SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Ny PTC-lösning ökar effektiviteten i tillverkningen

Lösningen ger en helhetsöverblick av prestanda, uttryckt i timmar
Under det virtuella eventet Manufacturing Live lanserade PTC (NASDAQ: PTC) den nya ThingWorx® Digital Performance Management Solution (DPM), en unik lösning som underlättar effektiviseringsarbetet för tillverkande företag.

DPM ger insikt i prestanda och möjliggör problemlösning i realtid i en sluten slinga. Lösningen ger en helhetsöverblick av prestanda, uttryckt i timmar. Det är ett tydligt mått som utgör själva grunden för en lösning som omfattar hela företaget. DPM stöder arbetet med att kvalitetssäkra investeringar genom att validera resultaten av investeringar för transformation med produktionsdata i realtid samt genom finansiella förbättringar som är lätta att beräkna.

“Tillverkare anser att digital transformation är nödvändig, men ser ofta endast stegvisa förbättringar i motsats till storskaliga förbättringar,” säger Craig Melrose, EVP, Digital Transformation Solutions, PTC. “PTCs nya ThingWorx DPM-lösning gör det möjligt för företag att ta itu med de mest värdefulla tillverkningsförbättringarna och lösa vanligt förekommande utmaningar för att öka effektivitet och förändringar i stor skala.”

Med hjälp av DPM kan företag identifiera rätt prestandaproblem för att öka effektiviteten, ge frontlinjemedarbetare möjlighet att åtgärda problem, få insyn i flaskhalsar, grundorsaker och de mest kritiska områdena att fokusera på för att skapa förbättringar. Dessutom kan företag mäta resultat med hjälp av prestandadata för att säkerställa att åtgärder ger önskat resultat samt för att snabbt uppnå lönsamhet och skalbarhet, med ett första resultat på så lite som 90 dagar.

“Alla våra kunder inom tillverkningsindustrin, oavsett bransch, står inför den ständiga utmaningen att identifiera och snabbt eliminera flaskhalsar i produktionen,” säger Jerry Gootee, Global Advanced Manufacturing Sector Leader hos Ernst & Young (EY). “Marknaden behöver en skalbar teknisk lösning som systematiskt och dynamiskt kan identifiera produktionsbegränsningar, prioritera grundorsaker, rekommendera och hantera korrigerande åtgärder samt validera resultat mätt som nya produktionstimmar av kapacitet.

“Lanseringen av PTCs ThingWorx DPM-lösning utgör en viktig milstolpe för vår IIoT-verksamhet,” säger Jim Heppelmann, VD och koncernchef för PTC. “Denna programvara markerar början på en ny fas i PTCs IIoT-tillväxtstrategi när vi utvecklar vår positionering av ThingWorx som en svit av kraftfulla företagslösningar som signifikant ökar verksamhetseffektivitet och affärsvärde."


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jenny Widing | PR consultant
jenny@nlpr.se | +46 70 985 30 20
Northern Link PR
Banérgatan 12, 115 23 Stockholm
www.northernlinkpr.se
Kontaktinformation

Northern Link PR i Sverige AB

Postadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Besöksadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Region
Stockholm
Stockholms län
Sverige
Organisationsnummer:
556834-7198
Grundat: Ej angivet
Anställda: Ej angivet
Välkommen till Northern Link PR.

Vi hjälper företag med nordiska ambitioner.
När det gäller PR och kommunikation, strävar Northern Link PR att vara det bästa valet för företag med svensk eller helt nordiska ambitioner.

Vi ser vikten av meddelanden, strategi och taktik som är nära i linje med dina affärsmål. Därför har vi etablerat kompetens inom en rad tjänster som kan utvecklas och anpassas beroende på din unika situation.

Välkommen att kontakta oss.

Kontakter

Henrik Aare
Kontaktperson
070-598 22 82

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2022-05-12
Nytt kontor i MalmöNy teknik för cirkulär användning av oljaRototilt växlar uppSvenska "Samster" gör världsunika solhybrider Inbjudan till Öppet HusRevolutionerar design och prestandaSordin förvärvar ShothuntFörnybar diesel i Göteborgs skärgårdHLD Heatless Adsorption-tork
2022-05-11
Effektiva 3D-printade formverktyg i premiumstålLaser Machining lanserar handhållen lasersvets från IPGPlåtbearbetning i sömlösa flödenÖvervakning och kontroll av vakuumprocesser IIOT - När du vill digitalisera ditt företagVerizon Business blir Bertelsmanns partnerFinnfoam satsar 100 miljonerOptimal resursanvändning för hållbar tillverkning och produktivitetHexicon och Elia Grid International ingår globalt samarbeteSolectro AB visar DATRONs nya verktygsväxlare Kunder testar högkvalitativa produkterTesta våra nya produkter nästa veckaBOLIST öppnar i BrunfloHCL Technologies förvärvar ConfinaleFasadproducent expanderar
2022-05-10
Nya sättet att auktionera maskinerProduktiv kokpunkt för livsmedelsindustrinRobotar för en flexibel och hållbar industri i fokus Teknoprod mässaVälj rätt kabelkedjaLanserar prisbelönt grönt och digitalt ställverk på svenska marknadenWallbox förbinder sig till nettonollutsläpp av växthusgaser år 2030Tjänster och produkter anpassade för installations­marknadenImorgon är det äntligen dags!Framtidens byggmaterial kommer från SkåneDe tillhör branschens främsta talangerVälkommen till Nordic Pellets Conference 11-12 maj i StockholmDagvatten och digitalisering i rampljuset Thea kan bli bäst i Sverige!
2022-05-09
Volvo CE installerar laddplatser i EskilstunaGracos nya batteridrivna färgspruta GXFF CordlessSömnbrist: En fråga om arbetsrelaterad säkerhet5G tar upp kampen med fiberCaterpillar lanserar nästa generations kompakta hjullastareRiktigt intressanta siffror presenteras på Elmia 10 majNorrlands coolaste butik öppnar inom kortCecilia Hertz och Christer Fuglesang grundar nytt rymdbolagScanvo gör stororder av DAF lastbilarUltramodern atomiserings­enhet invigdPrisvärd nyhet för rengöring av bilsäten och mattor!Michelin presenterar ett än mer hållbart MC-däck
2022-05-06
Möt EdmoLift på Elmia i Jönköping 10-13 majHans Fransson om Dig AssistMobil Slangservice i SälenNivågivare med Bluetooth Schneider Electric lanserar Wiser uppkopplad brandvarnareMajoriteten delar med sig av lösenord till streamingtjänsterJSB etablerar sig i UppsalaCisco tar nytt steg mot prediktiva nätverk
2022-05-05
Specialtillverkade fjäders­printar i elektriska snöfordonFiltrera skärvätskor och spånor!Rekordstora orders genererar nya arbetstillfällenSwecon blir partner till Construction Equipment Dealer Team