SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Zoom utökar nu sin kommunikationsplattform

En ny funktion för smidigare hybridarbete
Zoom Docs är ett helt nytt AI-drivet samarbetsverktyg som gör det möjligt för användarna att enkelt skapa, dela och hantera dokument och arbetsuppgifter, för att effektivisera arbetsflöden och främja hybridarbete.

I samband med Zooms årliga event ’Zoomtopia’ presenterades flera nya kommunikations- och samarbetsverktyg, som t ex den AI-drivna funktionen Zoom Docs, vilken ska göra det ännu enklare för Zoom-användare att hybridarbeta.

"Enkelhet är grundstenen i allt som Zoom utvecklar för plattformen och det har blivit ännu viktigare när det kommer till hybridarbete. Vår senaste funktion Zoom Docs, där AI är i fokus, kommer att göra det smidigare för användare att samarbeta och effektivisera arbetsflöden. Detta kommer att främja den hybrida arbetsupplevelsen,” säger Ole Mygind, försäljningschef för Zoom i Norden och Benelux.

Zoom Docs är en optimering av plattformen, som ger användarna en ny och flexibel arbetsyta med möjlighet att skapa textdokument, tabeller och infoga bilder, samt textblock med dra och släpp-funktioner. Den nya funktionen är baserad på artificiell intelligens, vilket gör det lättare för användare att organisera data och uppgifter, hantera projekt mellan olika arbetsgrupper, samt generellt optimera flöden och hybridarbete. I och med lanseringen får plattformen därför ett särskilt effektivt verktyg för företag som har infört en hybrid arbetsmodell. Zoom Docs kommer att finnas tillgängligt i början av 2024.

Förutom Zoom Docs visade Zoom upp flera andra nya funktioner på eventet, såsom AI Companion och Zoom Workforce Engagement Management.

AI Companion kommer att utvecklas ytterligare under hösten, då det även kommer kunna formulera e-postmeddelanden med rätt tonläge och längd, samt sammanfatta meddelanden som ger Zoom-användare överblick över deras dagliga arbete. Dessutom erbjuder AI Companion en funktion som kan avsluta meningar och besvara meddelanden.
Zoom Workforce Engagement Management-funktionen erbjuder analyser av kundinteraktioner och personlig coachning för att främja kundupplevelsen.

För mer information, vänligen kontakta:
Henrik Aare, Northern Link PR
Tel. +46 70 598 22 82
Mail: henrik@nlpr.se
Kontaktinformation

Northern Link PR i Sverige AB

Postadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Besöksadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Region
Stockholm
Stockholms län
Sverige
Organisationsnummer:
556834-7198
Grundat: Ej angivet
Anställda: Ej angivet
Välkommen till Northern Link PR.

Vi hjälper företag med nordiska ambitioner.
När det gäller PR och kommunikation, strävar Northern Link PR att vara det bästa valet för företag med svensk eller helt nordiska ambitioner.

Vi ser vikten av meddelanden, strategi och taktik som är nära i linje med dina affärsmål. Därför har vi etablerat kompetens inom en rad tjänster som kan utvecklas och anpassas beroende på din unika situation.

Välkommen att kontakta oss.

Kontakter

Henrik Aare
Kontaktperson
070-598 22 82

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-02-26
Klarar snöröjning i tuffa förhållandenSkärande verktyg för precision och effektivitetSäkerhetsoro bland svenska konsumenter Eaton lanserar DC snabb­laddare för elfordonBröderna Sjögrens Trafik firar 100 år som företag
2024-02-23
Forma framtiden med plåtbockning i 3DLuftfilterlösningar och aggregat för extrema miljöerUtforska vattenskärares mångsidighet och precisionISOBUS: En revolution för jordbruksmaskinerengcon lanserar ny storlek på markvibrator
2024-02-22
Förbättra din arbetsmiljöKvalitetssäkrade begagnade maskiner Tydlighet vid installations­märkningCarita Nero blir ny vd på KlaravikÖka effektiviteten i din tillverkningsprocess
2024-02-21
Det är viktigt att förstå termografins användbarhetFörsäkra dig om att hörseln inte tar skada vid arbetetUpptäck våra senaste produkterEn ny hydraul­cylinder eller renovera de befintliga? Mångsidiga verktyg för formning och bockning
2024-02-20
Effektiva lösningar för industriell luftkomprimeringEn väsentlig kugg i energi­försörjningens maskineriINTELLilight - Testa dig fram för bästa ljuset för stundenStranda AB har investerat i en ny bandsågautomatRätt lyftverktyg är kritiskt för effektiva lyftningar