Annons

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Good American har valt att använda Zoom

Zoom för sitt första virtuella casting-event
För första gången någonsin kommer det internationella modeföretaget Good American att hålla ett virtuellt casting-event. Good American har inlett ett partnerskap med kommunikationsföretaget Zoom, vars plattform Zoom Events castingen kommer att genomföras på.

Nu blir det möjligt för alla kvinnliga modeller, oavsett var de befinner sig i världen, att delta i modeföretaget Good Americans öppna casting-event. I december 2022 kommer nämligen företaget att genomföra sitt första virtuella casting-event någonsin - via Zooms nätverksfunktion Zoom Events.

"Vi är stolta över att Zoom Events kommer att vara plattformen som Good Americans ska genomföra sitt allra första virtuella casting-event på. Eftersom vår ambition är att Zoom som kommunikationsplattform ska vara inkluderande och användarvänlig, så känns det vettigt på alla sätt att stödja ett virtuellt casting-event där kvinnor kan delta utan att begränsas av geografi,” säger Ole Mygind, försäljningschef för Zoom i Norden och Benelux.

Kvinnlig handlingskraft - oavsett geografi
Good American, som grundades 2016 av influencern Khloé Kardashian och affärskvinnan Emma Grede, är känt för sina kampanjer med kroppsacceptans och kvinnlig handlingskraft i fokus. Det välrenommerade modeföretagets inkluderingsfokus ligger i linje med Zooms ambition och förhållningssätt till kommunikation – att vara en inkluderande plattform som ger alla tillgång till snabb, säker och pålitlig kommunikation.

I och med samarbetet kan Good American nu använda Zooms plattform och de tillhörande användarvänliga funktionerna i Zoom Events för att skapa en helt ny form av casting, oavsett var i världen man befinner sig.

Ökande efterfrågan på Zoom Events
Under de senaste fem åren har Good American letat efter nya modeller från hela världen genom att genomföra fysiska, personliga och öppna casting-evenemang. Att i stället hålla casting-event virtuellt via Zoom innebär inte bara att fler kvinnor har möjlighet att delta, utan även att casting-domarna får mer tid att bedöma de enskilda deltagarna, då Zoom ombesörjer alla praktiska och tekniska aspekter kring arrangemanget.

Zoom har noterat att större företag i allt högre grad har börjat använda Zoom Events för att skapa roliga, engagerande och innovativa upplevelser för en virtuell publik. Nätbaserade evenemang ökar inte bara engagemanget bland deltagarna, utan gör det även enklare för värdarna att hantera och mäta effekten av det virtuella arrangemanget.

"Vi siktar på att hjälpa fler företag som Good American att vässa sina marknadsföringsstrategier och förbättra sina varumärkens rykte på nya marknader, genom att erbjuda sina kunder virtuella och hybrida upplevelser,” säger Ole Mygind.

Första gången Good American öppnar de virtuella dörrarna för sitt första casting-evenemang online blir i december 2022, då vinnarna som ska få presentera modeföretagets vårkollektion 2023 ska utses.

För mer information, vänligen kontakta:
Henrik Aare, Northern Link PR
Mail: henrik@nlpr.se
Tlf.: +46 70 598 22 82
Kontaktinformation

Northern Link PR i Sverige AB

Postadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Besöksadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Region
Stockholm
Stockholms län
Sverige
Organisationsnummer:
556834-7198
Grundat: Ej angivet
Anställda: Ej angivet
Välkommen till Northern Link PR.

Vi hjälper företag med nordiska ambitioner.
När det gäller PR och kommunikation, strävar Northern Link PR att vara det bästa valet för företag med svensk eller helt nordiska ambitioner.

Vi ser vikten av meddelanden, strategi och taktik som är nära i linje med dina affärsmål. Därför har vi etablerat kompetens inom en rad tjänster som kan utvecklas och anpassas beroende på din unika situation.

Välkommen att kontakta oss.

Kontakter

Henrik Aare
Kontaktperson
070-598 22 82

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2023-01-24
Sätter en ny standard för branschenNu blir det enklare för industrin att mäta flödeNär rostfritt stål inte räckerNya sladdlösa sticksågar från Bosch ProfessionalNy VD tar plats hos fischer Norge
2023-01-23
Massflödesmätare och massflödeskontrollersDuroc Machine Tool kan sina fräsarKlassificering av laser för lasermärkningTruckutbildning i Stockholm Wexoe AB nyanställer
2023-01-20
Presenterar lösningar för en industri i förändringMinimera risker med low speed (lsa)-lösningarnaDetta formar cyberspace 2023Upptäck 5GigE-lösningarna från BaslerVärmare för IBC-behållare
2023-01-19
Lämnar rollen som CFO i AhlsellkoncernenLivet med ett smart låsStor internationell efterfrågan på maskinerProjekterar byggnad till nytt kraftvärmeverk i ÖrtoftaByggArvid gjorde det omöjliga möjligt
2023-01-18
Visste du att LOCTITE® erbjuder mer än bara lim? Inbjudan till Stora Ensos Q4 2022ABB investerar i ny automationsprogramvaraVäljer Zoom X som kommunikationslösning Claudio Christensen blir del av Ahlsells koncernledning