SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Väljer Zoom X som kommunikationslösning

Ska främja digitaliseringen av dess offentliga sektor
Sveriges största kommun - Stockholms stad - har valt att använda Zoom X, en skräddarsydd lösning från Zoom Video Communications, Inc, som en del i digitaliseringen av kommunens offentliga sektor. Zoom X, som drivs av Deutsche Telekom, kombinerar en intuitiv och innovativ kommunikationsupplevelse med en lokal infrastruktur, datasäkerhet och tjänster av högsta klass. Lokaliseringen för den svenska marknaden utförs av den Visualised AB, Zooms största systemintegrationspartner i Norden.

Zoom X efterlever fullt ut Stockholms stads säkerhets- och integritetskrav och ska ersätta de lösningar som kommunen hittills har använt sig av. Kommunikationsplattformen Zoom har, tillsammans med Stockholm Stad och Visualised AB, arbetat för att uppfylla de juridiska och tekniska krav som European Data Protection Supervisor (EDPS) rekommenderar. Lösningen, som helt och hållet drivs och hanteras inom EU, levererar Zooms betrodda tjänster och funktioner, inklusive möten, chatt, whiteboarding, webbseminarier, Zoom Rooms och Zoom Phone.

Initialt kommer 16 000 användare förses med Zoom X. Här är några av de möjligheter som Stockholms stad, Sveriges största kommun, kommer kunna dra nytta av:

● Säker och pålitlig samverkan för anställda inom den offentliga sektorn
● Bättre stöd till personer med hörselnedsättningar, språk- och talsvårigheter, genom att erbjuda språktolkning, översättning och transkription via videokommunikation
● Tillhandahålla en bättre arbetsmiljö för personal inom den offentliga sektorn för ökad medarbetartrivsel, minskad personalomsättning och färre pendlingstimmar till jobbet.

”Zoom X gör att vi kan möta kraven i högt reglerade miljöer, såsom i den svenska offentliga sektorn. Samarbetet med Stockholm Stad och Visualized är ett bra exempel på hur vi arbetar tillsammans med våra partners och kunder, för att värna om krav- och lagefterlevnad,” säger Ole Mygind på Zoom.

Henrik Aare, Northern Link PR
Mail: henrik@nlpr.se
Tlf.: +46 70 598 22 82
Kontaktinformation

Northern Link PR i Sverige AB

Postadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Besöksadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Region
Stockholm
Stockholms län
Sverige
Organisationsnummer:
556834-7198
Grundat: Ej angivet
Anställda: Ej angivet
Välkommen till Northern Link PR.

Vi hjälper företag med nordiska ambitioner.
När det gäller PR och kommunikation, strävar Northern Link PR att vara det bästa valet för företag med svensk eller helt nordiska ambitioner.

Vi ser vikten av meddelanden, strategi och taktik som är nära i linje med dina affärsmål. Därför har vi etablerat kompetens inom en rad tjänster som kan utvecklas och anpassas beroende på din unika situation.

Välkommen att kontakta oss.

Kontakter

Henrik Aare
Kontaktperson
070-598 22 82

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2023-01-20
NYAB och Energiequelle tecknar BoP-avtal Cybersäkerhets förändring de senaste 25 årenSnart är visselblåsning obligatoriskt Ackumulerad data avslöjar viktiga faktorerKONE utrustar nya Haga­stadens tunnelbanestation
2023-01-19
Lämnar rollen som CFO i AhlsellkoncernenLivet med ett smart låsStor internationell efterfrågan på maskinerProjekterar byggnad till nytt kraftvärmeverk i ÖrtoftaByggArvid gjorde det omöjliga möjligt
2023-01-18
Visste du att LOCTITE® erbjuder mer än bara lim? Inbjudan till Stora Ensos Q4 2022ABB investerar i ny automationsprogramvaraClaudio Christensen blir del av Ahlsells koncernledningHur väljer jag rätt kondensator?
2023-01-17
Laserpåsvetsade skruvarTuff och jämn kamp om platsen till EuroSkillsNu lanseras ett nytt regelverkUtsläpp och onödiga kostnaderBakom ratten – om bristen på chaufförer
2023-01-16
Essentra når ny milstolpe Ödesfrågor i fokus på Automässan 2023Golvboxen som tål vatten och 1000 kiloAltech lanserar kopparrörVäxjö Energi bygger nya laddstolpar i hela kommunen