SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Elektronikjätten Yageo lägger bud

Om att förvärva Telemecanique Sensors
Yageos kommande förvärv av Telemecanique Sensors ger företaget en stark grund för att stärka sin nordiska och globala verksamhet.

Yageo, en av världens ledande tillverkare av elektroniska komponenter, har lagt bud om att förvärva Telemecanique Sensors, en del av Schneider Electric.

- Detta är fantastiska nyheter för Telemecanique Sensors i Norden, säger Christian Balle, Cluster Leader i Norden och Baltikum på Telemecanique Sensors. Vi har verkligen utvecklats positivt i Danmark och Norden som en del av Schneider Electric, och nu får vi ännu mer resurser och specialistkompetens för den fortsatta satsningen. Samtidigt kommer vi att fortsätta att använda vårt välkända varumärke och behålla de kvaliteter och värderingar som kunderna förväntar sig av oss.

Med över 90 års erfarenhet är Telemecanique Sensors kända för att tillhandahålla högkvalitativa sensorlösningar till flera olika industrier.

Telemecanique Sensors fördubblar den nordiska närvaron
Telemecanique Sensors kommer också att stärka sin närvaro i Norden med ett nytt lokalt supportcenter som ska säkerställa ännu effektivare kundservice från lokala sensorteknikexperter. Förvärvet leder också till att företaget optimerar och förenklar sina leveranskedjor, vilket förväntas leda till både snabbare processer och leveranser.

- Vi har ett fint momentum, och under det senaste året har vi fördubblat antalet anställda i Norden. Dessutom rekryterar vi fortfarande för att kunna erbjuda det bästa specialiststödet till våra kunder", säger Christian Balle.

Företagets produkter kommer att fortsätta att vara tillgängliga via nuvarande kanaler.

För mer information, vänligen kontakta:

Henrik Aare, Northern Link PR
Tel. +46 70 598 22 82
Mail: henrik@nlpr.se
Kontaktinformation

Northern Link PR i Sverige AB

Postadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Besöksadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Region
Stockholm
Stockholms län
Sverige
Organisationsnummer:
556834-7198
Grundat: Ej angivet
Anställda: Ej angivet
Välkommen till Northern Link PR.

Vi hjälper företag med nordiska ambitioner.
När det gäller PR och kommunikation, strävar Northern Link PR att vara det bästa valet för företag med svensk eller helt nordiska ambitioner.

Vi ser vikten av meddelanden, strategi och taktik som är nära i linje med dina affärsmål. Därför har vi etablerat kompetens inom en rad tjänster som kan utvecklas och anpassas beroende på din unika situation.

Välkommen att kontakta oss.

Kontakter

Henrik Aare
Kontaktperson
070-598 22 82

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2023-11-22
Löjte AB hjälper bygg­branschen vara ”just in time” Tillverkningsindustrin på Elmia SubcontractorThomas Betong introducerar innovation för renare luft Hydrolix går ihop med AkmaiHELUKABEL firar rekordtillväxt
2023-11-21
Ny funktion och app på ingångLuni Metall vidare mot en komplett systemleverantörISCAR Sverige presenterar en ny projektteknikerISCAR Sverige presenterar ny projektteknikerEn frisk fläkt inom global vindkraft
2023-11-20
Kostnadseffektiv och tillförlitlig lösningReThink Factory gör lokal 3D-printning möjligUnga väljer bort AIAnders är östra Sveriges främsta entreprenörDEFA klättrar mot toppen
2023-11-17
Revolutionerande EMC-skyddLansering av Bredels NR Transfer-slangXL-BYGG lanserar NätverketNy applikation gör det lättareHydroscand SlangExpress expanderar i Dalarna
2023-11-16
Lichron levererar en tredje Zayer till EurosteelBusch förvärvar centrotherm clean solutionsHydro Extrusion pressar ner energianvändningen Ny teknologi skapar ut­rymme för energibesparingRenovering av 2800 kg tung svarvspindel