SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Verizon och Visionable utökar partnerskap

Kring uppkopplad sjukvård
Verizon Business och Visionable, ett ledande hälsoteknikföretag baserat i Storbritannien, tillkännager att de utökar sitt partnerskap som möjliggör för båda företagen att arbeta med en rad uppkopplade hälsovårdslösningar, via Visionables patenterade teknologi som i sin tur drivs av Verizons 5G Ultra Wideband- och 5G Edge-nätverk, i USA

Verizon och Visionable arbetar tillsammans med en säker, digital vårdsamarbetsplattform för nästa generation som gör det möjligt för vårdpersonal att komma åt data, samarbeta och dela resurser inom APAC- och EMEA-regionerna. Partnerskapet strävar efter att ta itu med några av sjukvårdens största utmaningar, inklusive att koppla ihop respondenter vid frontlinjen med specialistläkare under nödsituationer och möjliggöra tillgång till samhällsledd vård för patienter som behöver långsiktigt stöd.

"Hälsovårdsindustrin genererar enorma mängder data, men dess förmåga att använda dem på ett bra sätt har länge hämmats av nätverksarkitektur som inte klarar av att hantera dem på ett effektivt, säkert eller kostnadseffektivt sätt. Genom en kombination av 5G och Edge computing kommer vårdinrättningar och yrkesverksamma att ha tillgång till säker uppkoppling i nästintill realtid, vilket skapar en ny länk mellan läkare och patient. Som ett resultat kan sjukdomar potentiellt både diagnostiseras och behandlas snabbare i framtiden, samt presumtivt minska de medicinska kostnaderna,” säger Scott Lawrence, Senior Vice President för Verizon Global Solutions.

Detta tillkännagivande följer på lanseringen, i Storbritannien i maj, av Visionables Connected Healthcare Center, som drivs av private 5G. Centret visar upp fördelarna med nästa generations uppkopplings- och samarbetsmöjligheter över en patients vårdresa, från brådskande vård och akutvård till såväl virtuella avdelningar som personlig vård och rehabilitering, med stöd av Verizons private 5G.

"Vårt partnerskap erbjuder uppkoppling och produktivitet i realtid, när och var det räknas och kostar. Tillsammans med Verizon strävar vi efter att stödja våra vårdteam genom att möjliggöra för dem att ta vården till patienten, oavsett var de befinner sig, säger Alan Lowe, CEO och medgrundare av Visionable.

Detta engagemang är en del av Verizons fortsatta strategi för att samarbeta med kunder, nystartade företag, universitet och stora organisationer för att utforska hur 5G kan rita om spelplanen och förändra nästan alla branscher. Detta inkluderar Verizons strategiska partnerskap med Emory Healthcare i Atlanta, där de två företagen samarbetar för att hjälpa till att stimulera utvecklingen av hälsovårdslösningar som drivs av 5G Ultra Wideband.

Dagens tillkännagivande bygger på företagets network-as-a-service-grund och stödjer dess växande privata nätverk, mobila edge-compute och affärslösningar.

För mer information, vänligen kontakta:
Henrik Aare, Northern Link PR
Tel. +46 70 598 22 82
Mail: henrik@nlpr.se
Kontaktinformation

Northern Link PR i Sverige AB

Postadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Besöksadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Region
Stockholm
Stockholms län
Sverige
Organisationsnummer:
556834-7198
Grundat: Ej angivet
Anställda: Ej angivet
Välkommen till Northern Link PR.

Vi hjälper företag med nordiska ambitioner.
När det gäller PR och kommunikation, strävar Northern Link PR att vara det bästa valet för företag med svensk eller helt nordiska ambitioner.

Vi ser vikten av meddelanden, strategi och taktik som är nära i linje med dina affärsmål. Därför har vi etablerat kompetens inom en rad tjänster som kan utvecklas och anpassas beroende på din unika situation.

Välkommen att kontakta oss.

Kontakter

Henrik Aare
Kontaktperson
070-598 22 82

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2022-11-23
Advenica lanserar ZoneGuard PE250
2022-11-22
Kan CAM-system bidra till bättre miljö?En ny marknad växer framVåra specialister blir ännu bättre!Överens om att gemensamt undersöka lösningarFrån mötesapp till kommunikations­plattform
2022-11-21
Experten om de nya eldrivna maskinerna Bättre hälsa och säkerhet inom trävaruindustrinÖkad oro för IT-attackerFörändring i Stora Ensos koncernledningNimos måleriavdelning fördubblar produktionen
2022-11-18
Utsläppsfri återvinning i Bayern Maskin- och fixtur­konstruktioner blir säkrareLyfta och flytta gods smidigtEdge Gateway - Industri 4.0 har aldrig varit enklareHydro elektrifierar aluminiumtransporter
2022-11-17
Amada erbjuder kantpressar i mellansegmentetÄr chatbots standardalter­nativet för kundtjänst?Ny fabrik med rörlaser i spetsen ökar produktion TAWIs lyftanordningar hos PostnordVolvo klarar de hårda kraven hos SSAB