Annons

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

WithSecure lanserar en ny uppsättning tjänster

Ny uppsättning incident response- och readiness-tjänster
Ny retainer erbjuder expertstöd från och med de första 72 timmarna av incident response-processen för att begränsa attacken och förbättra beredskapen för framtiden.

De första 72 timmarna av en attack är ett avgörande tidsfönster för incident response-insatser. För att stödja organisationer i att förbereda ett snabbt och effektivt svar på incidenter, samtidigt som deras påverkan på verksamheten minimeras, erbjuder WithSecure™ (tidigare känt som F-Secure Business) en ny uppsättning incident readiness och response-paket.

Incident response är mer utmanande än någonsin. Molntjänster försvårar IT-säkerheten, kompetensen är knapphändig och ansvaret delas med molntjänstleverantörer.

Baserat på sin erfarenhet säger cybersäkerhetsrådgivaren Paul Brucciani att även om cyberattacker är allestädes närvarande, så är många medelstora organisationer oförberedda på incidenter när de väl inträffar.

"I dag har bara ungefär en av fem organisationer en incident response-plan och då handlar det vanligtvis om företag med välutvecklad cybersäkerhet. Mellanstora företag har inte dessa resurser och om det finns någon tjänst som kan läggas ut på entreprenad, så är det just incident response. Vårt nya erbjudande tar branschledande incident response-tjänster till mellanmarknaden för att göra den mer motståndskraftig mot cyberattacker och täcker både traditionell on-premise och moln-IT,” säger han.

WithSecure™ har en stark erfarenhet av att tillhandahålla incident response-tjänster till stora och små organisationer över hela världen. De har över 30 års erfarenhet av att hjälpa organisationer att förbereda sig för, svara på och återhämta sig från dataintrång. Företagets förmåga att hantera incidenter garanteras av statliga myndigheter i Tyskland* och Storbritannien**.

Det nya utbudet av incident response-erbjudanden inkluderar tre olika men relaterade tjänster:
• Incident Readiness som uppövar och förbättrar kapaciteten för incident response utan att störa verksamheten.
• Incident Response Retainer ger prioriterad tillgång till incident response-experter – med särskilt fokus på de första 72 timmarna efter en incident, även under branschövergripande händelser och andra perioder med hög efterfrågan.
• Emergency Incident Response Support tillhandahåller tillgängliga resurser för organisationer som ringer vid behov.

"De första 72 timmarna av en attack är avgörande för att begränsa skadan - inte bara för att mildra direkta skador, utan även därför det är viktigt för att följa GDPR regelverket, då organisationer är skyldiga att rapportera vissa incidenter inom den tidsramen. Utan ett effektivt svar under det tidsfönstret kommer organisationer att behöva anstränga sig för att förstå omfattningen av skadorna och veta vilka åtgärder de ska vidta härnäst,” tillade Brucciani.

WithSecure kommer att presentera sitt nya utbud av incident response och readiness-tjänster vid årets SPHERE den 24–25 maj – ett årligt cybersäkerhetsevenemang i Helsingfors, Finland. Mer information om SPHERE finns på https://thesphere.org/.

Mer information om WithSecures utbud av incident response-tjänster finns på https://www.withsecure.com/en/solutions/incident-readiness-and-response.

*Källa:https://www.bsi.bund.de/SharedDocs/Downloads/DE/BSI/Cyber-Sicherheit/Themen/Dienstleister_APT-Response-Liste.pdf?__blob=publicationFile&v=11
**Källa:https://www.ncsc.gov.uk/section/products-services/verify-suppliers?scheme=Cyber+Incident+Response+%28CIR%29

WithSecure™
Inari Anttila, PR Manager
inari.anttila@withsecure.com
tel. +358438240090

Northern Link PR för WithSecure™
Björn Dahlgren
bjorn@nlpr.se
tel. +46761603760
Kontaktinformation

Northern Link PR i Sverige AB

Postadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Besöksadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Region
Stockholm
Stockholms län
Sverige
Organisationsnummer:
556834-7198
Grundat: Ej angivet
Anställda: Ej angivet
Välkommen till Northern Link PR.

Vi hjälper företag med nordiska ambitioner.
När det gäller PR och kommunikation, strävar Northern Link PR att vara det bästa valet för företag med svensk eller helt nordiska ambitioner.

Vi ser vikten av meddelanden, strategi och taktik som är nära i linje med dina affärsmål. Därför har vi etablerat kompetens inom en rad tjänster som kan utvecklas och anpassas beroende på din unika situation.

Välkommen att kontakta oss.

Kontakter

Henrik Aare
Kontaktperson
070-598 22 82

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2023-05-24
Lanserar hemsida för att främja hållbar byggbranschSpecialist på områdesskydd öppnar nytt i HalmstadNya APEX-tjänster Stripe blir betalningspartner för Zara Pre-OwnedSavox Noise-COM 500 lanseras
2023-05-23
Kundutbildning i fjädertek­nik hos lettiskt kundföretagAros Kapital blir officiell partner till IFK GöteborgHar ni behov av specialmaskiner?Bildanalys & Vision byter namn till Computer VisionConsilium Safety Group och Roxtec i samarbete
2023-05-22
Jämför lån online för att hitta det bästa erbjudandetSwift-Cut – Mycket maskin för pengarna!SSAB och BE Group sam­arbetar inom fossilfritt stålSamarbete för att nå hållbara lösningarMensapriset 2023 går till Fredrik Löfgren!
2023-05-19
Avsticknings- och spårsvarvningssortimentSwecon och Volvo på Sweden Rock FestivalUdda Volvo-lastbil med retrolook byter ägareCASE:s populära roadshow återkommer 2023STILFOLD patenterar tillverkningsteknik
2023-05-17
Först ut i Skandinavien Årets plåtslagare gillar koppar och knepiga jobbCognizant lanserar Neuro® AINytt koncept ska förbättra tillgängligheten Clean Motion lanserar leasingerbjudande