Annons

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Nanoleaf lanserar Matter-kompatibel belysning

Produkterna erbjuder över 16 miljoner färgalternativ
Nanoleaf, globalt branschledande inom smart belysning och innovation, lanserar fyra nya Matter-kompatibla smarta glödlampor och ljusslingor i sin Essentials-serie och erbjuder därmed de första belysningsprodukterna som fungerar med Matter. Denna innovativa produktserie med smart belysning, inklusive A19, GU10-glödlampor och en ljusslinga, visar på Nanoleafs engagemang i att skapa den mest sömlösa upplevelsen och att bana väg för framtiden inom det smarta hemmet.

De nya Matter-kompatbila tilläggen i Essentials-serien erbjuder en kompett samling belysningsprodukter för att lysa upp hela hemmet med enkel styrning och RGBW-egenskaper. Produkterna erbjuder över 16 miljoner färgalternativ likväl som ultra-anpassningsbart vitt sken (med färgtemperaturer mellan 2700 - 6500K) samt att glödlamporna och ljusslingan också kan spela dynamiska färgskiftande belysningsscener som är fullt anpassningsbara i Nanoleafs app.

Via Matters Multi-Admin kan du styra belysningen med den app eller röstassistent du önskar, och ställa in scheman för automatiserad belysning under dagen för skräddarsydda belysningsbehov i ditt vardagsrum, sovrum, kök, kontor med mera.

“Vi är otroligt stolta över att nu lansera våra första Matter-kompatibla belysningsprodukter,” säger Gimmy Chu, VD och grundare, Nanoleaf. “Under de senaste två åren har vi varit dedikerade till att bringa liv i dessa produkter och har arbetat väldigt nära Connectivity Standards Alliance och Matter Working Group för att göra denna nya vision av interoperabilitet och säkerhet möjlig. Vi tror på att en unifierad upplevelse som tillåter alla enheter att arbeta sömlöst med varandra är själva bryggan till än mer intelligens och automation, för ett smart hem, på riktigt”.

Nanoleaf kommer också att avslöja en rad nya Matter-kompatibla produkter på CES 2023 vilket kommer hjälpa till att möjliggöra ännu mer sömlös belysningsautomation i hemmet.

Tillgänglighet i handeln
De Matter-kompatibla Essentials Smart Bulbs och Lightstrips kommer finnas tillgänliga globalt i början av 2023 på shop.nanoleaf.me. Priset kommer att sträcka sig från 19.99€ - 49.99€ och £19,99 - £44,99 i Storbritannien.

För mer information kontakta:
Björn Dahlgren, PR för Nanoleaf via Northern Link PR
bjorn@nlpr.se
Kontaktinformation

Northern Link PR i Sverige AB

Postadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Besöksadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Region
Stockholm
Stockholms län
Sverige
Organisationsnummer:
556834-7198
Grundat: Ej angivet
Anställda: Ej angivet
Välkommen till Northern Link PR.

Vi hjälper företag med nordiska ambitioner.
När det gäller PR och kommunikation, strävar Northern Link PR att vara det bästa valet för företag med svensk eller helt nordiska ambitioner.

Vi ser vikten av meddelanden, strategi och taktik som är nära i linje med dina affärsmål. Därför har vi etablerat kompetens inom en rad tjänster som kan utvecklas och anpassas beroende på din unika situation.

Välkommen att kontakta oss.

Kontakter

Henrik Aare
Kontaktperson
070-598 22 82

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2023-01-24
Sätter en ny standard för branschenNu blir det enklare för industrin att mäta flödeNär rostfritt stål inte räckerNya sladdlösa sticksågar från Bosch ProfessionalNy VD tar plats hos fischer Norge
2023-01-23
Massflödesmätare och massflödeskontrollersDuroc Machine Tool kan sina fräsarKlassificering av laser för lasermärkningTruckutbildning i Stockholm Wexoe AB nyanställer
2023-01-20
Presenterar lösningar för en industri i förändringMinimera risker med low speed (lsa)-lösningarnaDetta formar cyberspace 2023Upptäck 5GigE-lösningarna från BaslerVärmare för IBC-behållare
2023-01-19
Lämnar rollen som CFO i AhlsellkoncernenLivet med ett smart låsStor internationell efterfrågan på maskinerProjekterar byggnad till nytt kraftvärmeverk i ÖrtoftaByggArvid gjorde det omöjliga möjligt
2023-01-18
Visste du att LOCTITE® erbjuder mer än bara lim? Inbjudan till Stora Ensos Q4 2022ABB investerar i ny automationsprogramvaraVäljer Zoom X som kommunikationslösning Claudio Christensen blir del av Ahlsells koncernledning