SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Verizon Business utser Sanjiv Gossain

Till att leda Verizon Business EMEA
Verizon Business har utsett Sanjiv Gossain till Group Vice President och Head of EMEA. Sanjiv efterträder Scott Lawrence som kommer att anta rollen som Senior Vice President, Global Solutions. I sin nya roll kommer Sanjiv att ha det övergripande ansvaret för bolagets globala enterprise-verksamhet i EMEA-regionen och rapporterar direkt till Massimo Peselli Verizons Business Chief Revenue Officer for Enterprise and Public Sector.

"Sanjiv tillför en imponerande meritlista av tillväxt och entreprenörsmässig framgång. Han ansluter sig till Verizon vid en avgörande tidpunkt då betydande förändringar runt EMEA-regionen också ger ökade möjligheter, i takt med att våra kunder fortsätter att utnyttja avancerad teknik för att ytterligare förändra sina respektive branscher,” säger Massimo Peselli.

Sanjiv ansluter till Verizon från Cognizant där han hade flera strategiska roller och var en väl respekterad ledare. Han ledde företagets digitala enhet i Europa och Latinamerika där han övervakade en stark tillväxt. Sanjiv ledde sedan även företagets globala Artificial Intelligence- och Google Cloud-verksamhet. Innan Cognizant var Sanjiv Regional CEO för en verksamhet om 2 miljarder dollar på Computer Sciences Corporation (nu DXC Technology) där han ledde Storbritannien, Irland och Benelux-regionerna.

”Som en pålitlig partner för våra kunder har Verizon skalningsmöjligheterna, de tekniska produkterna och lösningarna, samt visionen för att hjälpa våra kunder på deras digitala transformationsresa. Vi betjänar 98 % av Fortune 500-företagen och vi är världskända för våra anställda, vårt nätverk och vår teknik,” säger Sanjiv Gossain. ”Jag är väldigt exalterad över att leda EMEA-verksamheten och njuter av möjligheten att fortsätta att bygga relationer med våra kunder och partners”.

För mer information, vänligen kontakta:
Henrik Aare, Northern Link PR
Tel. +46 70 598 22 82
Mail: henrik@nlpr.se
Kontaktinformation

Northern Link PR i Sverige AB

Postadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Besöksadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Region
Stockholm
Stockholms län
Sverige
Organisationsnummer:
556834-7198
Grundat: Ej angivet
Anställda: Ej angivet
Välkommen till Northern Link PR.

Vi hjälper företag med nordiska ambitioner.
När det gäller PR och kommunikation, strävar Northern Link PR att vara det bästa valet för företag med svensk eller helt nordiska ambitioner.

Vi ser vikten av meddelanden, strategi och taktik som är nära i linje med dina affärsmål. Därför har vi etablerat kompetens inom en rad tjänster som kan utvecklas och anpassas beroende på din unika situation.

Välkommen att kontakta oss.

Kontakter

Henrik Aare
Kontaktperson
070-598 22 82

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2023-11-29
En extra tia per dag – ger enorma fördelarEffektiv formmätning för precision Nitdragarens funktion och användningsområde Rätt kläder när du svetsar Ont i armen under och efter arbetsdagen?
2023-11-28
Idealiska maskiner för stora arbetsstycken Plasmaskärbord är en revolution inom skärning Undvik skador från fukt och mögel Brandmanschetter för över­gången från metall till plast Vår verkstadsinredning samlat på ett ställe!
2023-11-27
Treston Quick Edge ArbetsstationSäkra driften av dina maskiner Ett sekel av metallåtervinning Utrustning för att säkerställa en effektiv rivning Välj en certifierad leverantör för trådbondning
2023-11-24
Delta i Wexoes fantastiska julkalender 2023 Öka effektivitet såväl som produktivitet med RFIDTre steg mot Enterprise Asset ManagementViktig leverans för Cometto i NorgeDesigna din unika arbetsstation eller vagn
2023-11-23
Jernbro tecknar 3-årigt driftsäkerhetsavtal Clip-Lok SimPak på Elmia Subcontractor 2023Produktlansering - Treston BiOX Volvos nya höglyft hos MoelvenSå investerar AJ i bättre arbetsmiljöer