SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Lanserar Advanced Cluster Security Cloud Service

För att skala molnbaserad säkerhet över hybrida moln
Kubernetes-baserad säkerhet i molnet gör det möjligt för organisationer att förbättra säkerheten från datacentret till edge samtidigt som driftkostnader minimeras.

Red Hat, världens ledande leverantör av lösningar med öppen källkod, lanserar Red Hat Advanced Cluster Security Cloud Service, som förenar Kubernetes-baserade säkerhetsfunktioner med bekvämligheten och stödet från ett helt Red Hat-hanterat erbjudande. Molntjänsten gör det möjligt för organisationer att införa en säkerhetsbaserad metod för att bygga, distribuera och underhålla molnbaserade applikationer över det hybrida molnet – oavsett den underliggande Kubernetes-plattformen.

I Red Hats State of Kubernetes Security 2023-rapport angav 90% av respondenterna att de upplevt minst en säkerhetsincident under de senaste 12 månaderna. Dessutom rapporterade 67% av de tillfrågade att de var tvungna att skjuta upp eller sakta ner implementeringen av applikationer på grund av säkerhetsproblem. För att säkra molnbaserade applikationer och den underliggande infrastrukturen krävs betydande förändringar av en organisations befintliga IT-säkerhetsstrategier, med säkerhetskontroller som ofta måste tillämpas tidigare i applikationsutvecklingens livscykel för att hålla jämna steg med snabba utgivningsscheman och föränderliga hot. Med Red Hat Advanced Cluster Security Cloud Service kan organisationer börja säkra workloads inom några minuter samtidigt som de enklare skalar över moln och geografier, utan extra kostnader eller komplexitet.

Reducera hinder för att säkra Kubernetes-workloads
Red Hat Advanced Cluster Security Cloud Service stöder både Red Hat OpenShift på privata och offentliga moln samt Kubernetes-tjänster hos stora molnleverantörer. Detta inkluderar Amazon EKS, Google GKE och Microsoft AKS, som levererar mer konsekvent säkerhetstäckning oavsett var container-baserade applikationer distribueras. Molntjänsten gör det enklare för organisationer att utöka fördelarna och insikterna med molnbaserad säkerhet i hela det hybrida molnet.

Med molntjänst-arkitekturen kan organisationer skala säkerhetsfunktioner över flera kluster oavsett om dessa kluster finns lokalt eller i molnet. Red Hat Advanced Cluster Security Cloud Service hjälper till att sänka driftskostnaderna genom att minska inlärningskurvan för att införa Kubernetes-säkerhet utan att offra nödvändiga funktioner eller tillämpningar. Dessutom kan organisationer leverera Red Hat Advanced Cluster Security Cloud Service inom några minuter, vilket omedelbart ger kunskap om kritiska sårbarheter och hot.

Red Hat Advanced Cluster Security, som utvecklats på StackRox före förvärvet, och senare släppt som öppen källkod av Red Hat enligt StackRox-projektet, bygger in säkerhet i hela applikationens- och plattformens livscykel, från utveckling och distribution till exekvering. Det hjälper organisationer att testa och rätta program vid ett tidigt stadium av utvecklingsprocessen genom en DevSecOps-metod och integrerar funktionell säkerhet i utvecklarverktyg och arbetsflöden. Detta hjälper till att driva en “security-first”-inställning i mjukvarustacken och under en molnbaserad applikations hela livslängd. Red Hat Advanced Cluster Security tillhandahåller också hantering av säkerhetsposition för Kubernetes-plattformen och körtid, vilket ger viktiga insikter för IT-säkerhets- och driftteam.

Stödjande citat
Joe Fernandes, Vice President och General Manager, Cloud Platforms, Red Hat:
"Oavsett bransch eller geografi brottas IT-team med resurs- och kompetensbrist samtidigt som efterfrågan på innovativa applikationer och tjänster växer. Detta kan leda till att team tvingas välja mellan snabbhet och säkerhet. Red Hat Advanced Cluster Security Cloud Service hjälper till att hantera detta och levererar kraftfulla, molnbaserade säkerhetsfunktioner till fler användare samtidigt som det gör det lättare för säkerhetsteam att förbättra säkerheten för Kubernetes-plattformarna som ligger till grund för innovativa applikationer och tjänster, där de körs på hybrida moln."

Tillgänglighet
Red Hat Advanced Cluster Security Cloud Services erbjuds för närvarande med begränsad tillgänglighet. Du kan komma åt tjänsten via Amazon Marketplace eller begära en demo idag.

Ytterligare resurser
• Lär dig mer om Red Hat Advanced Cluster Security Cloud Service
• Lär dig mer om Red Hat Advanced Cluster Security for Kubernetes
• Lär dig mer om Red Hat Summit
• Besök Red Hat Summit 2023 nyhetsrum
• För evenemangsspecifika uppdateringar följ @RedHatSummit or #RHSummit on Twitter
• För de senaste nyheterna följ Red Hat på Twitter eller LinkedIn

Ta del av det fullständiga pressmeddelandet på engelska här.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Jenny Widing, Northern Link PR för Red Hat
+46 70 985 30 20
jenny@nlpr.se
Kontaktinformation

Northern Link PR i Sverige AB

Postadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Besöksadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Region
Stockholm
Stockholms län
Sverige
Organisationsnummer:
556834-7198
Grundat: Ej angivet
Anställda: Ej angivet
Välkommen till Northern Link PR.

Vi hjälper företag med nordiska ambitioner.
När det gäller PR och kommunikation, strävar Northern Link PR att vara det bästa valet för företag med svensk eller helt nordiska ambitioner.

Vi ser vikten av meddelanden, strategi och taktik som är nära i linje med dina affärsmål. Därför har vi etablerat kompetens inom en rad tjänster som kan utvecklas och anpassas beroende på din unika situation.

Välkommen att kontakta oss.

Kontakter

Henrik Aare
Kontaktperson
070-598 22 82

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-05-27
Nordbygg planerar långsiktigt Samarbete vid byggnation i Boden.7 av 10 företag har otillräcklig kompetens
2024-05-24
Optiska mätsystem för modern industriFramstående svetsmetoder & maskiner Effektivitet och precision med vertikala svarvarMaximal flexibilitet för din säkerhetFörstärk arbetsplatsen med ruggade laptops
2024-05-23
Installationstestning som den borde varaNödstopp – Med belyst statusindikationProduktnyheter som måste upplevasAllt du behöver veta om hydraulhammareEtt viktigt verktyg för varje lyftbehov
2024-05-22
Skapa balkar och hela stommar i 3DNyanställda tjejer på SkrotSmart i TrollhättanMissa inte vår senaste nyhet!Hos DynaMate är mät­skalorna i trygga händerVakuumpumpars roll i moderna industrier
2024-05-21
Framtidens industrimaskiner Bli en luftens hjälteDamaskus Maskinskydd är involverad Scania öppnar för order Närproducerat i norr