SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Zoom och Strikersoft sluter samarbetsavtal

Kring integration av video
Zoom och Strikersoft har slutit ett partneravtal där Strikersoft integrerar Zooms videolösning i sina applikationer. Först ut är Strikersofts vårdsystem SwipeCare® där Zooms videolösning blir en integrerad del i vårdens arbetsprocess.

”Med Zoom tar vi nästa generations videolösningar in i vården,” säger Fredrik Eriksson, Manager Clinical Collaboration på Strikersoft. ”Vi har letat länge efter en lösning som kan integreras i det dagliga processflödet och är säker med bland annat anonymisering av trafiken, samt innehåller de funktioner som man är van vid från sina vanliga videomöten.”

Med Zoom i SwipeCare® får vårdpersonalen direkt tillgång till de avancerade funktionerna i Zoom med bl.a. flerpartsvideo, där läkare och patient under ett videosamtal enkelt kopplar in en anhörig eller en ytterligare vårdperson för ett expertutlåtande. Att videolösningen är integrerad innebär att vårdpersonalen inte behöver logga in i ett separat system för att använda video, samt att man får en sömlös integration mot journalsystemet med tidbok, journalföring och enkäthantering.

”Äntligen har vi hittat en partner i Sverige som kan integrera vår videolösning på ett säkert sätt för vården,” säger Markus Nelson, Account Executive Enterprise på Zoom i Sverige. ”Vi har mångårig erfarenhet av videolösningar till vården från andra delar av världen, och det ska bli väldigt spännande att få ta dessa in i den svenska sjukvården.”

På Vitalis, Nordens ledande eHälsokonferens 17–19 maj, presenterade Strikersoft, Zoom och Optilogg ett gemensamt användarcase för hemmonitorering med video, automatiserade vårdprocesser, patientportal och sensorer. Lösningen beräknas att driftsättas under sommaren 2022.

Om Zooms videolösning
Lösningen som levereras är säkerhetsklassad, GDPR säker med den högsta säkerhetsklassning på marknaden idag. Zoom är idag ledande när det gäller säkerhet med flertalet certifikat samt 256AES kryptering med E2E kryptering som standard på alla typer av möten. Möjlighet att legitimera sig med standardprodukter som Bank ID samt Freja in i möten gör att sekretess hålls mellan patient och vårdgivare.

Om SwipeCare®
SwipeCare® är ett prisbelönt system som gör det möjligt för vårdgivare att digitalisera och automatisera sina processer. Det minskar administrationen, stöttar vårdpersonalen och gör patienterna till en del av sin egen vårdprocess. SwipeCare används av alla större privata vårdgivare i Sverige och har dedikerade lösningar för Äldreboende, Geriatrik, ASIH, Palliativ vård, specialistvård med flera. Utvecklad av vården - för vården.

För mer information, vänligen kontakta:
Henrik Aare | PR consultant
henrik@nlpr.se | +46 70 598 22 82
Northern Link PR
Banérgatan 12, 115 23 Stockholm
www.northernlinkpr.se
Kontaktinformation

Northern Link PR i Sverige AB

Postadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Besöksadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Region
Stockholm
Stockholms län
Sverige
Organisationsnummer:
556834-7198
Grundat: Ej angivet
Anställda: Ej angivet
Välkommen till Northern Link PR.

Vi hjälper företag med nordiska ambitioner.
När det gäller PR och kommunikation, strävar Northern Link PR att vara det bästa valet för företag med svensk eller helt nordiska ambitioner.

Vi ser vikten av meddelanden, strategi och taktik som är nära i linje med dina affärsmål. Därför har vi etablerat kompetens inom en rad tjänster som kan utvecklas och anpassas beroende på din unika situation.

Välkommen att kontakta oss.

Kontakter

Henrik Aare
Kontaktperson
070-598 22 82

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2023-05-29
ABB överbryggar kunskapsklyftan Castellum utökar ytorna till FörsäkringskassanVentilsortiment erbjuder snabbast möjliga montering Varnar för IT-kostnadsfällornaColoreel stärker sin patentportfölj
2023-05-26
Fallskydd från Cranemech: säkerhet på arbetsplatsen Högkvalitativa transporttankar från MPPEntreprenad och anläggningsmaskinerOmarbetade högprecisionsfräsarKongress med extra allt
2023-05-25
Gnosjö har Nordens största hydromatpark VBN Components nya maskinVad företag ska tänka på vid val av företagsabonnemangDubbade däck på hjul­lastaren ger säker snöröjningTillkännager Partner Award-vinnarna på SPHERE23
2023-05-24
Hur man löser storleksbegränsningar?Account Manager Western Sweden & DenmarkBra resultat på CementaNordic Laser Technology CenterUppdaterad snedsätesventil
2023-05-23
Kundutbildning i fjädertek­nik hos lettiskt kundföretagAros Kapital blir officiell partner till IFK GöteborgHar ni behov av specialmaskiner?Bildanalys & Vision byter namn till Computer VisionConsilium Safety Group och Roxtec i samarbete