SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Wallbox tecknar partnerskapsavtal i Sverige

Med Elektroskandia Sverige AB, en del av Sonepar
Wallbox, en global pionjär inom elbilsladdning, och Elektroskandia Sverige AB, en del av Sonepar, världens största elgrossist, vill bidra till att driva Sveriges position i energiomställningen.

Wallbox, en global pionjär inom elbilsladdning, och Elektroskandia Sverige AB har tecknat ett distributionsavtal för den svenska marknaden. Elektroskandia är en ledande elteknikgrossist i Sverige med över 100 års erfarenhet inom området.

Genom samarbetet hoppas företagen på att ytterligare driva på energiomställningen i Sverige genom att ge elinstallatörer tillgång till smarta och effektiva laddningslösningar som är enkla att installera och underhålla. Elektroskandia har åtagit sig att leverera förstklassig service till sina kunder genom sin moderna, flexibla leveranskedja.

“Wallbox är en stor internationell leverantör med en bred produktportfölj som passar in bra i vårt sortiment eftersom den inkluderar AC- och DC-laddare. Efterfrågan på Wallbox produkter är hög så vi är glada att kunna erbjuda dessa till våra kunder. De ligger dessutom långt fram gällande både innovation och hållbarhet vilket går hand i hand med vår vision”, säger Henrik Stjernstad, produkt- och inköpsansvarig på Elektroskandia Sverige AB.

Med distributionsavtalet på plats kommer Elektroskandia nu att erbjuda Wallboxs AC- och DC-laddare inklusive Supernova, Wallbox DC-snabbladdare, som har utformats för att öka tillförlitligheten samtidigt som den ger enklare installation och ett flexibelt sätt för en kraftuppgradering, till elinstallatörer i Sverige.

”Som en av de ledande elteknikgrossisterna i Sverige kommer Elektroskandia ge installatörer över hela Sverige enkel tillgång till våra smarta och effektiva laddningslösningar. Detta nya partnerskap gör att vi kan hjälpa fler kunder än någonsin att maximera fördelarna med smart laddning och bidra till att accelerera energiomställningen i Sverige”, säger Robin Palmgren, Country Manager Sverige och Norge, på Wallbox.

Ett utbud av Wallbox AC- och DC-laddningslösningar finns nu tillgängliga hos Elektroskandia.

För mer information om Wallbox produkter, besök https://wallbox.com/sv_se

För mer information, vänligen kontakta:
Björn Dahlgren, Northern Link PR för Wallbox
+46 76 160 37 60
bjorn@nlpr.se
Kontaktinformation

Northern Link PR i Sverige AB

Postadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Besöksadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Region
Stockholm
Stockholms län
Sverige
Organisationsnummer:
556834-7198
Grundat: Ej angivet
Anställda: Ej angivet
Välkommen till Northern Link PR.

Vi hjälper företag med nordiska ambitioner.
När det gäller PR och kommunikation, strävar Northern Link PR att vara det bästa valet för företag med svensk eller helt nordiska ambitioner.

Vi ser vikten av meddelanden, strategi och taktik som är nära i linje med dina affärsmål. Därför har vi etablerat kompetens inom en rad tjänster som kan utvecklas och anpassas beroende på din unika situation.

Välkommen att kontakta oss.

Kontakter

Henrik Aare
Kontaktperson
070-598 22 82

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2023-12-04
Biogasanläggningen i Karlskoga firar 10 år Utsläppsminskning med flera hundra tonInnovativ metod för framtidens avloppsreningImpact-bolagets succétjänst AI-expert till styrelsen för HusmanHagberg
2023-12-01
Kombinera styva och flexibla material Collision Sentry Multi-ZoneStålåret 2023: Världsliga ting?Stärker relationen mellan kund och tillverkareNSK arrangerade European Distributor Convention 2023
2023-11-30
Viktigt med reservdelar för vattenskärmaskinerDra tunga laster mer mobilt Höj precisionen med krysslaser Varför du måste ha rätt analysinstrument Optimera din verksamhet med svarv och fräsverktyg
2023-11-29
En extra tia per dag – ger enorma fördelarEffektiv formmätning för precision Nitdragarens funktion och användningsområde Rätt kläder när du svetsar Ont i armen under och efter arbetsdagen?
2023-11-28
Idealiska maskiner för stora arbetsstycken Plasmaskärbord är en revolution inom skärning Undvik skador från fukt och mögel Brandmanschetter för över­gången från metall till plast Vår verkstadsinredning samlat på ett ställe!