SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Zoom och Strikersoft sluter samarbetsavtal

Kring integration av video
Zoom och Strikersoft har slutit ett partneravtal där Strikersoft integrerar Zooms videolösning i sina applikationer. Först ut är Strikersofts vårdsystem SwipeCare® där Zooms videolösning blir en integrerad del i vårdens arbetsprocess.

”Med Zoom tar vi nästa generations videolösningar in i vården,” säger Fredrik Eriksson, Manager Clinical Collaboration på Strikersoft. ”Vi har letat länge efter en lösning som kan integreras i det dagliga processflödet och är säker med bland annat anonymisering av trafiken, samt innehåller de funktioner som man är van vid från sina vanliga videomöten.”

Med Zoom i SwipeCare® får vårdpersonalen direkt tillgång till de avancerade funktionerna i Zoom med bl.a. flerpartsvideo, där läkare och patient under ett videosamtal enkelt kopplar in en anhörig eller en ytterligare vårdperson för ett expertutlåtande. Att videolösningen är integrerad innebär att vårdpersonalen inte behöver logga in i ett separat system för att använda video, samt att man får en sömlös integration mot journalsystemet med tidbok, journalföring och enkäthantering.

”Äntligen har vi hittat en partner i Sverige som kan integrera vår videolösning på ett säkert sätt för vården,” säger Markus Nelson, Account Executive Enterprise på Zoom i Sverige. ”Vi har mångårig erfarenhet av videolösningar till vården från andra delar av världen, och det ska bli väldigt spännande att få ta dessa in i den svenska sjukvården.”

På Vitalis, Nordens ledande eHälsokonferens 17–19 maj, presenterade Strikersoft, Zoom och Optilogg ett gemensamt användarcase för hemmonitorering med video, automatiserade vårdprocesser, patientportal och sensorer. Lösningen beräknas att driftsättas under sommaren 2022.

Om Zooms videolösning
Lösningen som levereras är säkerhetsklassad, GDPR säker med den högsta säkerhetsklassning på marknaden idag. Zoom är idag ledande när det gäller säkerhet med flertalet certifikat samt 256AES kryptering med E2E kryptering som standard på alla typer av möten. Möjlighet att legitimera sig med standardprodukter som Bank ID samt Freja in i möten gör att sekretess hålls mellan patient och vårdgivare.

Om SwipeCare®
SwipeCare® är ett prisbelönt system som gör det möjligt för vårdgivare att digitalisera och automatisera sina processer. Det minskar administrationen, stöttar vårdpersonalen och gör patienterna till en del av sin egen vårdprocess. SwipeCare används av alla större privata vårdgivare i Sverige och har dedikerade lösningar för Äldreboende, Geriatrik, ASIH, Palliativ vård, specialistvård med flera. Utvecklad av vården - för vården.

För mer information, vänligen kontakta:
Henrik Aare | PR consultant
henrik@nlpr.se | +46 70 598 22 82
Northern Link PR
Banérgatan 12, 115 23 Stockholm
www.northernlinkpr.se
Kontaktinformation

Northern Link PR i Sverige AB

Postadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Besöksadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Region
Stockholm
Stockholms län
Sverige
Organisationsnummer:
556834-7198
Grundat: Ej angivet
Anställda: Ej angivet
Välkommen till Northern Link PR.

Vi hjälper företag med nordiska ambitioner.
När det gäller PR och kommunikation, strävar Northern Link PR att vara det bästa valet för företag med svensk eller helt nordiska ambitioner.

Vi ser vikten av meddelanden, strategi och taktik som är nära i linje med dina affärsmål. Därför har vi etablerat kompetens inom en rad tjänster som kan utvecklas och anpassas beroende på din unika situation.

Välkommen att kontakta oss.

Kontakter

Henrik Aare
Kontaktperson
070-598 22 82

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2022-06-15
Ny landschef för Ahlsell SverigeMimecast har köpts upp av riskkapitalbolaget Permira Sökmotorn för möbler och inredning i Sverige - FAVIFlyttstädning och annan städning för företagetHelsingborg startar Sveriges första kommunala AI-labbNy utbildning säkrar hållbara affärer i Sydsveriges näringslivElever på Järfälla gymnasium tilldelas BygmastipendietTranpenad förvärvar Eyes4workUltimo ledare inom EAM-teknologiNy Castrol studie i Norden kring nästa bilköpStor skillnad på epostskydd bland nordiska företag Peab utför renoverings­projekt för Helsingfors UniversitetssjukhusTaigatechs AI-lösning redo för marknadenJoanna odlar i ett Elfa-system!
2022-06-14
CAD-Design blir vanligare och vanligareVolvo CE påbörjar testning Ny lasertrackerplattform med ultralång räckviddBättre fiskelycka tack vare hållfast LesjöforsdetaljF-Secures nya allt-i-ett-skydd förenklar säkerheten Lambertsson etablerar nytt kundcenterNP Nilsson förvärvar och växer inom industriellt byggandeNu möts internationell gruvindustri i SkellefteåDigitaliseringen har fått yrkeshögskolan att satsa på fler programmerareOmedelbara offerter på CNC-bearbetningHydroscand Group AB förvärvar Anderstorp Hydraulik ABZipforce lanserar en ny generation portabla elmotorer för cyklarNya allroundmaskiner för effektiv palltransportVärldsledaren inom värmepumpar storsatsar på den svenska marknaden
2022-06-13
Optimal lösning – det är målet för varje projektABB visar upp framtiden för processautomationMöt en av våra anställda: Johan EdbomIndustrirör från Jernbro Företagsfinansiering med stöd av EUAnders utmanar traditionella sätt att utforma fabrikerVärldens första elbilspool med laddning utan sladdVälkommen till lanseringen av Elektronikmässan Stockholm!Ramirent tecknar ramavtal med SinfraFörsta spadtaget för NP Nilssons nya logistikcenter!Ta med hemmakontoret till mässan Advanced EngineeringGKN Aerospace deltar i nytt EU-projektNexer tilldelas ramavtal med IneraNu öppnar Norrbotten Stål
2022-06-10
Enklare att använda teknik för hållbara byggnaderKundcase med 3D-scanner från PhotoneoSchneider Electric tilldelas flera prestigefyllda designpriserTransportbandsreparation på rekordtidVerdion säkrar en ny spek­ulativ möjlighet i Sverige Fördubbling av antal bluff-sms Fortsatt tryck på försörjningstrygghetenABB och Börjessons Lastbilar stöttar utbyggnadenTekniska museets samling fyller 100 årNytt utgångsläge när Science Village ska växaBolist Emmaboda gjorde rekordartad ökning på 4 årDell Technologies i partnerskap med AI Sweden
2022-06-09
Ewellix Nordics expanderarLevererade anläggnings­maskin tillverkad med fossilfritt stål till kundSveriges största laddgata invigdDags att ta vara på industri 4.0-vågen Tysk förpackningstillverkare integrerar ABB:s automatiska pappersprovningStora klimatvinster med utvinning i SverigeXiaomi lyfter och inspirerar unga kreatörer i AfrikaNordomatic fortsätter sin europeiska expansion