SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Verizon Business utökar sitt SD WAN-erbjudande

Fortinet Secure SD WAN ett säkert grepp om nätverk
Verizon Business-kunder kan utnyttja Fortinet Secure SD WAN för att ta ett säkert grepp om sina nätverk när anställda arbetar därifrån de själva vill.

Verizon Business utökar sitt globala SD WAN-erbjudande med tillägget av Verizon Software Defined Secure Branch med Fortinet Secure SD WAN. Lösningen är utformad för att förse företag med en konvergerad nätverks- och säkerhetslösning för att säkra och koppla ihop medarbetare som arbetar i en hybrid miljö och på distans.

Enligt Verizon Business 2021 Data Breach Investigations Report ökade nätfiskeattacker med 11 procent, medan ransomware-attacker ökade med 6 procent. Dessutom omfattade 85 procent av incidenterna ett mänskligt element och över 80 procent av överträdelserna upptäcktes av externa parter.

"Den snabba övergången till hybrid- och distansarbete modeller öppnade nya vägar för cyberkriminella", säger Sampath Sowmyanarayan, Chief Revenue Officer för Verizon Business. "Lösningar som Verizons Software Defined Secure Branch med Fortinet kompletterar de säkerhetslager som hjälper till att skydda dina anställda, ditt företag och i slutändan dina kunder mot cyberattacker."

Lösningen fungerar med MPLS, Internet, bredband och trådlöst för att möjliggöra hybrid WAN- och LAN-transformation. Den bygger på kapaciteten hos traditionell nätverksrouting med extra SD WAN och integrerad säkerhet för att hjälpa till att skydda kommunikation mellan nätverksändpunkter, antingen lokalt eller i molnet, och säkerställa att organisationer är bättre skyddade i förhållande till den utökade attackytan som fjärr- och hybridarbete medför.

"Fortinet stödjer våra partners och kunder med innovativ Secure SD WAN-teknik baserad på en säkerhetsdriven nätverksstrategi som tätt integrerar en organisations nätverksinfrastruktur och säkerhetsarkitektur", säger John Maddison, EVP of products and CMO på Fortinet.

"IDC förutspår att företag kommer att säkerställa säker tillgång till de tekniska resurser som behövs för att utföra sitt jobb oavsett deras åtkomstmetod." Säger Ghassan Abdo, forskningschef på IDC. "Verizon Software Defined Secure Branch baserad på Fortinet är i linje med denna vision."

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Henrik Aare | PR consultant
henrik@nlpr.se | +46 70 598 22 82
Northern Link PR
Banérgatan 12, 115 23 Stockholm
www.northernlinkpr.se
Kontaktinformation

Northern Link PR i Sverige AB

Postadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Besöksadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Region
Stockholm
Stockholms län
Sverige
Organisationsnummer:
556834-7198
Grundat: Ej angivet
Anställda: Ej angivet
Välkommen till Northern Link PR.

Vi hjälper företag med nordiska ambitioner.
När det gäller PR och kommunikation, strävar Northern Link PR att vara det bästa valet för företag med svensk eller helt nordiska ambitioner.

Vi ser vikten av meddelanden, strategi och taktik som är nära i linje med dina affärsmål. Därför har vi etablerat kompetens inom en rad tjänster som kan utvecklas och anpassas beroende på din unika situation.

Välkommen att kontakta oss.

Kontakter

Henrik Aare
Kontaktperson
070-598 22 82

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2022-05-12
Nytt kontor i MalmöNy teknik för cirkulär användning av oljaRototilt växlar uppSvenska "Samster" gör världsunika solhybrider Inbjudan till Öppet HusRevolutionerar design och prestandaSordin förvärvar ShothuntFörnybar diesel i Göteborgs skärgårdHLD Heatless Adsorption-tork
2022-05-11
Effektiva 3D-printade formverktyg i premiumstålLaser Machining lanserar handhållen lasersvets från IPGPlåtbearbetning i sömlösa flödenÖvervakning och kontroll av vakuumprocesser IIOT - När du vill digitalisera ditt företagVerizon Business blir Bertelsmanns partnerFinnfoam satsar 100 miljonerOptimal resursanvändning för hållbar tillverkning och produktivitetHexicon och Elia Grid International ingår globalt samarbeteSolectro AB visar DATRONs nya verktygsväxlare Kunder testar högkvalitativa produkterTesta våra nya produkter nästa veckaBOLIST öppnar i BrunfloHCL Technologies förvärvar ConfinaleFasadproducent expanderar
2022-05-10
Nya sättet att auktionera maskinerProduktiv kokpunkt för livsmedelsindustrinRobotar för en flexibel och hållbar industri i fokus Teknoprod mässaVälj rätt kabelkedjaLanserar prisbelönt grönt och digitalt ställverk på svenska marknadenWallbox förbinder sig till nettonollutsläpp av växthusgaser år 2030Tjänster och produkter anpassade för installations­marknadenImorgon är det äntligen dags!Framtidens byggmaterial kommer från SkåneDe tillhör branschens främsta talangerVälkommen till Nordic Pellets Conference 11-12 maj i StockholmDagvatten och digitalisering i rampljuset Thea kan bli bäst i Sverige!
2022-05-09
Volvo CE installerar laddplatser i EskilstunaGracos nya batteridrivna färgspruta GXFF CordlessSömnbrist: En fråga om arbetsrelaterad säkerhet5G tar upp kampen med fiberCaterpillar lanserar nästa generations kompakta hjullastareRiktigt intressanta siffror presenteras på Elmia 10 majNorrlands coolaste butik öppnar inom kortCecilia Hertz och Christer Fuglesang grundar nytt rymdbolagScanvo gör stororder av DAF lastbilarUltramodern atomiserings­enhet invigdPrisvärd nyhet för rengöring av bilsäten och mattor!Michelin presenterar ett än mer hållbart MC-däck
2022-05-06
Möt EdmoLift på Elmia i Jönköping 10-13 majHans Fransson om Dig AssistMobil Slangservice i SälenNivågivare med Bluetooth Schneider Electric lanserar Wiser uppkopplad brandvarnareMajoriteten delar med sig av lösenord till streamingtjänsterJSB etablerar sig i UppsalaCisco tar nytt steg mot prediktiva nätverk
2022-05-05
Specialtillverkade fjäders­printar i elektriska snöfordonFiltrera skärvätskor och spånor!Rekordstora orders genererar nya arbetstillfällenSwecon blir partner till Construction Equipment Dealer Team