplexa molnarkitekturer. Enligt en studie från Deloitte upplever i själva verket två tredjedelar av organisationerna svårigheter med att komma åt eller använda data från sina BI-verktyg. Business analytics i moderna molnmiljöer kräver ett nytt tillvägagångssätt.

"Dynatrace ger oss värdefull insikt kring vilken affärspåverkan våra applikationers prestanda har och gör det möjligt för våra team att proaktivt lösa problem, leverera bättre kundupplevelser och skapa mer värde för vår organisation,” säger Stephen Evans, Head of Quality, Monitoring, SRE/DevOps Technology på PVH. "Denna förbättrade möjlighet att komma åt och lagra all vår affärsdata ger oss den skalbarhet vår verksamhet behöver. Våra arbetsgrupper behöva inte längre gå igenom data för att avgöra vad som är värdefullt och vad som bör lagras. Dynatraces unika förmåga att i realtid analysera all denna data, samt leverera exakta och kontextuella svar, gör det möjligt för oss att förbättra vårt digitala landskap.”

"För att driva storskalig digital transformation behöver företag kunna få pålitliga insikter i realtid från sina affärsdata. Befintliga lösningar förlitar sig ofta på inaktuella data, ger inte exakta svar i en IT-kontext, samt kräver manuellt underhåll och kodning,” säger Bernd Greifeneder, Founder och Chief Technical Officer på Dynatrace. "Grails causational data lakehouse ger Dynatrace-plattformen en unik position för att övervinna dessa hinder. Genom att öka prioriteringen av affärsdata för att säkerställa att den kommer opåverkad och med precision, även från tredjepartsapplikationer där utvecklare inte är tillgängliga, kan affärs- och IT-arbetsgrupper som använder Dynatrace-plattformen nu smidigt få tillgång till värdefulla affärsinsikter på on-demand. Detta möjliggör ett nästintill obegränsat antal användningsfall för affärsanalyser, vilket gör att våra kunder omedelbart kan besvara sina mest utmanande frågor med noggrannhet, tydlighet och snabbhet."

Denna förbättring av Dynatrace-plattformen är allmänt tillgänglig. Besök Dynatrace-bloggen för ytterligare information om Grail for business analytics.
Kontaktinformation

Northern Link PR i Sverige AB

Postadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Besöksadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Region
Stockholm
Stockholms län
Sverige
Organisationsnummer:
556834-7198
Grundat: Ej angivet
Anställda: Ej angivet
Välkommen till Northern Link PR.

Vi hjälper företag med nordiska ambitioner.
När det gäller PR och kommunikation, strävar Northern Link PR att vara det bästa valet för företag med svensk eller helt nordiska ambitioner.

Vi ser vikten av meddelanden, strategi och taktik som är nära i linje med dina affärsmål. Därför har vi etablerat kompetens inom en rad tjänster som kan utvecklas och anpassas beroende på din unika situation.

Välkommen att kontakta oss.

Kontakter

Henrik Aare
Kontaktperson
070-598 22 82

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2023-01-27
Kallabandsågar hos EquipmentstoreSafeReach kommer åt alla områden med rope accessLanserar senaste genera­tionen L&W Bending TesterVälj rätt kabel och kabelkedjaFem trender inom PLM 2023
2023-01-26
Lasermätning: Framtiden för precision och effektivitet Lyftöglor: Nyckeln till säker materialhanteringTrådbondning är ett kritiskt steg inom trådbondningSvensk Byggplåt inrättar externt hållbarhetsrådMimecast förutspår IT-säkerhetstrenderna för 2023
2023-01-25
Verktyg Online kan sina kompressorerOnlineauktioner för begagnade hjullastareKöpa begagnade industrimaskiner hos BlintoHitta begagnade industrimaskinerSatsar på potentialen i additiv tillverkning
2023-01-24
MPP erbjuder säkra tankar och cisternerMätspetsar för mätmaskiner och standardapplikationerSå lagar man en trasig hydraulcylinderGör allt som går att tillverka i tunnplåtVolvo Construction Equip­ment leder omställningen
2023-01-23
Massflödesmätare och massflödeskontrollersDuroc Machine Tool kan sina fräsarKlassificering av laser för lasermärkningTruckutbildning i Stockholm Wexoe AB nyanställer