SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Cognizant och Volkswagen Group i digitalt samarbete

Kombinerar CX-funktioner för CRM, digitalt och voice
Cognizant ska integrera Volkswagen Group Irelands kundserviceplattform till en omnikanalbaserad lösning som ger kundservicemedarbetare och kunder bättre och mer individanpassad service.

Volkswagen Group Ireland (VWG Ireland) har valt Cognizant för att utveckla sin digitala kundserviceplattform. I och med samarbetet ska Cognizant utveckla den befintliga plattformen till en integrerad customer experience (CX)-plattform. Den nya plattformen baseras på Salesforce service cloud och Amazon Connect.

VWG Ireland vände sig till Cognizant för att koppla samman sina befintliga kundservicesystem och därigenom minska underhållskostnader, förbättra effektiviteten, och få en helhetssyn över all kundrelaterad information. På grund av att de befintliga processerna och systemen hanterades i silos, präglades kundservicearbetet av brist på helhetssyn och tidskrävande manuellt arbete med att sätta samman information från olika system.

Som en del av avtalet med VWG kommer Cognizant att implementera en helt digital, molnbaserad och omnikanalbaserad CX-plattform som moderniserar kundservicerelaterade processer och har ett webbaserat användargränssnitt som ger kundservicemedarbetare en helhetssyn av kundinformation, sammanhang och information från andra kommunikationskanaler.

Cognizant kommer också att se till att VWG Irland får avancerade insikter i kundresor och konversationer. Därigenom ska man förbättra rapportering, skapa underlag för bättre affärsbeslut och ge kunder en individanpassad upplevelse och rekommendera nästa steg, tjänster eller produkter. Dessutom kommer Cognizant att arbeta tillsammans med VWG Ireland med löpande förbättringar, funktionsutveckling och processinnovation av CX-plattformen. Plattformen ska möjliggöra förbättrad effektivitet för både slutanvändare och deras arbetsledare, och ligger till grund för en optimerad service till VWG Irelands kunder.

"Fordonsindustrin har förändrats stort under det senaste decenniet, inte minst med den snabba spridningen av elfordon. Dessutom har kundernas förväntningar på servicenivåer och hur man samverkar med olika organisationer förändrats, inte minst som ett resultat av de ökade krav på fjärråtkomst, tjänster och support som uppstod under pandemin,” säger Tom Murphy, CIO, VWG Ireland. "Vi har särskilt sett en förändring i hur kunder vill kommunicera med oss. För att kunna interagera med våra kunder på ett mer meningsfullt och direkt sätt behövde vi en pålitlig IT-partner som hjälper att oss att förbättra våra system och samarbeta med vår kundbas mer effektivt."

"Cognizants uppdrag är att omvandla OEM-tillverkare, leverantörer, återförsäljare och bilfinansieringsföretag till moderna företag. Det här samarbetet är det första i sitt slag för Cognizant och Volkswagen, och kombinerar kraftfulla molnbaserade CX-funktioner för CRM, digitalt och voice. Vi är glada över att Volkswagen Group Ireland har valt oss för att stödja dem i sin utveckling av kundresan med fokus på att möta kundernas förväntningar", säger Rohit Gupta, VD, UK&I, Cognizant.
Kontaktinformation

Northern Link PR i Sverige AB

Postadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Besöksadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Region
Stockholm
Stockholms län
Sverige
Organisationsnummer:
556834-7198
Grundat: Ej angivet
Anställda: Ej angivet
Välkommen till Northern Link PR.

Vi hjälper företag med nordiska ambitioner.
När det gäller PR och kommunikation, strävar Northern Link PR att vara det bästa valet för företag med svensk eller helt nordiska ambitioner.

Vi ser vikten av meddelanden, strategi och taktik som är nära i linje med dina affärsmål. Därför har vi etablerat kompetens inom en rad tjänster som kan utvecklas och anpassas beroende på din unika situation.

Välkommen att kontakta oss.

Kontakter

Henrik Aare
Kontaktperson
070-598 22 82

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2023-05-31
Fem sätt att skydda hemmet mot inbrott i sommarSå ska AWS göra det lättare att nå AI-målen Tre nya varumärken till batterialliansen AmpShare Gör det enklare att bygga generativa AI-modellerMatts Rylander ny VD för Mal Proff i Sverige
2023-05-30
Design & ergonomi: Herman Miller kontorsstolar har alltGlobal marknadsplats för begagnade maskinerHårdhetsprovare: Vad är det och varför är det viktigt? Industriell 3D-mätning med hjälp av TBMXMandalons tips vid design av chip och sensorer
2023-05-29
Vepax: Komplett lösning för verktyg och maskinerEn lång kedja av flexibla lyftRope Access: En effektiv lösning på fågelproblemPersonskydd - en investering i säkerhetSäker truckhantering på arbetsplatsen
2023-05-26
Fallskydd från Cranemech: säkerhet på arbetsplatsen Högkvalitativa transporttankar från MPPEntreprenad och anläggningsmaskinerOmarbetade högprecisionsfräsarKongress med extra allt
2023-05-25
Gnosjö har Nordens största hydromatpark VBN Components nya maskinVad företag ska tänka på vid val av företagsabonnemangDubbade däck på hjul­lastaren ger säker snöröjningTillkännager Partner Award-vinnarna på SPHERE23