Annons

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Verizon Business presenter­ar uppslukande upplevelser

På Mobile World Congress Barcelona
Verizon kommer under Mobile World Congress Barcelona den 27 februari - 2 mars att presentera Enterprise Intelligence och den senaste tekniken, inklusive Verizon 5G.

Verizon Business kommer att visa uppslukande lösningar på Mobile World Congress Barcelona 2023 (Hall 2, monter 2G60) för att demonstrera verkliga 5G-användningsfall och hur den senaste tekniken löser organisatoriska utmaningar i det ständigt föränderliga globala affärslandskapet.

"Konsumentbehov och affärsbehov har båda förändrats dramatiskt. Med detta skifte inom affärer är uppkoppling och förmågan att utnyttja teknik som konkurrensfördel avgörande", säger Massimo Peselli, CRO, Global Enterprise & Public Sector, Verizon Business. "Verizon Business med vår globala räckvidd är unikt positionerade för att lösa affärsutmaningar för företag av alla storlekar och geografier inklusive multinationella företag. Verizon 5G, våra människor i världsklass, vårt partnerekosystem och branschledande nätverksteknik fortsätter att positionera oss som en ledare i branschen".

Verizon Business monter, belägen i Hall 2, monter 2G60, kommer att demonstrera en rad aktuella och framåtblickande scenarier.

Innovativa upplevelser:

1. QA for Warehouse – Verizon 5G Edge Quality Assurance for Warehouse är en MEC-lösning (private mobile edge computing) som använder Computer Vision-teknik för att förbättra lager- och/eller logistikverksamheten genom att säkerställa noggrannhet inom plockning och packning samt minska behovet av manuella inspektioner. Verizon kommer att demonstrera en omvänd leveranskedja för återförsäljare; automatisera produktigenkänning och inspektion med datorseende och artificiell intelligens (AI) för att förbättra hastigheten på returbearbetningen och få produkter (som är säljbara) snabbt tillbaka i lager.

2. Coach-to-Coach Communications - Verizon Business har ingått ett partnerskap med National Football League (NFL) för att leverera en Managed Private Wireless Solution till var och en av de 30 NFL-arenorna. Denna lösning inkluderar fullt stöd för coach-to-coach-kommunikation på fältet och ger NFL snabbhet, säkerhet och tillförlitlighet för kritiska operationer. Verizon kommer att visa upp coach-to-coach-lösningen på Mobile World Congress så att deltagarna kan uppleva nästa generations röstkommunikation personligen.

3. Privat 5G - Privat 5G ger företag och offentliga kunder ett säkert 5G-nätverk med hög hastighet och låg latens. Dess dedikerade bandbredd och räckvidd med hög kapacitet kan hjälpa organisationen att möta de växande kraven på automatisering och mer därtill. Verizon kommer att leverera en interaktiv upplevelse utformad för att avmystifiera privata 5G-nätverk och dela olika framgångsberättelser som lyfter fram hur kunder utnyttjar privat 5G för att förbättra sin affärsverksamhet.

4. Cityscape – Verizons interaktiva stadsbild belyser sammanlänkningen av nätverk, lösningar och samhälle som använder 5G-teknik i flera branscher och kundanvändningsfall. Mobile World Congress-deltagare kommer kunna utforska dussintals 5G Edge-användningsfall/lösningar utformade för att förbättra affärsverksamhet och förbättrad kundupplevelse.

Besök Verizons utställarsida.

För mer information, vänligen kontakta:
Henrik Aare, Northern Link PR
Mail: henrik@nlpr.se
Tlf.: +46 70 598 22 82
Kontaktinformation

Northern Link PR i Sverige AB

Postadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Besöksadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Region
Stockholm
Stockholms län
Sverige
Organisationsnummer:
556834-7198
Grundat: Ej angivet
Anställda: Ej angivet
Välkommen till Northern Link PR.

Vi hjälper företag med nordiska ambitioner.
När det gäller PR och kommunikation, strävar Northern Link PR att vara det bästa valet för företag med svensk eller helt nordiska ambitioner.

Vi ser vikten av meddelanden, strategi och taktik som är nära i linje med dina affärsmål. Därför har vi etablerat kompetens inom en rad tjänster som kan utvecklas och anpassas beroende på din unika situation.

Välkommen att kontakta oss.

Kontakter

Henrik Aare
Kontaktperson
070-598 22 82

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2023-05-23
Tunga el-lastbilar till eComExpoStort tryck på värmepumparInvestering på 408 miljoner sätter Hager på tillväxtkursUniwater bjuder in mediaVi utökar sortimentet
2023-05-22
Jämför lån online för att hitta det bästa erbjudandetSwift-Cut – Mycket maskin för pengarna!SSAB och BE Group sam­arbetar inom fossilfritt stålSamarbete för att nå hållbara lösningarMensapriset 2023 går till Fredrik Löfgren!
2023-05-19
Avsticknings- och spårsvarvningssortimentSwecon och Volvo på Sweden Rock FestivalUdda Volvo-lastbil med retrolook byter ägareWithSecure lanserar en ny uppsättning tjänsterCASE:s populära roadshow återkommer 2023
2023-05-17
Först ut i Skandinavien Årets plåtslagare gillar koppar och knepiga jobbCognizant lanserar Neuro® AINytt koncept ska förbättra tillgängligheten Clean Motion lanserar leasingerbjudande
2023-05-16
Material, metod och människa i centrum Truckpoolen - Gul & BlåStolta men inte nöjdaLösningar för mätning och övervakning i sågverketDe största industrierna i Sverige 2023