SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Fläktexperter på turné

Vår expotrailer klar för demo ute hos kund
Med vår helt nyligen färdigställda expotrailer har vi nu möjlighet att besöka kunder över hela landet och på ett enkelt sätt visa upp våra energieffektiva fläktlösningar på plats.

För dig som kund innebär det att du, på ett tidseffektivt och pedagogiskt sätt, kan uppdatera dig kring möjligheterna med den senaste tekniken, utan att behöva lämna din egen arbetsplats.
I trailern finns stora delar av vårt Retrofit-sortiment monterat och därtill en fläktsimulator.
Fläksimulatorn visar på ett tydligt sätt visar vilka vinster som finns att hämta vid en renovering och modernisering av ett ventilationssystem.

Då trailerns ena långsida öppnas upp helt vid besöket, träffas vi på ett säkert sätt utomhus utan trängsel och vi bjuder på något gott medan ni lyssnar på genomgången.

Vi ställde några frågor till våra försäljningsingenjörer i Göteborg; Henrik Fahlström och Björn Sandqvist, som har haft ett stort engagemang i utvecklingen av den nya expotrailern och som under de senaste veckorna hunnit besöka ett flertal kunder i Västsverige på sin premiärtur med trailern:

Hur har det nya konceptet med vår expotrailer tagits emot ute hos kunderna?
- Mottagandet har varit väldigt positivt. Det uppskattas att vi nu har möjlighet att köra fläktar ”live” i kombination med presentation på stor TV-skärm & produktvisning.

Har ni kunnat uppleva någon aha-upplevelse hos kunden, när ni "demat" fläktsimulatorn?
Ja, definitivt! Det blir väldigt visuellt tydligt, genom en snygg grafisk layout, hur mycket energi man faktiskt kan spara genom att göra rätt anpassningar i samband med bytet från en gammal befintlig snäckfläkt till ny kammarfläkt med EC-motor.
Många gånger underskattar man de åtgärder som inte har med själva fläktbytet att göra exempelvis fläktutlopp, ljudfällor, filter mm.

Berätta kort om hur idén till expotrailern uppkom.
Efter en längre period med restriktioner, då vi inte kunnat möta våra kunder ”IRL”, så föddes idén med trailern.
Det är betydligt enklare, mer effektivt och även säkrare för kunden om vi kommer till dem och träffas utomhus.
Vi har dessutom möjlighet att visa riktiga produkter i sitt rätta sammanhang.

Hur ser tankarna ut inför våren och vår planerade turné med den nya expotrailern?
Nu när vi testkört några veckor lokalt runt Göteborg, så vet vi att upplägget fungerar precis som vi hade tänkt.
Till våren växlar vi upp och tanken är att vi kör en landsomfattande turné ihop med grossister och installatörer i branschen.

Kommer det att finnas möjlighet för kunder att boka in ett besök av trailern?
När turnéplanen är satt och publicerad på hemsidan så kommer det även att finnas möjlighet för kunder att boka in ett stopp när vi är på plats i respektive ort.

Håll utkik - mer information om vår turnéplan kommer!


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Björn Jonsson
Marknadschef
bjorn.jonsson@ebmpapst.se
Kontaktinformation
Postadress
Äggelunda­vägen 2
17562 Järfälla
Besöksadress
Äggelunda­vägen 2
17562 Järfälla
Region
Järfälla
Stockholms län
Sverige
Organisationsnummer:
556176-9513
Grundat: 1973
Anställda: 63
Välkommen till ebm-papst AB.

ebm-papst, en världsledande fläkttillverkare!

Specialister på aerodynamik och avancerad motorteknologi

ebm-papst är ett världsledande och globalt företag inom utveckling, tillverkning och försäljning av energieffektiva fläktar och elmotorer. Spetskompetens inom avancerad motorteknologi, elektronik och aerodynamik ligger till grund för vårt framgångsrika sortiment. Våra kunder finns exempelvis inom ventilation, kyla, värme, telekommunikation, elektronikindustri, automation, medicinteknik och fordonsindustri.

Vi försöker alltid hitta den optimala lösningen för kundens applikation, ofta innebär det att vi utvecklar, producerar och levererar en fläkt eller elmotor som är anpassad speciellt för vår kund. Vår ambition är alltid ett nära och långsiktigt samarbete med kunden.

Vårt moderbolag finns i Mulfingen i Tyskland. I Sverige har vi huvudkontor, tillverkning och lager i Järfälla. Vi har lokala försäljningskontor i Göteborg, Hässleholm, Örebro, Älvsbyn, Linköping och Vellinge.

I Sverige är vi certifierade enligt ISO 9001:2015 och ISO 14001:2015 och ingår i våra ägares certifiering

Välkommen att kontakta oss.

Relaterade sökord

Elmotor, Fläkt, Servomotor, Ventilation

Certifieringar

AAA – ISO 14001:2015 – ISO 9001:2015

Kontakter

Björn Jonsson
Marknad- & kvalitetschef
010-454 44 00
Jonas Hansson
Försäljningsingenjör ventilationsfläktar
010-454 44 27
Malin Emilsson
0104544409
Magnus Magnusson
Inköpschef
0104544400
Max Ronander
Innesäljare OEM
010-454 44 28

Filmer

Installation av fläktar i kyltorn

Installation av fläktar i kyltorn
Förenkla installationerna med hjälp av vårt flexibla fläktväggskoncept
Installation av kammarfläkt i ventilationsaggregat

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-24
Veeam förvärvar Coveware Hexagon och Dragos tecknar partneravtal Edströms Verktyg förvär­var JPD VerktygsteknikIngår partnerskap med Nozomi Networks
2024-04-23
Reality Capture Från isen till affärslivetVisste du det här om magnetventiler?Panasonic anställer ny medarbetare i SverigeCognizant och Microsoft utökar AI-partnerskap
2024-04-22
Ny joystick gör jobbet enklareMekanisk delrenoveringLegendarisk maskin som går på vattenHLR-utbildning för före­tag inom industrivärlden NYHET! - Apparatskåp
2024-04-19
Swecon stödjer en hållbar racerbanaIndustrivågar är viktiga för modern produktionAI-förstärkt säkerhets­plattform visas av Cisco6 handfasta tips inför sjösättningenRamirent levererar till Vindpark Horshaga
2024-04-18
Revolutionerande kabelmärkningKorrekt test och mätning av kraftelektronikLär dig mer om magnetventilerFarlig växthusgas förbjuds i ställverk NYAB utför omfattande muddringsarbeten