SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Netsecure går samman med Integrity360

Integrity360 köper svenska Netsecure
Cybersäkerhetskonsulten Integrity360, med huvudkontor i Dublin, meddelar att man köper den svenska cybersäkerhetskonsulten Netsecure som därmed blir ett Integrity360-företag. Förvärvet är ett led i Integrity360s nordiska expansion. Villkoren för transaktionen offentliggjordes inte.

Netsecure har cirka 40 anställda och grundades år 2015 i Stockholm. Under de senaste fyra åren har Netsecure växt med mer än 35% per år, och under 2023 förväntar sig företaget en försäljning på runt 10 miljoner euro. 2022 var ett framgångsrikt år även för Integrity360-gruppen, vilka växte med cirka 30% och hade en försäljning på cirka 85 miljoner euro. Tillsammans med Netsecure förväntar sig Intergity360-gruppen att uppnå mer än 110 miljoner euro i försäljning under 2023. Som en del av den paneuropeiska expansionen förväntar man sig även att genomföra ytterligare förvärv under året. Alla Netsecures anställda kommer att stanna kvar i gruppen, vilket gör att antalet anställda i Integrity360-gruppen kommer att uppgå till ungefär 360.

Både Integrity360 och Netsecure drivs av högklassiga kundrelationer, har djup teknisk expertis och delar partnerskap med flera av världens ledande tillverkare av cybersäkerhetsutrustning och mjukvara. Netsecure kommer att fungera som en plattform, från vilken Integrity360 ska expandera i Norden med tillgång till alla resurser och all kapacitet från den befintliga Integrity360-verksamheten.

"Detta är en viktig och spännande milstolpe för oss, och vi är glada över att välkomna Netsecure-teamet till Integrity360, säger Ian Brown, styrelseordförande på Integrity360. ”Vi expanderar nu i hela Norden, vilket sker parallellt med vår tillväxt som den ledande oberoende specialisten på cybersäkerhetstjänster i Storbritannien och på Irland. I år kommer koncernen även att expandera till andra geografiska marknader. Vi har nu över 250 cybersäkerhetsingenjörer, analytiker, konsulter och specialister, och gruppen tillhandahåller ett heltäckande utbud av tjänster och lösningar inom cybersäkerhet. Våra tjänster uppmärksammades nyligen för tredje gången som en representativ leverantör i Gartners marknadsguide för Managed Detection and Response-tjänster och vi ser fram emot att erbjuda dessa och andra innovativa cybertjänster till Netsecure-kunder under den kommande perioden”.

"Jag är glad att Netsecure går samman med Integrity360 och fortsätter den tillväxtresa som vi startade för cirka 8 år sedan”, säger Jan Lindblom, grundare och VD för Netsecure. ”Tack vare stödet från våra kunder och medarbetare har Netsecure blivit en respekterad leverantör av cybertjänster i Sverige. Vi är glada över att fortsätta den resan och med Integrity360:s stöd kan vi expandera och täcka ytterligare nordiska marknader. Tillsammans med Integrity360:s kompetens kan vi utöka vår portfölj av professionella tjänster och hanterade tjänster. Det är fantastiska nyheter för anställda, kunder och partners. Våra två företag kompletterar varandra fint, med gemensamma styrkor inom cyberinfrastruktur och SIEM-teknologier. Dessutom passar våra team bra ihop på ett kulturellt plan och vi är glada över att hjälpa Integrity360 att serva ännu fler kunder och ge nya möjligheter för våra egna anställda att utvecklas. Jag ser fram emot att arbeta nära Ian och Integrity360-teamet när vi expanderar under de kommande åren”.

Kontakt:
Jan Fredriksson, NLPR för Integrity360
jan@nlpr.se
070-716 00 68
Kontaktinformation

Northern Link PR i Sverige AB

Postadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Besöksadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Region
Stockholm
Stockholms län
Sverige
Organisationsnummer:
556834-7198
Grundat: Ej angivet
Anställda: Ej angivet
Välkommen till Northern Link PR.

Vi hjälper företag med nordiska ambitioner.
När det gäller PR och kommunikation, strävar Northern Link PR att vara det bästa valet för företag med svensk eller helt nordiska ambitioner.

Vi ser vikten av meddelanden, strategi och taktik som är nära i linje med dina affärsmål. Därför har vi etablerat kompetens inom en rad tjänster som kan utvecklas och anpassas beroende på din unika situation.

Välkommen att kontakta oss.

Kontakter

Henrik Aare
Kontaktperson
070-598 22 82

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2023-09-18
Rätt radplintar för tåg och järnvägsapplikationer
2023-09-15
Behöver du effektiva lagerlösningar?Volvomaskiner viktiga hos Gamleby EntreprenadMer variation från Dormer PrametVad kostar egentligen era packningar?Grundläggande Plåtbearbetningsprocess
2023-09-14
Ett omfattande utbud av lyftverktyg.ABB investerar 280 miljoner dollarInnovationer, hållbarhet och automation i fokus OEM Electronics hjälper med certifikat & dokumentationAI rankas som den främsta teknologin
2023-09-13
Racoon Miljöfilter AB Expanderar Mot Kanada EdmoLift blir nordisk och baltisk generalagentur Peter Claesson är ny försäljningschef Wallbox - officiell hållbarhetspartner Originell Scooby Doo-bil på auktion
2023-09-12
Volvo visar vägenHandhållen och automat­iserad 3D-laserskanner Företagskunder vill ha samma shoppingupplevelse Frekvensomriktare från Schneider Electric Ny VD till GJS verktyg