SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

F-Secures nya allt-i-ett-skydd förenklar säkerheten

Förenklar för alla - på alla enheter
F-Secures nya TOTAL-lösning är ett genombrott för tjänsteleverantörer till att öka intäkterna med en elegant konsoliderad säkerhetsupplevelse.

Stockholm, 13 juni 2022: Cybersäkerhetsleverantören F-Secure har släppt en ny version av företagets flaggskeppslösning TOTAL för att tillhandahålla allt-i-ett-säkerhet, integritets- och identitetsskydd genom en enda app som fungerar för varje familjemedlem på varje enhet. Tjänsteleverantörer runt om i världen har börjat använda lösningen som är byggd för att förenkla, konsolidera och utöka deras säkerhets- och integritetserbjudanden.

"Föräldrar som vill skydda sina barn, deras enheter och deras data måste vanligtvis utstå 10–20 installationer för att säkra en familj. Det är inte bara slöseri med tid, det är en stor tröskel för effektivt skydd, säger Timo Laaksonen, Executive Vice President, Consumer Security, F-Secure. "TOTAL minskar dessa installationer till en tredjedel så att du lägger så lite tid på att skydda dina enheter som möjligt. Det resulterar i en bättre upplevelse och en mer fullständig känsla av säkerhet.”

Den tidigare versionen av TOTAL kombinerade prisbelönt internetsäkerhet från SAFE och integritet från FREEDOME VPN. Den nya versionen inkluderar ID PROTECTION, en genomgripande lösning som:

• Skyddar identiteterna för alla familjemedlemmar med F-Secures intrångsdetektering och underjordisk webbövervakning
• Bekämpar ID-stöld genom att göra det enkelt att skapa starka och unika lösenord och synkronisera dem på alla enheter
• Kopplar kunder till personlig assistans för hjälp med att lösa även de mest komplexa identitetsstöldincidenter

Den kompletta lösningen ger fullständig säkerhet och integritet på alla stationära datorer, telefoner och surfplattor, vilket inkluderar bekymmersfri shopping och bankskydd. Dessutom kan föräldrar upprätta digitala gränser var som helst de eller deras barn går genom att använda familjeregler och fjärrstyrning av enheter via föräldraappen. Det bästa av allt är att TOTAL levererar detta allt-i-ett-skydd till varje medlem i familjen genom en enda app.

En färsk F-Secure-undersökning* visade att 61 % av internetanvändarna tycker att det känns omöjligt att skydda alla sina anslutna enheter.

"Våra kunder kan tackla en hel bredd av onlinehot med denna lättanvända tjänst, som gör att de kan få sinnesfrid och spendera mer tid på de saker som betyder mest för dem. Enkelt uttryckt, förmågan att tillhandahålla omfattande onlinesäkerhet som alla behöver i en tjänst hjälper oss att betjäna våra kunder bättre”, säger Cedric Kamtsan, Vice President, Mobile Business på DNA, en långsiktig F-Secure-tjänsteleverantörspartner och det första företaget att ta denna heltäckande lösning baserad på en enda app till den finska marknaden.

Släppet av den nya versionen av TOTAL sker samtidigt som när cyberhoten ser ut att öka. I samma undersökning ökade andelen konsumenter som rapporterade att ha hanterat cyberbrottslighet under de senaste 12 månaderna från 29 % 2020 till 34 % 2021, en ökning med 17 % från år till år.

"Vår tanke är att fler människor kommer att skydda sina enheter och data om vi gör säkerheten så enkel och trevlig som möjligt", säger F-Secures Laaksonen. "Att paketera dessa avgörande funktioner i en app säkerställer att människor får vad de behöver i en enda, problemfri upplevelse."

Ta reda på mer om hur TOTAL skyddar konsumenter och hjälper tjänsteleverantörer.

*Källa: F-Secure Consumer Survey Wave 4 (2021), nio länder (USA, Storbritannien, Tyskland, Frankrike, Brasilien, Nederländerna, Mexiko, Sverige, Japan), urvalsstorlek 800/land, totalt 7200 respondenter.

Om F-Secure
F-Secure gör varje digitalt ögonblick säkrare, för alla. Vi levererar briljant enkla, friktionsfria säkerhetsupplevelser som gör livet enklare för de tiotals miljoner människor vi skyddar och våra 170 tjänsteleverantörspartners. I mer än 30 år har vi lett cybersäkerhetsbranschen, med en pionjäranda som är född ur ett gemensamt engagemang att göra bättre genom att arbeta tillsammans.

Medierelationer, F-Secure
Sanna Syrjäläinen
PR Manager, Nordics
+358 40 834 9277

Northern Link PR för F-Secure
Björn Dahlgren
+46 76 160 37 60
bjorn@nlpr.se

Kontaktinformation

Northern Link PR i Sverige AB

Postadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Besöksadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Region
Stockholm
Stockholms län
Sverige
Organisationsnummer:
556834-7198
Grundat: Ej angivet
Anställda: Ej angivet
Välkommen till Northern Link PR.

Vi hjälper företag med nordiska ambitioner.
När det gäller PR och kommunikation, strävar Northern Link PR att vara det bästa valet för företag med svensk eller helt nordiska ambitioner.

Vi ser vikten av meddelanden, strategi och taktik som är nära i linje med dina affärsmål. Därför har vi etablerat kompetens inom en rad tjänster som kan utvecklas och anpassas beroende på din unika situation.

Välkommen att kontakta oss.

Kontakter

Henrik Aare
Kontaktperson
070-598 22 82

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2022-07-20
Ultimo och Additude tecknar partnerskap
2022-07-19
May the Force be with you!MOVS tar in nytt kapital för expansionCoca-Cola väljer Malmö LBC för fossilfria transporterGöteborgs Hamn satsar på hållbarhetSäkra företagets ekonomi när inflationen stiger
2022-07-18
Peab halvårsrapport: Stabilt första halvårTräindustri och forskare utvecklar framtidens husfabrikerWELL – för hälsans skullSvenska e-handlare försiktiga med sommarens förväntningarDelårsrapport januari – juni 2022 Sweco AB
2022-07-15
ABBS: regenerativa drivenheter och motorer Kungsleden/IN3PRENÖR anlitar KungsmontageNanoleaf firar sitt 10-årsjubileumCyberhot inom digitala ekosystemZoom lanserar Workspace Reservation
2022-07-14
Organisera trafiken på din arbetsplatsAlicanto Minerals presenterar unik zinkfyndighetCirkulärt byggandeVimek Fire BoxHandbok för cybersäker IoT
2022-07-13
Edströms nyaste medarbetare Johan Magnusson Rejlers vinner nytt avtal med TelenorGordon Delivery utvecklar elbil för kylda leveranserABB och Red Hat i samarbeteOwl Labs lanserar Meeting Owl 3
2022-07-12
Ny VD och koncernchef för LerniaSpontning inför ombyggnad av Södertälje sluss och kanalComfort förvärvar starkt installationsbolag inom VS i Örebro!7 av 10 tycker att byggföretag ska dela arbetsmaskinerSvensk stålproduktion minskade första halvåret 2022
2022-07-11
Med blick mot framtidenPeab bygger skola i ÅstorpGreen Cargo återfår förtroendet för LKABs insatstågtrafikSinfra tecknar ramavtal med LambertssonNy värmekamera för MRO-proffs
2022-07-08
Industritorget.se önskar en TREVLIG SOMMAR!Ersätt ditt ethernetkablage med en trådlös länk Glasövergångstemperatur för polymererMobilvägning VS GolvvågsvägningMälarplast mottagare av Eskilstuna kommuns miljöprisABB och SKF utökar samarbetetSchneider Electric lanserar IT-partnerprogramZoom effektiviserar mötesupplevelser Illuminating the way forwardChargePoint Holdings ett ledande globalt laddnätverk för elfordonHexicon vinner Storbritanniens första auktion för flytande vindkraftNy stor solpark i södra Sverige driftsattHydro investing in new automotive extrusion press in DenmarkVarför köpa rostfritt från Kominox?Är din verksamhet redo för framtidens tullhantering?
2022-07-07
Styr värmen rum för rumARRONET Aluminiumbåtar fyller 30 år Kapacitet, driftsäkerhet och automation Garmin adderar inbyggd dash camEnerco förvärvar Industri & ByggserviceKunskapscompaniet godkänt för validering av Industriteknik BASFörsta spadtaget tagetKesko Sverige stärker sin position i MälardalenFogning och estetik går hand i hand Dynabook lanserar Mobile Secure-klient
2022-07-06
Volvo CE går in i spelbranschen med Farming Simulator