SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Remote lanserar satsning på hållbarhetspartners

Vidtar åtgärder mot klimatförändringar
Utökar sin marknadsplats med hållbarhetskategori som ska möjliggöra för företagets kunder över hela världen att vidta åtgärder mot klimatförändringar.

HR-företaget Remote, som är ledande inom hantering av globala, distribuerade arbetsstyrkor, meddelar att man utökar sin Remote Marketplace med en ny kategori för partners inom hållbarhetsområdet. Plan A, Consequence, Earthly, Watershed, Ecologi, Patch, EcoCart, Planetly, EarthShare, Lune, och Treedom kommer att ansluta sig till det växande partnernätverket för att göra det möjligt för företag att genomföra satsningar på miljö och sociala frågor (ESG).

"Den nya hållbarhetskategorin ligger Remote varmt om hjärtat. Vårt uppdrag handlar inte bara om att globalisera arbetsstyrkor, utan också om att hjälpa organisationer att bidra till vår planet", säger Job van der Voort, medgrundare och vd för Remote. "Att leda företag i en global arbetsmiljö som ständigt utvecklas är en otroligt viktig uppgift och vi inser att det enda sättet att göra det är att samarbeta med företag som delar den visionen. Remote Marketplace hjälper våra kunder att hantera tillväxt och anpassa sig till förändringar med hjälp av de bästa verktygen och det bästa stödet som finns."

Med den nya hållbarhetskategorin sammanför Remote Marketplace verktyg för klimatstrategiutveckling, koldioxidhantering, koldioxidhantering och klimatkompensering, voluntärinsatser, med mera från ledande företag. En av de senaste hållbarhetspartnerna, Plan A, hjälper företag att minska koldioxidutsläppen från sin verksamhet och utveckla en långsiktig hållbarhetsplan med sin plattform för koldioxidredovisning och sitt verktyg för ESG-rapportering.
"Klimatförändringarna är vår tids mest brådskande fråga, och vi har inte mycket tid kvar för att minska koldioxidutsläppen. Därför är det av största vikt för företagen att mäta och minska koldioxidutsläppen och att integrera ESG-kriterierna i affärsverksamheten", säger Lubomila Jordanova, vd för Plan A. "Med Remote Marketplace kan företagen hitta rätt leverantör av dessa tjänster. För oss är det en chans att få kontakt med ambitiösa organisationer med en nollvision för nettoutsläpp."

Remote lanserade sin marknadsplats 2021 för att erbjuda kraftfulla appar, verktyg och tjänster som hjälper kunderna att spara tid vid val av leverantörer och öka sin globala tillväxt. Sedan dess har partnernätverket mer än fördubblats – inklusive ledande organisationer som Lattice, Notion och Loom – för att hjälpa företag att hantera några av de största utmaningarna i samband med globalt distribuerat arbete som talangförsörjning, produktivitet och samarbete, och nu, för att bekämpa klimatkrisen.

Remote utökar antalet Marketplace-partners för att vidta åtgärder mot klimatförändringar och ytterligare effektivisera arbetsflöden för kunder som vill globalisera sin arbetsstyrka. se här för mer information.

Jan Fredriksson
Northern Link PR
jan@nlpr.se
+46 70 716 00 68
Kontaktinformation

Northern Link PR i Sverige AB

Postadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Besöksadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Region
Stockholm
Stockholms län
Sverige
Organisationsnummer:
556834-7198
Grundat: Ej angivet
Anställda: Ej angivet
Välkommen till Northern Link PR.

Vi hjälper företag med nordiska ambitioner.
När det gäller PR och kommunikation, strävar Northern Link PR att vara det bästa valet för företag med svensk eller helt nordiska ambitioner.

Vi ser vikten av meddelanden, strategi och taktik som är nära i linje med dina affärsmål. Därför har vi etablerat kompetens inom en rad tjänster som kan utvecklas och anpassas beroende på din unika situation.

Välkommen att kontakta oss.

Kontakter

Henrik Aare
Kontaktperson
070-598 22 82

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2022-11-25
Städfirma Helsingborg Eitech installerar ny laddningsinfrastruktur Peab först i Sverige med smarta sensorer Upptäck LEMO:s banbryt­ande High speed-kontakterSå vinner du det psykologiska spelet
2022-11-24
PS Auction säljer stor maskinpark på auktionAJ Produkter fortsätter tillväxtresanPress & Metall i Hjo investerarABB lanserar ett Energy Management-system för grön vätgasIndustrijobb utomlands
2022-11-23
Trygg plåt fortsätter att växaABB investerar i TallarnaClemondo ställer ut på AutomässanEn mässa i hållbarhetens teckenNya testkablar från Stäubli
2022-11-22
Kan CAM-system bidra till bättre miljö?En ny marknad växer framVåra specialister blir ännu bättre!Överens om att gemensamt undersöka lösningarFrån mötesapp till kommunikations­plattform
2022-11-21
Experten om de nya eldrivna maskinerna Bättre hälsa och säkerhet inom trävaruindustrinÖkad oro för IT-attackerFörändring i Stora Ensos koncernledningNimos måleriavdelning fördubblar produktionen