Annons

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Verdion utökar sin verksamhet i Norden

Anställer ny Investment Manager
Verdion, utvecklare av logistikfastigheter över hela Europa, meddelar idag att företaget har anställt Fredrik Salman som ny Investment Manager - Nordics, vilket innebär att Verdion ytterligare stärker sin närvaro och satsning i Norden.

Fredrik kommer närmast från det globala fastighetsinvesteringsbolaget Round Hill Capital, där han i rollen som Investment Manager arbetade med investeringar och förvaltning av kommersiella fastigheter. Dessförinnan arbetade han i tre år på Brunswick Real Estate i Stockholm.

I sin nya tjänst kommer Fredrik att fokusera på anskaffning av nya investerings- och utvecklingsmöjligheter över hela Norden, samt ägna sig åt företagets dagliga portfölj- och investeringsaktiviteter. Han kommer att rapportera till Peter Michael Tetzlaff, Verdions Investeringschef i Norden, och arbeta nära Johan Nihlmark, Verdions Affärsutvecklingschef i Norden, tillsammans med företagets övriga medarbetare inom investering, kapitalförvaltning och projektutveckling.
Verdion stängde nyligen sin första fond - Verdion European Logistics Fund 1 (VELF 1) - som investerar i väletablerade logistiklägen i norra Europa med en total fondvolym på 310 miljoner euro. Kapitalanskaffning för en andra fond pågår nu, med en målsättning om 400 miljoner euro i eget kapital.

Företagets bredare nordiska portfölj fortsätter också att växa, med nya utvecklingsmöjligheter i Göteborg, Jӧnkӧping och Vejle under det senaste året, tillsammans med mer etablerade logistikparker i Stockholm och Köpenhamn med omnejd.

”Sverige och Danmark erbjuder särskilt starka tillväxtmöjligheter och med Fredrik ombord kommer vi ytterligare att öka vår kapacitet och kompetens. Fredrik har god erfarenhet av att identifiera och genomföra nya förvärv, i kombination med en förståelse för våra målmarknader och ett starkt nätverk. Vi är mycket glada över att välkomna honom till vårt nordiska team,” säger Peter Michael Tetzlaff.

För mer information, vänligen kontakta:

Verdion – Sweden
Henrik Aare
Northern Link PR
+46 70 598 22 82
henrik@nlpr.se

Verdion – UK
Laura Torrance
Holistic
+44(0)7595 276254
laura@holisticgroup.co.uk

För mer information, vänligen kontakta:
Henrik Aare, Northern Link PR
Mail: henrik@nlpr.se
Tlf.: +46 70 598 22 82
Kontaktinformation

Northern Link PR i Sverige AB

Postadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Besöksadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Region
Stockholm
Stockholms län
Sverige
Organisationsnummer:
556834-7198
Grundat: Ej angivet
Anställda: Ej angivet
Välkommen till Northern Link PR.

Vi hjälper företag med nordiska ambitioner.
När det gäller PR och kommunikation, strävar Northern Link PR att vara det bästa valet för företag med svensk eller helt nordiska ambitioner.

Vi ser vikten av meddelanden, strategi och taktik som är nära i linje med dina affärsmål. Därför har vi etablerat kompetens inom en rad tjänster som kan utvecklas och anpassas beroende på din unika situation.

Välkommen att kontakta oss.

Kontakter

Henrik Aare
Kontaktperson
070-598 22 82

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2023-05-23
Tunga el-lastbilar till eComExpoStort tryck på värmepumparInvestering på 408 miljoner sätter Hager på tillväxtkursUniwater bjuder in mediaVi utökar sortimentet
2023-05-22
Jämför lån online för att hitta det bästa erbjudandetSwift-Cut – Mycket maskin för pengarna!SSAB och BE Group sam­arbetar inom fossilfritt stålSamarbete för att nå hållbara lösningarMensapriset 2023 går till Fredrik Löfgren!
2023-05-19
Avsticknings- och spårsvarvningssortimentSwecon och Volvo på Sweden Rock FestivalUdda Volvo-lastbil med retrolook byter ägareWithSecure lanserar en ny uppsättning tjänsterCASE:s populära roadshow återkommer 2023
2023-05-17
Först ut i Skandinavien Årets plåtslagare gillar koppar och knepiga jobbCognizant lanserar Neuro® AINytt koncept ska förbättra tillgängligheten Clean Motion lanserar leasingerbjudande
2023-05-16
Material, metod och människa i centrum Truckpoolen - Gul & BlåStolta men inte nöjdaLösningar för mätning och övervakning i sågverketDe största industrierna i Sverige 2023