SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

WithSecure tar resultatbaserad säkerhet

Till Finlands olympiska kommitté i nytt partnerskap
Partnerskapet syftar till att förbättra motståndskraften hos Finlands idrottsgemenskap mot säkerhets- och integritetsrisker.

Idag tillkännagav Finlands olympiska kommitté (FOC) och WithSecure™ (tidigare känt som F-Secure Business) ett partnerskap som syftar till att ta resultatbaserad säkerhet till Finlands idrottsgemenskap.

Partnerskapet gör det möjligt för FOC och WithSecure™ att tillsammans arbeta för att skapa en säkrare och mer rättvis miljö för sport och idrott i Finland. Detta innefattar tekniska likväl som administrativa insatser för att bedöma FOC:s nuvarande cybersäkerhetsinfrastruktur och således upprätta vägledning för att stödja den finska idrottsgemenskapens cyber-motståndskraft i framtiden.

”Framgång inom säkerhet likväl som sport kräver att risker prioriteras efter hur de äventyrar målen. Detta gör resultatbaserad säkerhet avgörande för FOC:s framgång, och jag är glad över möjligheten att låna ut vår säkerhetsexpertis för att hjälpa Finlands idrottsgemenskap”, säger WithSecure™ VD Juhani Hintikka.

Cybersäkerhet blir allt viktigare för FOC eftersom de i allt större grad använder data i sin verksamhet. FOC, vars huvudansvar inkluderar att utveckla tjänster som stöder Finlands idrottsgemenskap, måste förbättra cybermotståndskraften hos sina digitala tjänster utan att avleda resurser från andra verksamheter.

FOC hoppas kunna uppnå detta resultat genom att dra nytta av WithSecures tjänster för att skydda digitala nätverk och infrastruktur från hot som äventyrar en organisations strategiska mål.

”Finska olympiska kommittén har satsat mycket på utvecklingen av digitala tjänster för den finska idrottsvärlden. Det största projektet är Suomisport, som redan når mer än 750 000 personer och samlar alla sporttjänster på ett ställe. Med så många människor som litar på oss måste vi se till att våra tjänster är säkra för dem att använda nu och i framtiden, säger FOC:s vd Taina Susiluoto.

Mer information om resultatbaserad säkerhet.

För mer information, vänligen kontakta:

Henrik Aare, Northern Link PR
Tel. +46 70 598 22 82
Mail: henrik@nlpr.se
Kontaktinformation

Northern Link PR i Sverige AB

Postadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Besöksadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Region
Stockholm
Stockholms län
Sverige
Organisationsnummer:
556834-7198
Grundat: Ej angivet
Anställda: Ej angivet
Välkommen till Northern Link PR.

Vi hjälper företag med nordiska ambitioner.
När det gäller PR och kommunikation, strävar Northern Link PR att vara det bästa valet för företag med svensk eller helt nordiska ambitioner.

Vi ser vikten av meddelanden, strategi och taktik som är nära i linje med dina affärsmål. Därför har vi etablerat kompetens inom en rad tjänster som kan utvecklas och anpassas beroende på din unika situation.

Välkommen att kontakta oss.

Kontakter

Henrik Aare
Kontaktperson
070-598 22 82

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2023-11-22
Svenska konsumenter utsätts för risk Sex av tio svenskar känner sig nöjda på jobbetLEMO presenterar stolt sin nya hemsidaTvådelat överspännings­skydd M-LB-400Löjte AB hjälper bygg­branschen vara ”just in time”
2023-11-21
Ny funktion och app på ingångLuni Metall vidare mot en komplett systemleverantörISCAR Sverige presenterar en ny projektteknikerISCAR Sverige presenterar ny projektteknikerEn frisk fläkt inom global vindkraft
2023-11-20
Kostnadseffektiv och tillförlitlig lösningReThink Factory gör lokal 3D-printning möjligUnga väljer bort AIAnders är östra Sveriges främsta entreprenörDEFA klättrar mot toppen
2023-11-17
Revolutionerande EMC-skyddLansering av Bredels NR Transfer-slangXL-BYGG lanserar NätverketNy applikation gör det lättareHydroscand SlangExpress expanderar i Dalarna
2023-11-16
Lichron levererar en tredje Zayer till EurosteelBusch förvärvar centrotherm clean solutionsHydro Extrusion pressar ner energianvändningen Ny teknologi skapar ut­rymme för energibesparingRenovering av 2800 kg tung svarvspindel