SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Standardiserar sin globala hybridmolninfrastruktur

På Red Hat Enterprise Linux
Salesforce migrerar över 200 000 system från CentOS Linux till Red Hat Enterprise Linux 9 och bygger på världens ledande Linux-företagsplattform för att effektivisera IT-driften och förbättra kundupplevelsen

Red Hat, världens ledande leverantör av lösningar med öppen källkod, meddelar att Salesforce, den globala ledaren inom CRM, standardiserar sin globala hybridmolninfrastruktur på Red Hat Enterprise Linux. Red Hat Enterprise Linux hjälper företaget att driva affärstransformation i stor skala för att möta kundernas efterfrågan, samt tillhandahåller en mer flexibel och konsekvent grund för säkerhetsförbättrade installationer av hybridmoln. Plattformen gör det möjligt för Salesforce att frigöra värdefulla resurser för utveckling samtidigt som IT-systemen konsolideras, vilket bidrar till att generera bättre affärsresultat för kunderna.

Salesforce är en kundcentrerad och innovationsdriven leverantör av molnbaserade CRM-system, som använder en software-as-service-modell för att stödja sin stabila kundbas. Salesforce har under åren fortsatt att växa och utveckla sina erbjudanden för att integrera banbrytande teknologier, som artificiell intelligens (AI), automatiserade självbetjäningsverktyg och datainsikter i realtid för att stödja kundernas affärsbehov. Därmed förlitar sig Salesforce på ett enormt IT-fotavtryck som sträcker sig över hundratusentals system som körs i traditionella datacentermiljöer och i Hyperforce, Salesforces plattformsarkitektur designad för det offentliga molnet. Företagets snabba tillväxt och innovationsantagande ledde också till en heterogen operativsystemmiljö, inklusive CentOS Linux 7, som krävde ytterligare underhåll och hantering från Salesforces skickliga infrastrukturteam.

Nu standardiserar Salesforce hela sin hybrida molninfrastruktur på världens ledande Linux-företagsplattform, Red Hat Enterprise Linux. Med denna migrering hoppas Salesforce öka effektiviteten i sin IT-drift, förbättra utvecklarnas produktivitet, samt driva på ökad innovation genom kundupplevelsen. Red Hat Enterprise Linux erbjuder nödvändig stabilitet för moderna IT-arbetsbelastningar och företagsklassade distributioner av hybrida moln, vilket gör det möjligt för organisationer att köra applikationer var som helst samtidigt som det underlättar hanteringen av lokala och molnbaserade miljöer.

Genom att migrera sin globala infrastruktur från CentOS Linux till Red Hat Enterprise Linux försöker Salesforce förverkliga viktiga fördelar som:

Optimerad prestanda och effektivitet över olika hårdvaru- och mjukvaruarkitekturer, inklusive ARM, vilket gör det möjligt för Salesforces ingenjörsteam att lättare anta banbrytande teknologier utan att ställa nya krav på infrastruktur.
Möta kunderna där de är med en härdad plattform som driver mer konsekvent innovation över hybridmolnet, från datacenter, till offentliga moln vid kanten, med kapacitet att stödja unika användningsfall oavsett plats eller skala.
Förbättrade systemsäkerhetsåtgärder med Red Hat Enterprise Linux skiktade tillvägagångssätt kring IT-miljösäkerhet, inklusive stöd för många av de senaste kryptografiska och säkra datorinnovationerna.
Förbättrade kundsupportupplevelser genom Red Hats prisbelönta supportteam, vilket gör det möjligt för Salesforces ingenjörer att fokusera på att leverera kundvärde utan att fastna i detaljerna i att hantera ett operativsystem i molnskala.

Salesforce har en lång historia av samarbete med Red Hat och IBM Consulting för att stödja kunder med pålitlig molninfrastruktur och arkitektur för optimerad CRM-prestanda. I och med detta tillkännagivande utökar Salesforce sina relationer med Red Hat och IBM för att modernisera sin molninfrastruktur för växande kundbehov.

Stödjande citat
Matt Hicks, President och CEO, Red Hat:
"Som pionjärer och ledare inom våra respektive områden har Red Hat och Salesforce en djup förståelse och uppskattning för ständig transformation och obeveklig innovation för att driva förbättrad kundframgång. Samarbetet belyser detta gemensamma engagemang, eftersom Salesforce kan bibehålla sitt fulla fokus på kundupplevelsen, medan Red Hat för med sig sin decennielånga expertis inom företagsteknologier med öppen källkod och hybrid molninfrastruktur som stöd för deras ansträngningar att möta dynamiska kundbehov.”

Srini Tallapragada, President och Chief engineering officer, Salesforce:
"Kundcentricitet ligger i hjärtat av allt vi gör. Med Red Hat Enterprise Linux kommer vår globala IT-verksamhet att utvecklas snabbare än någonsin för att leverera de pålitliga, skalbara upplevelser som våra kunder efterfrågar.”

Övriga resurser
• Läs mer om Salesforces migrationsresa
• Upptäck fördelarna med att migrera från CentOS 7 till Red Hat Enterprise Linux

Ta del av det fullständiga pressmeddelandet på engelska här.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Jenny Widing, Northern Link PR för Red Hat
+46 70 985 30 20
jenny@nlpr.se
Kontaktinformation

Northern Link PR i Sverige AB

Postadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Besöksadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Region
Stockholm
Stockholms län
Sverige
Organisationsnummer:
556834-7198
Grundat: Ej angivet
Anställda: Ej angivet
Välkommen till Northern Link PR.

Vi hjälper företag med nordiska ambitioner.
När det gäller PR och kommunikation, strävar Northern Link PR att vara det bästa valet för företag med svensk eller helt nordiska ambitioner.

Vi ser vikten av meddelanden, strategi och taktik som är nära i linje med dina affärsmål. Därför har vi etablerat kompetens inom en rad tjänster som kan utvecklas och anpassas beroende på din unika situation.

Välkommen att kontakta oss.

Kontakter

Henrik Aare
Kontaktperson
070-598 22 82

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-07-02
Peab Asfalt i nytt forskningsprojekt Ny avfallskraftanläggning nära PragHertz och RedLocker på sommarturnéIVECO S-Way har tilldelats prisRamirent öppnar nytt kundcenter i Kungsbacka
2024-07-01
Lär dig om vakuum­mätarens viktiga rollEffektiviteten av värmekamerorHur man förstärker delar Samuel Sollenby återvänder till OlsonsEn historia inom skärande bearbetning
2024-06-28
Kantvikars betydande roll Kompressorns roll i kylanläggningarOTTO Digital Services för systemSäkerhet med väggrindar och vägbommarNyhet i sortimentet från Western Fabrications
2024-06-27
Födelsedag 60-års Rockwell arrangerar år­ets automationshändelse Optimera kabelhanteringen Saab tecknar kontraktOKQ8 Bank har tecknat ett 3 årigt avtal
2024-06-26
XMOR® revolutionerar grävandetInga maskiner är för stora för ossTrejon lanserar CONDORÅtervunnet material möter AI ROCKWOOL bygger stenullsfabrik i Sverige