SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Semperis introducerar stöd för Okta

Utökar företagets stöd för flera katalogtjänster
Säkerhetsbedömningsverktyget Purple Knight får integrerat stöd för Okta, vilket utökar företagets stöd för flera katalogtjänster.

Cybersäkerhetsföretaget Semperis, introducerar ett integrerat stöd för Okta i sitt säkerhetsutvärderingsverktyg, Purple Knight. Det innebär att Semperis utökar företagets stöd för flera katalogtjänster, utöver Microsoft-identitetsplattformarna Active Directory och Entra ID (tidigare känd som Azure AD).

Stödet för Okta i Purple Knight följer flera förfrågningar från partners och community-användare som använder identitetsplattformen, ofta i kombination med Microsoft Active Directory och Microsoft Entra ID. Den initiala uppsättningen med 10 Okta-säkerhetsindikatorer inkluderar kontroller av mycket privilegierade anpassade roller, API-tokens som skapats under de senaste 7 dagarna och nya superadministratörsbehörigheter som beviljats en grupp.

"Som ett community-baserat verktyg för utvärdering av identitetssäkerhet ger Purple Knight-communityt oss en direkt åtkomst till feedback från tusentals organisationer", säger Ran Harel, Semperis Associate Vice President för säkerhetsprodukter. "Vi hör allt oftare att organisationer använder Okta tillsammans med Microsofts identitetsplattformar. Genom att lägga till säkerhetsindikatorer för Okta till Semperis Purple Knight, bygger vi på Purple Knights förmåga att förbättra säkerheten i hybrididentitetsmiljöer, som kommer att fortsätta att expandera när organisationer utforskar den bästa kombinationen av teknologier för sina miljöer."

Den viktigaste skillnaden i Purple Knights introduktion av Okta-stöd är möjligheten att integrera Okta-säkerhetsresultat med Active Directory och Entra ID-resultat i en hybrid identitetsmiljö, säger Tammy Mindel, Semperis produktchef.

"Purple Knight visar kopplingarna mellan Okta och Microsofts identitetsplattformar," säger Mindel. "Vårt beslut att lägga till stöd för Okta kommer från att våra partners och kunder har uppmärksammat oss på och möjligheten att ge unikt värde genom att exponera plattformsoberoende sårbarheter."

Enligt den nyligen släppta Purple Knight-rapporten 2023 får organisationer poäng på i genomsnitt 72 % – ett lågt C-betyg – i de första skanningarna av deras identitetsmiljöer med Purple Knight. Med Purple Knight, rapporterade organisationer i genomsnitt 40 % förbättring av sin säkerhetsställning och vissa organisationer rapporterade förbättringar på upp till 64 %.

För mer information om Purple Knight.

Jan Fredriksson, Northern Link PR
070-7160068
jan@nlpr.se
Kontaktinformation

Northern Link PR i Sverige AB

Postadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Besöksadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Region
Stockholm
Stockholms län
Sverige
Organisationsnummer:
556834-7198
Grundat: Ej angivet
Anställda: Ej angivet
Välkommen till Northern Link PR.

Vi hjälper företag med nordiska ambitioner.
När det gäller PR och kommunikation, strävar Northern Link PR att vara det bästa valet för företag med svensk eller helt nordiska ambitioner.

Vi ser vikten av meddelanden, strategi och taktik som är nära i linje med dina affärsmål. Därför har vi etablerat kompetens inom en rad tjänster som kan utvecklas och anpassas beroende på din unika situation.

Välkommen att kontakta oss.

Kontakter

Henrik Aare
Kontaktperson
070-598 22 82

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2023-11-22
Löjte AB hjälper bygg­branschen vara ”just in time” Tillverkningsindustrin på Elmia SubcontractorThomas Betong introducerar innovation för renare luft Hydrolix går ihop med AkmaiHELUKABEL firar rekordtillväxt
2023-11-21
Ny funktion och app på ingångLuni Metall vidare mot en komplett systemleverantörISCAR Sverige presenterar en ny projektteknikerISCAR Sverige presenterar ny projektteknikerEn frisk fläkt inom global vindkraft
2023-11-20
Kostnadseffektiv och tillförlitlig lösningReThink Factory gör lokal 3D-printning möjligUnga väljer bort AIAnders är östra Sveriges främsta entreprenörDEFA klättrar mot toppen
2023-11-17
Revolutionerande EMC-skyddLansering av Bredels NR Transfer-slangXL-BYGG lanserar NätverketNy applikation gör det lättareHydroscand SlangExpress expanderar i Dalarna
2023-11-16
Lichron levererar en tredje Zayer till EurosteelBusch förvärvar centrotherm clean solutionsHydro Extrusion pressar ner energianvändningen Ny teknologi skapar ut­rymme för energibesparingRenovering av 2800 kg tung svarvspindel