SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Så skapar du multi­funktionella utrymmen med smart belysning

Anpassningsbar belysning från Nanoleaf
Många känner säkert igen sig i att våra utrymmen idag har flera funktioner. Ett smart sätt att tydliggöra och skapa en ny känsla i ett utrymme när det är dags att byta aktivitet är anpassningsbar belysning. Från ett mjukt uppvaknande på morgonen till fokus på hemmakontoret eller mysfaktor på kvällen. Låt belysningen förändra multifunktionella ytor, där sovrum snabbt växlar till kontor eller gaminghörna, eller där vardagsrummet både agerar kök, likväl filmrum och yogastudio. Nedan följer några tips på hur du kan anpassa dina ytor med smart belysning från Nanoleaf.

Sinne, kropp och själ: Nanoleaf Elements är inspirerad av naturen och kan väcka dig mjukt på morgonen, i takt med ljusstyrkan utomhus eller enligt ett förinställt tidsschema. Vakna upp till temat “clouds”, med ett dynamiskt, svalt vitt sken som hjälper dig att ladda för produktivitet eller yoga. Mot kvällen kanske du väljer att läsa en stund eller att bara slappna av och vila ögonen i sällskap med ett mjukt, brandgult “Glimmer”-sken.

Färg och form: Några av årets hetaste färgtrender ligger på skalan violett, blått, lila och gult. Med Nanoleaf Shapes, Lines och Essentials sätter du stilen på ett dynamiskt sätt och kan välja mellan 16 miljoner färgvariationer på väggen - anpassningsbar väggkonst som du kan byta när nästa trendfärg kommer eller beroende på humör och aktivitet!

Personlig stil: För minimalisten finns det också mycket att hämta, t.ex. med Nanoleaf Lines. Färger är kanske inte alltid är att föredra, men de finns där om du ångrar dig och ändå vill experimentera lite. Raka linjer och geometriska former är stilsäkra kort som återkommer varje år och som passar perfekt in i en minimalistisk stil, t.ex. för den som diggar lite japandi-stil.

Oavsett trend eller smak erbjuder modulär och uppkopplad belysning friheten att styla om ditt hem efter humör och aktivitet samt möjligheten att snabbt ge dina ytor fler funktioner.

Om Nanoleaf
Nanoleaf är ett teknik- och IoT-företag som förändrar världen med innovativa smarta-hemmet-lösningar som tar vanliga upplevelser och göra dem till något extra. Med genomtänkt design och genom att integrera intelligent teknik i produkterna öppnar Nanoleaf upp en ny era inom det smarta hemmet med högsta möjliga grad av individuell anpassning. Alla Nanoleaf-produkter är baserade på filosofin "Smarter by Design". Nanoleaf grundades 2012 av tre nytänkande ingenjörer som vill skaka om belysningsbranschen. Företaget har för närvarande kontor i Toronto, Shenzhen, Paris, Hong Kong och Filippinerna. Nanoleaf samlar passionerade och innovativa problemlösare som strävar efter att förändra och omforma hur vi upplever vår värld. Läs mer om Nanoleaf här.

Henrik Aare | PR consultant
henrik@nlpr.se | +46 70 598 22 82
Northern Link PR
Banérgatan 12, 115 23 Stockholm
www.northernlinkpr.se
Kontaktinformation

Northern Link PR i Sverige AB

Postadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Besöksadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Region
Stockholm
Stockholms län
Sverige
Organisationsnummer:
556834-7198
Grundat: Ej angivet
Anställda: Ej angivet
Välkommen till Northern Link PR.

Vi hjälper företag med nordiska ambitioner.
När det gäller PR och kommunikation, strävar Northern Link PR att vara det bästa valet för företag med svensk eller helt nordiska ambitioner.

Vi ser vikten av meddelanden, strategi och taktik som är nära i linje med dina affärsmål. Därför har vi etablerat kompetens inom en rad tjänster som kan utvecklas och anpassas beroende på din unika situation.

Välkommen att kontakta oss.

Kontakter

Henrik Aare
Kontaktperson
070-598 22 82

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2022-06-15
Ny landschef för Ahlsell SverigeMimecast har köpts upp av riskkapitalbolaget Permira Sökmotorn för möbler och inredning i Sverige - FAVIFlyttstädning och annan städning för företagetHelsingborg startar Sveriges första kommunala AI-labbNy utbildning säkrar hållbara affärer i Sydsveriges näringslivElever på Järfälla gymnasium tilldelas BygmastipendietTranpenad förvärvar Eyes4workUltimo ledare inom EAM-teknologiNy Castrol studie i Norden kring nästa bilköpStor skillnad på epostskydd bland nordiska företag Peab utför renoverings­projekt för Helsingfors UniversitetssjukhusTaigatechs AI-lösning redo för marknadenJoanna odlar i ett Elfa-system!
2022-06-14
CAD-Design blir vanligare och vanligareVolvo CE påbörjar testning Ny lasertrackerplattform med ultralång räckviddBättre fiskelycka tack vare hållfast LesjöforsdetaljF-Secures nya allt-i-ett-skydd förenklar säkerheten Lambertsson etablerar nytt kundcenterNP Nilsson förvärvar och växer inom industriellt byggandeNu möts internationell gruvindustri i SkellefteåDigitaliseringen har fått yrkeshögskolan att satsa på fler programmerareOmedelbara offerter på CNC-bearbetningHydroscand Group AB förvärvar Anderstorp Hydraulik ABZipforce lanserar en ny generation portabla elmotorer för cyklarNya allroundmaskiner för effektiv palltransportVärldsledaren inom värmepumpar storsatsar på den svenska marknaden
2022-06-13
Optimal lösning – det är målet för varje projektABB visar upp framtiden för processautomationMöt en av våra anställda: Johan EdbomIndustrirör från Jernbro Företagsfinansiering med stöd av EUAnders utmanar traditionella sätt att utforma fabrikerVärldens första elbilspool med laddning utan sladdVälkommen till lanseringen av Elektronikmässan Stockholm!Ramirent tecknar ramavtal med SinfraFörsta spadtaget för NP Nilssons nya logistikcenter!Ta med hemmakontoret till mässan Advanced EngineeringGKN Aerospace deltar i nytt EU-projektNexer tilldelas ramavtal med IneraNu öppnar Norrbotten Stål
2022-06-10
Enklare att använda teknik för hållbara byggnaderKundcase med 3D-scanner från PhotoneoSchneider Electric tilldelas flera prestigefyllda designpriserTransportbandsreparation på rekordtidVerdion säkrar en ny spek­ulativ möjlighet i Sverige Fördubbling av antal bluff-sms Fortsatt tryck på försörjningstrygghetenABB och Börjessons Lastbilar stöttar utbyggnadenTekniska museets samling fyller 100 årNytt utgångsläge när Science Village ska växaBolist Emmaboda gjorde rekordartad ökning på 4 årDell Technologies i partnerskap med AI Sweden
2022-06-09
Ewellix Nordics expanderarLevererade anläggnings­maskin tillverkad med fossilfritt stål till kundSveriges största laddgata invigdDags att ta vara på industri 4.0-vågen Tysk förpackningstillverkare integrerar ABB:s automatiska pappersprovningStora klimatvinster med utvinning i SverigeXiaomi lyfter och inspirerar unga kreatörer i AfrikaNordomatic fortsätter sin europeiska expansion