SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Verizon Business ingår ett globalt partnerskap

Med HCLTech kring hanterade nätverkstjänster
● HCLTech blir Verizon Business primära partner i alla distributioner som involverar globala MNS för företag. Företagets placering i Gartners 2022 Gartner® Magic Quadrant™ for Managed Network Services* (MNS) visar att man ligger längst fram inom Completeness of Vision och Ability to Execute.

● Verizon Business kommer att leda försäljning, lösningar och förvärv, och HCLTech kommer att leda implementeringar efter försäljning och löpande support, vilket innebär att kunder får det bästa från båda företagen.

● Kunderna kommer att dra nytta av en förstklassig MNS-portfölj, en mycket digitaliserad upplevelse med datadrivna tjänstemodeller, moderniserat och friktionsfritt gränssnitt med förbättrad livscykelhantering, ett heltäckande partnerekosystem och gemensam innovation på en integrerad plattform .

Verizon Business meddelar att man ingår ett strategiskt globalt partnerskap som innebär att HCLTech blir företagets primära samarbetspartner för Managed Network Services (MNS) i alla nätverksinstallationer för globala företagskunder, vilket sammanför två globala ledare inom företagsnätverk. Partnerskapet kombinerar Verizons nätverkskapacitet med HCLTechs marknadsledande Managed Service-kapacitet, och därmed inleds en ny era av storskalig leverans av tjänster baserade på trådbundna nätverk.

Verizon Business kommer att fortsätta att leda all försäljning, lösningar och övergripande planering och utveckling med sina kunder. HCLTech kommer att leda implementering efter försäljning och löpande support. För att samordna ansvaret kommer en grupp av Verizon Business Global Customer Operations-personal att gå över till HCLTech.

Partnerskapet kommer att erbjuda kunder en förstklassig MNS-portfölj, en mycket digitaliserad upplevelse med datadrivna tjänstemodeller, förbättrad effektivitet och livscykelhantering med ett sömlöst gränssnitt, ett heltäckande partnerekosystem och gemensam innovation på en integrerad plattform.

Dessa förbättringar kommer att hjälpa kunder att navigera i allt mer komplexa driftsmiljöer – över olika platser, geografier och enheter – samtidigt som de inför ny teknik, inklusive 5G, SD-WAN och SASE-funktioner. HCLTechs digitala MNS-plattformar och kundgränssnitt är utformade för att hjälpa dem att hantera det digitalt, snabbt och sömlöst.

Verizon Business globala räckvidd och lokalanpassade företagsnärvaro tillsammans med HCLTechs digitalt optimerade plattformar för MNS ger kunder ett flexibelt nätverksramverk att bygga ut med ny teknik. Kunder kan bättre kontrollera och skala sin användning av nätverkstjänster, införliva ett bredare ekosystem av teknikpartners, konvergera informationsteknik och operationell teknik (IT/OT) och tillgodose ständigt föränderliga teknologibehov överlag på ett smidigare sätt.

"HCLTech är en erkänd branschledare för Managed Network Services, och med deras IT-serviceexpertis och kontinuerliga stöd för våra nätverksinstallationer för företag kan Verizon Business modernisera sin tjänsteleverans och samtidigt öka fokus på att hjälpa kunder att införliva nästa generations teknik som 5G , SD-WAN och SASE in i sin verksamhet och i sina egna kunderbjudanden”, säger Kyle Malady, CEO på Verizon Business. "IT/OT-konvergens är framtiden för datacentrerad affärsverksamhet, och med den snabbt accelererande digitaliseringstakten behöver kunderna ett välkoordinerat leveransramverk för att förverkliga den framtiden."

"Managed Network Services är kärnan i vår verksamhet, och vi är stolta över att samarbeta med Verizon Business för att leda MNS i alla deras nätverksinstallationer, modernisering och drift för privata företag", säger C Vijayakumar, CEO och Managing Director på HCLTech. "Vår datadrivna tjänsteleverans, avancerade nätverkskapacitet och friktionsfria kundgränssnitt i kombination med Verizon-nätverkets unika styrkor kommer att göra det möjligt för företag att förbättra affärsresultat och snabba på time-to-market. Jag är glad över att välkomna de anställda från Verizon Business Global Customer Operations och ser fram emot en framgångsrik och givande resa tillsammans.”

Kontakta: Jan Fredriksson, Northern Link PR för Verizon Business
070-716 00 68, jan@nlpr.se
Kontaktinformation

Northern Link PR i Sverige AB

Postadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Besöksadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Region
Stockholm
Stockholms län
Sverige
Organisationsnummer:
556834-7198
Grundat: Ej angivet
Anställda: Ej angivet
Välkommen till Northern Link PR.

Vi hjälper företag med nordiska ambitioner.
När det gäller PR och kommunikation, strävar Northern Link PR att vara det bästa valet för företag med svensk eller helt nordiska ambitioner.

Vi ser vikten av meddelanden, strategi och taktik som är nära i linje med dina affärsmål. Därför har vi etablerat kompetens inom en rad tjänster som kan utvecklas och anpassas beroende på din unika situation.

Välkommen att kontakta oss.

Kontakter

Henrik Aare
Kontaktperson
070-598 22 82

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2023-11-22
Voyado förvärvar ReDeals verksamhet Svenska konsumenter utsätts för risk Sex av tio svenskar känner sig nöjda på jobbetLEMO presenterar stolt sin nya hemsidaTvådelat överspännings­skydd M-LB-400
2023-11-21
Ny funktion och app på ingångLuni Metall vidare mot en komplett systemleverantörISCAR Sverige presenterar en ny projektteknikerISCAR Sverige presenterar ny projektteknikerEn frisk fläkt inom global vindkraft
2023-11-20
Kostnadseffektiv och tillförlitlig lösningReThink Factory gör lokal 3D-printning möjligUnga väljer bort AIAnders är östra Sveriges främsta entreprenörDEFA klättrar mot toppen
2023-11-17
Revolutionerande EMC-skyddLansering av Bredels NR Transfer-slangXL-BYGG lanserar NätverketNy applikation gör det lättareHydroscand SlangExpress expanderar i Dalarna
2023-11-16
Lichron levererar en tredje Zayer till EurosteelBusch förvärvar centrotherm clean solutionsHydro Extrusion pressar ner energianvändningen Ny teknologi skapar ut­rymme för energibesparingRenovering av 2800 kg tung svarvspindel