SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Fujifilm Group driftsätter Advanced Security Operations Center

Från Verizon Business Group
Verizon Business stödjer FUJIFILM Holdings och dess dotterbolag i Japan för att stärka dess globala cybersäkerhetsövervakning och cyberintelligenskapacitet. Som en del av Fujifilms pågående transformation av IT-infrastruktur kommer företagets tekniska team nu att ha tillgång till Verizons Advanced Security Operations Center-funktioner (SOC) i Canberra, Australien.

Fujifilms nätverks- och säkerhetsexperter i Asien-Stillahavsområdet, Europa och USA kommer att kunna utnyttja dagliga flöden med hotintelligens från Verizons Threat Research Advisory Center (VTRAC), samt tillgången till lokalspråkiga säkerhetsingenjörer och analytiker som kommer att övervaka företagets globala fjärrmiljöer varje dag, dygnet runt. Fujifilms SOC-utbyggnad kommer att nå en kritisk milstolpe i att etablera en molncentrerad infrastrukturarkitektur som antar ett zero-trust säkerhetsramverk.

Enligt Verizon Data Breach Investigations Report 2022 fortsätter riskerna för externa hot att växa. Särskilt oroande är ökningen av ransomware-intrång, som drivs av organiserad brottslighet, vilken ökade med 13 procent på ett enda år – en ökning som var större än under de senaste fem åren tillsammans.

Fujifilm grundades 1934 och var mest känt för att producera branschens mest hyllade fotografiska film och utrustning. Idag, med mer än 75 000 anställda runt om i världen, har företaget framgångsrikt återuppfunnit sig självt för att bli ett företag som fortsätter att växa inom hälsovård, material, affärsinnovation och bildbehandling. Fujifilm antog sin "DX (Digital Transformation) Vision" 2021 i syfte att ytterligare främja DX för att tillhandahålla produkter och tjänster av ännu högre kvalitet än någonsin tidigare, för att därigenom dramatiskt öka värdet som företaget förser kunderna med i företagets fortsatta arbeta för att lösa sociala frågor.

Sampath Sowmyanarayan, CEO för Verizon Business Group, säger: "Fujifilm är ett av de mest beundrade företagen i världen som har visat vad som kan uppnås genom digital disruption. En av biprodukterna för företag som accelererar mot en alltmer digitaliserad värld är att de genererar enorma mängder nätverksdata. Som ett resultat finns det ett större behov av att säkra dessa data med hjälp av avancerade verktyg inom threat hunting för att minska eventuella skadliga aktiviteter.”

Verizon bearbetar över 27 biljoner säkerhetshändelser varje år genom sina nio Security Operations Centers runt om i världen, sex forensiska laboratorier och ett av de största IP-nätverken i världen. Ytterligare information om Verizons Advanced Security Operations Services finns här.

För att läsa nyheten i sin helhet på engelska, klicka här

För mer information, vänligen kontakta:
Henrik Aare, Northern Link PR
Tel. +46 70 598 22 82
Mail: henrik@nlpr.se
Kontaktinformation

Northern Link PR i Sverige AB

Postadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Besöksadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Region
Stockholm
Stockholms län
Sverige
Organisationsnummer:
556834-7198
Grundat: Ej angivet
Anställda: Ej angivet
Välkommen till Northern Link PR.

Vi hjälper företag med nordiska ambitioner.
När det gäller PR och kommunikation, strävar Northern Link PR att vara det bästa valet för företag med svensk eller helt nordiska ambitioner.

Vi ser vikten av meddelanden, strategi och taktik som är nära i linje med dina affärsmål. Därför har vi etablerat kompetens inom en rad tjänster som kan utvecklas och anpassas beroende på din unika situation.

Välkommen att kontakta oss.

Kontakter

Henrik Aare
Kontaktperson
070-598 22 82

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-11
Sjöö Sandström expand­erar med ny säljareLantbrukarna pressade av låg lönsamhetKia presenterar uppdaterad elbilsstrategi
2024-04-10
4 fördelar med Maskinera auktionsförsäljningFördelar och funktioner för det nya vajersystemetSeiferts avfuktareNy STIHL produktions­anläggning i RumänienDåligt förberedda och övermodiga
2024-04-09
Upptäcka blixtsnabbt av­vikelser i era mätresultatTotal kabel- och kabelkedjelösningProblemfria timmar i nya hybridgrävarenLesjöfors först med SBTi-godkända klimatmålNytt från HEIDENHAIN
2024-04-08
Tre starka varumärken Nyhet! ENUX NordicMiljövänligt byggmaterial kan vinna forsknings-SMNu bildas Nordens ledande expert BOLIST Byggstart är tillbaka
2024-04-04
Officiell återförsäljare av RotoclearXometry Förbättrar med Xometry.ProSG Maskin firar 60 årHMS Networks och Red Lion Controls samarbetarÖver 54 miljarder cookies på dark web