SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

PTC tar Creo till molnet

Med introduktionen av Creo+
PTC (NASDAQ: PTC) tillkännagav idag dess Software as a Service (SaaS) CAD-programvara Creo+™. Samtidigt lanserar bolaget den tionde versionen av Creo® för datorstödd konstruktion (CAD). Creo+ kombinerar kraften och den beprövade funktionaliteten hos Creo med nya molnbaserade verktyg för att förbättra designsamarbetet och förenkla CAD-administrationen. Utöver att programmet bygger på de marknadsledande funktionerna hos Creo för modellbaserad definition, simuleringsdriven design och avancerad tillverkning, inkluderar Creo+ en rad samarbetsverktyg i realtid, som gör det möjligt för flera teammedlemmar att granska, utforska och redigera produktdesigner. Creo+ inkluderar även applikationen PTC Control Center™, som drivs av PTC Atlas™ SaaS-plattformen, som möjliggör enkel distribution och hantering av mjukvarulicenser för molnbaserade verktyg.

"Med Creo+ kommer våra kunder att kunna designa snabbare, enklare och mer samarbetsanpassat än någonsin tidigare", säger Brian Thompson, General Manager för Creo på PTC. "Vi har kombinerat de marknadsledande designmöjligheterna hos Creo med produktivitetsfördelar som bara kan uppnås genom molnets kraft. Nu kan Creo+-användare samarbeta kring samma design samtidigt med interna och externa partners, vilket hjälper till att påskynda utvecklingsprocessen och minska omgörningar av designen. Releasen av Creo+ är en viktig milstolpe för våra kunder, för PTC och för hela CAD-branschen."

Med Creo+ har kunderna tillgång till:
Verktyg för samverkan i realtid och skapande av utvecklingsgrenar för parallellt samarbete (”Branching-verktyg”): Team kan samarbeta i realtid för att granska, utforska och redigera produktdesigner med hjälp av en dedikerad arbetsyta med valfritt antal personer. Detta driver tidig design-feedback från tillverkning, leverantörer och andra intressenter, samtidigt som det främjar parallell snarare än sekventiell design. Lättanvända ”branching-verktyg” ger synlighet till utforskande aktiviteter, och när de är klara kan dessa utvecklingsgrenar slås samman och införlivas i huvuddesignen.

PTC Control Center: Administratörer kan distribuera och uppdatera Creo+ över hela organisationen från en enda desktop, vilket minimerar tiden för installation, konfigurering och uppdatering av programvaran. Creo+ gör det möjligt för användare att bli mer effektiva när de tilldelar och distribuerar namngivna licenser och anpassar licenser efter användarkrav. PTC Control Center är tillgängligt med ett enkelt molnbaserat gränssnitt.

Creo+ är helt uppåt-kompatibel från lokalt installerade versioner av Creo och bygger på samma kärnteknologi som Creo, så ingen översättning av data behövs.

Förutom releasen av Creo+ tillkännagav PTC den samtidiga releasen av Creo 10. Med Creo 10 kan användare nu designa och simulera med kompositmaterial för lättare produkter som bibehåller styrka och hållbarhet. Dessutom introducerar Creo 10 Ansys-driven termisk spänning, samt icke-linjära material och kontaktsimulering, vilket avsevärt breddar antalet möjliga simuleringsdrivna användarfall i Creo.

Creo+ inkluderar alla funktioner i Creo 10. För ytterligare information om båda erbjudanden, läs bloggen What’s New in Creo 10 – and Creo+” på PTC.com.

PTC, Creo, Creo+, PTC Atlas, PTC Control Center och PTC-logotypen är varumärken eller registrerade varumärken som tillhör PTC Inc. och/eller dess dotterbolag i USA och andra länder.

Presskontakt:
Corporate Communications
Jacqui Cook
jcook@ptc.com
Kontaktinformation

Northern Link PR i Sverige AB

Postadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Besöksadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Region
Stockholm
Stockholms län
Sverige
Organisationsnummer:
556834-7198
Grundat: Ej angivet
Anställda: Ej angivet
Välkommen till Northern Link PR.

Vi hjälper företag med nordiska ambitioner.
När det gäller PR och kommunikation, strävar Northern Link PR att vara det bästa valet för företag med svensk eller helt nordiska ambitioner.

Vi ser vikten av meddelanden, strategi och taktik som är nära i linje med dina affärsmål. Därför har vi etablerat kompetens inom en rad tjänster som kan utvecklas och anpassas beroende på din unika situation.

Välkommen att kontakta oss.

Kontakter

Henrik Aare
Kontaktperson
070-598 22 82

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-06-17
Teknikchef firar tre decennier IT-utrustning blir liggande i förråd Främjar hållbarhet med återbrukad inredningAWS miljardsatsar på AI-startupsKraven på luft- och ventil­ationsflöden missförstås
2024-06-14
Vollenweider Entre­prenad AB drar full nytta Kompakta och okapslade motion controllersPonsses nya lösningarFinja Betong tar emot förnyat certifikatTre nya partners på Delphis kontor
2024-06-13
Enklare och effektivare TIG-svetsningKalorimetrisk flödesgivare med displayFulltaliga utbildningarFokus på hållbarhet och låg energiförbrukning GodEl & 1KOMMA5° lans­erar solcellssamarbete
2024-06-12
Hjälper till att förbättra industriella pumparsonnen i nytt partnerskap med Tibber Sigtunaskolans nya belysning sparar energi STRATO lanserar ny hemsidebyggarePax8:s nya marknads­plats använder AI
2024-06-11
Befintlig produkt, men i nytt material Volvo CE presenterar utökad flottaMagasinera i StockholmHLR utbildning StockholmFiberlaserteknik i plåtbearbetningsindustrin