SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Semperis säkrar Active Directory

Migrering och konsolidering
Semperis utser Michael Masciulli till att leda företagets säkerhetscentrerade Active Directory-migrerings- och konsolideringssatsning.

Semperis, en pionjär inom identitetsdriven cybersäkerhet, lanserar en säkerhetslösning för Active Directory-migrering- och konsolidering. Lösningen baseras på Semperis Migrator for AD och hjälper organisationer att migrera, konsolidera och modernisera sina AD-system samtidigt som säkerheten förbättras. Semperis utser samtidigt Michael Masciulli till Managing Director of Migration Products and Services för att driva utrullningen globalt och i samarbete med Semperis strategiska partners.

"En vanlig upptäckt i cyberrevisioner är att många organisationer har gamla, spretiga AD-infrastrukturer med olika domäner och olika standarder, säger Marty Momdjian, Healthcare Solutions Advisor på CDW, en Semperis-partner. AD har inte prioriterats de senaste 15 åren så dessa miljöer är ofta extremt sårbara för hotaktörer. CISO:er använder nu dessa revisioner som en katalysator för AD-konsolideringsprojekt som minskar säkerhetsrisker, säkrar identiteter och minskar driftstopp. Vi är glada över möjligheten att utnyttja Semperis AD-expertis och specialbyggda lösningar för att påskynda AD-moderniseringen och säkra konsolideringen för våra kunder."

Semperis erbjuder en omfattande AD-migrerings- och konsolideringslösning, uppbackad av identitetssäkerhet och expertstöd för att säkerställa projekt samtidigt som AD-säkerhet prioriteras under hela processen.

Förberedelse: sårbarhetsbedömningar före migrering med flera verktyg, inklusive Purple Knight och analysverktyget Forest Druid, samt testning av migreringsprocessen med Active Directory Forest Recovery (ADFR)
Utförande: Övervakning med Directory Services Protector (DSP) för att få synlighet, spåra ändringar och snabbt återställa oavsiktliga ändringar; säkerhetskopior och säker migrering med Semperis Migrator for AD.
Övervakning efter migrering: Kontinuerlig utvärdering med DSP för att stoppa konfigurationsfel och utvärdera den nya miljön för indikatorer för exponering (IOE) och kompromiss (IOC).

"År av konfigurationsavvikelser, dålig säkerhet och komplexa AD-miljöer leder till moderniseringsbehov", säger Darren Mar-Elia, Semperis VP of Products. "Många skjuter dock på dessa initiativ på grund av brist på tid och för stora säkerhetsrisker. Semperis erbjuder en omfattande AD-migrerings- och konsolideringslösning som hanterar detta med en lång erfarenhet av att hantera stora och komplexa AD-migreringar i ryggen”.

I Michael Masciullis tidigare roller hos Quest, Binary Tree och EMC, noterade han att många organisationer skjuter upp AD-migreringsprojekt eftersom de saknade verktyg och expertis för att genomföra dem i tid och inom budget. Men med AD-baserade cyberattacker på uppgång är AD-modernisering en högsta prioritet. Att minska attackytan är nu den främsta drivkraften för organisationer att migrera och konsolidera. Semperis AD-migrerings- och konsolideringslösning fyller en kritisk lucka på marknaden och inkluderar inbyggda funktioner för att undvika säkerhetsexponeringar under processen.

"Äldre migreringsverktyg har misslyckats med att möta de växande behoven hos moderna företag, som behöver innovativa, effektiva och säkra lösningar", säger Masciulli. "Jag är glad över att gå med i Semperis-teamet för att hjälpa organisationer. Tillsammans med våra partners kan vi hjälpa företag att få kritiska AD-moderniseringsprojekt gjorda effektivt och metodiskt – samtidigt som säkerheten förbättras.”

Mer information om Semperis säkerhetscentrerade AD-moderniseringslösning.

Jan Fredriksson, Northern Link PR
070-7160068
jan@nlpr.se
Kontaktinformation

Northern Link PR i Sverige AB

Postadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Besöksadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Region
Stockholm
Stockholms län
Sverige
Organisationsnummer:
556834-7198
Grundat: Ej angivet
Anställda: Ej angivet
Välkommen till Northern Link PR.

Vi hjälper företag med nordiska ambitioner.
När det gäller PR och kommunikation, strävar Northern Link PR att vara det bästa valet för företag med svensk eller helt nordiska ambitioner.

Vi ser vikten av meddelanden, strategi och taktik som är nära i linje med dina affärsmål. Därför har vi etablerat kompetens inom en rad tjänster som kan utvecklas och anpassas beroende på din unika situation.

Välkommen att kontakta oss.

Kontakter

Henrik Aare
Kontaktperson
070-598 22 82

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2023-11-22
Löjte AB hjälper bygg­branschen vara ”just in time” Tillverkningsindustrin på Elmia SubcontractorThomas Betong introducerar innovation för renare luft Hydrolix går ihop med AkmaiHELUKABEL firar rekordtillväxt
2023-11-21
Ny funktion och app på ingångLuni Metall vidare mot en komplett systemleverantörISCAR Sverige presenterar en ny projektteknikerISCAR Sverige presenterar ny projektteknikerEn frisk fläkt inom global vindkraft
2023-11-20
Kostnadseffektiv och tillförlitlig lösningReThink Factory gör lokal 3D-printning möjligUnga väljer bort AIAnders är östra Sveriges främsta entreprenörDEFA klättrar mot toppen
2023-11-17
Revolutionerande EMC-skyddLansering av Bredels NR Transfer-slangXL-BYGG lanserar NätverketNy applikation gör det lättareHydroscand SlangExpress expanderar i Dalarna
2023-11-16
Lichron levererar en tredje Zayer till EurosteelBusch förvärvar centrotherm clean solutionsHydro Extrusion pressar ner energianvändningen Ny teknologi skapar ut­rymme för energibesparingRenovering av 2800 kg tung svarvspindel