SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

WithSecure™ formar ny enhet för intelligensdrivet skydd

Förväntas bli avgörande i kampen mot nya hot
Världens alltmer plågade geopolitiska situation har utlöst en oroande mängd cyberattacker mot individer, företag, civil infrastruktur och regeringar. Dessa hot har blivit allt fler och mer sofistikerade till sin natur, vilket har lett till att WithSecure™ (tidigare känt som F-Secure Business) format en ny enhet för att hjälpa till att bekämpa dessa motståndare.

WithSecure Intelligence, som förkortas WithIntel, kombinerar tillvägagångssätt både från hotforskning och maskininlärning för att förbättra och utveckla intelligensdrivna skyddsfunktioner för användning i WithSecures lösningar och tjänster.

Paolo Palumbo, Vice President på WithSecure™, som leder enheten, förväntar sig att WithIntels unika blandning av expertis, såsom maskininlärning, skadlig programvara, reverse engineering, hotintelligens, detektionsteknik och dataanalys, kommer hjälpa till att identifiera betydande, framväxande hot som organisationer står inför. Den nya enheten kommer att fokusera på att motverka och upptäcka dessa hot.

"Hoten utvecklas snabbare än försvaret och den intelligens som behövs för att motverka attacker saknar ofta nyans eller relevans för potentiella mål. Genom att samla och analysera ett brett spektrum av datakällor kan vi övervaka det nuvarande hotlandskapet precist, förutsäga nya attacker och använda denna kunskap för att stoppa angripare genom vår teknologi och våra tjänster, säger Palumbo. "Att arbeta mot detta mål stöder WithSecures ansträngningar för att ge kunderna säkerhetsresultat som hjälper dem att minimera riskerna och skadorna som orsakas av dessa hot."

WithIntel kommer att använda alla WithSecures teknologier för att utveckla och förbättra företagets tjänster och lösningar. Specifika forskningsområden inkluderar upptäckt av slutpunktshot, moln- och webbsäkerhet, upptäckt och svar, datadrivna hotinsikter, spårning och förståelse av avancerade bestående hot, attacker mot maskininlärningssystem, samt hur man försvarar sig mot dem, med mera. Dessutom kommer WithIntel att utnyttja innovationer inom slutpunktsintelligens som genererats av företagets Project Blackfin.

Enligt Palumbo kommer WithIntel att ha ett nära samarbete med partners, branschkollegor, akademiska institutioner, undersökande journalister och lokala CERTS, för att säkerställa att enheten drar lärdom av och bidrar till större ansträngningar för att förbättra cyberförsvaret.

"Vårt arbete som yrkesverksamma inom cybersäkerhet är en laginsats, och vi vill se på alla andra som arbetar för att skydda människor och företag från angripare som del av vårt team. Jag ser fram emot att utöka vårt samarbete med människor i olika branscher och länder för att tillsammans göra vår delade digitala värld säkrare. Jag uppmuntrar också alla som är intresserade av att hjälpa oss med det här uppdraget att ansöka om att ansluta sig till vårt team och företaget i stort,” säger Palumbo.

Alla WithSecures jobberbjudanden finns tillgängliga på: https://www.withsecure.com/en/about-us/careers-at-withsecure/open-jobs

Northern Link PR för WithSecure™
Björn Dahlgren
bjorn@nlpr.se
Kontaktinformation

Northern Link PR i Sverige AB

Postadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Besöksadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Region
Stockholm
Stockholms län
Sverige
Organisationsnummer:
556834-7198
Grundat: Ej angivet
Anställda: Ej angivet
Välkommen till Northern Link PR.

Vi hjälper företag med nordiska ambitioner.
När det gäller PR och kommunikation, strävar Northern Link PR att vara det bästa valet för företag med svensk eller helt nordiska ambitioner.

Vi ser vikten av meddelanden, strategi och taktik som är nära i linje med dina affärsmål. Därför har vi etablerat kompetens inom en rad tjänster som kan utvecklas och anpassas beroende på din unika situation.

Välkommen att kontakta oss.

Kontakter

Henrik Aare
Kontaktperson
070-598 22 82

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2022-11-25
Städfirma Helsingborg Eitech installerar ny laddningsinfrastruktur Peab först i Sverige med smarta sensorer Upptäck LEMO:s banbryt­ande High speed-kontakterSå vinner du det psykologiska spelet
2022-11-24
PS Auction säljer stor maskinpark på auktionAJ Produkter fortsätter tillväxtresanPress & Metall i Hjo investerarABB lanserar ett Energy Management-system för grön vätgasIndustrijobb utomlands
2022-11-23
Trygg plåt fortsätter att växaABB investerar i TallarnaClemondo ställer ut på AutomässanEn mässa i hållbarhetens teckenNya testkablar från Stäubli
2022-11-22
Kan CAM-system bidra till bättre miljö?En ny marknad växer framVåra specialister blir ännu bättre!Överens om att gemensamt undersöka lösningarFrån mötesapp till kommunikations­plattform
2022-11-21
Experten om de nya eldrivna maskinerna Bättre hälsa och säkerhet inom trävaruindustrinÖkad oro för IT-attackerFörändring i Stora Ensos koncernledningNimos måleriavdelning fördubblar produktionen