SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Verizon visar upp hur 5G kommer påverka framtiden

För media och underhållning på IBC2023
Verizon Business kommer att delta i IBC2023 för att visa hur dess avancerade lösningar förändrar hur vi levererar innehåll från början till slut: hur det skapas, skyddas, distribueras och konsumeras.

Den 15 september, öppningsdagen för konferensen, kommer Scott Lawrence, Senior Vice President för Global Solutions på Verizon Business att tala på huvudscenen och svara på frågor från Mark Smith, nyutnämnd ordförande för IBC Council. Samtalet kommer att fokusera på den allt viktigare roll som 5G har för media, underhållning och live-evenemangssändningar.

"Verizon Business stöd till både IBC och IABM, två av media- och underhållningsbranschens främsta organisationer, visar vårt engagemang för att lyfta branschen genom innovation och tankeledarskap", säger Scott Lawrence, SVP för Global Solutions, Verizon Business. "Jag ser fram emot att diskutera med Mark om de nya kommersiella möjligheter som 5G kan leverera för medieproduktion och arenor. Den kreativitet det kommer att möjliggöra för den bredare medie- och underhållningsindustrin är häpnadsväckande.”

Att runda av bland Verizons talare är ErinRose Widner, Media & Technology Leader, och Sanjay Mishra, Associate Fellow, Network Design. Widner kommer att delta i en panelsession med titeln "Synthetic Humans", medan Mishra kommer att presentera de "senaste framstegen inom uppslukande och volymetriska media"

Utöver sin starka närvaro på IBC2023 har Verizon Business nära band till programmets huvudsponsor och de driver evenemanget, IABM, en global medlemsförening för sändningsindustrin. IABM tillkännagav nyligen Verizon Business egen Josh Arensberg, CTO för Media & Entertainment, som ny styrelseordförande.

Verizon Business gick också nyligen med i IBC:s Accelerator Program som en av dess "mästare". Innovationsprojektet syftar till att demonstrera att ytterligare intäkter och ROI kan uppnås genom att skräddarsy tittarnas engagemang från livestreaming med en interaktiv upplevelse, för stora eller små sportevenemang och andra evenemang.

Slutligen har Verizon Business 5G Edge Editor blivit nominerad i kategorin ”Create” som finalist för IABM BaM Awards® 2023. IABM BaM Awards uppmärksammar enastående tekniska innovationer som ger verkliga affärsmässiga och kreativa fördelar. ”The BaMs” är de enda verkligt oberoende teknologipriserna i branschen och är allmänt erkända som guldstandarden för att belöna broadcast- och mediainnovation.

Mer information om Verizon Business närvaro på IBC2023
Kontaktinformation

Northern Link PR i Sverige AB

Postadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Besöksadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Region
Stockholm
Stockholms län
Sverige
Organisationsnummer:
556834-7198
Grundat: Ej angivet
Anställda: Ej angivet
Välkommen till Northern Link PR.

Vi hjälper företag med nordiska ambitioner.
När det gäller PR och kommunikation, strävar Northern Link PR att vara det bästa valet för företag med svensk eller helt nordiska ambitioner.

Vi ser vikten av meddelanden, strategi och taktik som är nära i linje med dina affärsmål. Därför har vi etablerat kompetens inom en rad tjänster som kan utvecklas och anpassas beroende på din unika situation.

Välkommen att kontakta oss.

Kontakter

Henrik Aare
Kontaktperson
070-598 22 82

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2023-09-18
Rätt radplintar för tåg och järnvägsapplikationer
2023-09-15
Behöver du effektiva lagerlösningar?Volvomaskiner viktiga hos Gamleby EntreprenadMer variation från Dormer PrametVad kostar egentligen era packningar?Grundläggande Plåtbearbetningsprocess
2023-09-14
Ett omfattande utbud av lyftverktyg.ABB investerar 280 miljoner dollarInnovationer, hållbarhet och automation i fokus OEM Electronics hjälper med certifikat & dokumentationAI rankas som den främsta teknologin
2023-09-13
Racoon Miljöfilter AB Expanderar Mot Kanada EdmoLift blir nordisk och baltisk generalagentur Peter Claesson är ny försäljningschef Wallbox - officiell hållbarhetspartner Originell Scooby Doo-bil på auktion
2023-09-12
Volvo visar vägenHandhållen och automat­iserad 3D-laserskanner Företagskunder vill ha samma shoppingupplevelse Frekvensomriktare från Schneider Electric Ny VD till GJS verktyg